Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A jinak Gino, koukám, že to máš úplně čerstvý, tak to moc gratuluju… a OT… už řídíš? ![]()
Děkuji. Hehe, to víš, že ne
navíc se mám zas na co vymlouvat nejdřív nevolnosti a pak břicho
![]()
Jinak jsem to myslela tak, že uvažovat o financích i při druhém dítěti je velmi rozumné, akorát já se tentokrát zachovala nerozumně, že jsem o tom tolik nepřemýšlela, ale snad hlady neumřem.
jjelena píše:
Selinko, děkuju. Taky jsme se už konečně dočkali… Když jsem byla prvně těhu, stěhovali jsme se z 2+KK do 4+1 a cca před 2lety jsme se rozhodli pro baráček, ale nechtěli jsme brát hypo, i když jen částečnou, když jsem byla na mateřský. Ted už se konec MD bohužel blíží, tak sen si plníme. Jinak jsem si říkala, že jsme měli jít do baráku hned z toho 2+KK, rpotože tu 4+1 jsme si kompletně zrekonstruovali a ted jsme šli pryč, ale jak říká moje kamarádka… jít třeba hned s prvním dítětem do baráku a do hypotéky, tak bysme třeba neměli druhý dítě a nebo apson ne tak brzo… a asi má pravduJinak chápu, že už jste se rozhodli a to je fakt moc dobře…
No jjelenko asi tak…já si myslim, že bude pak muset druhé dítko počkat
A bych zašla ještě chvíli do práce a až bude Adamovi tak 5 tak bych to začla stavět a třebas po roce měla druhé, ptz nevim jestli se hypo dá zvládnout, když budu na mateřské ![]()
Gina108 píše:
Děkuji. Hehe, to víš, že nenavíc se mám zas na co vymlouvat nejdřív nevolnosti a pak břicho
![]()
Jinak jsem to myslela tak, že uvažovat o financích i při druhém dítěti je velmi rozumné, akorát já se tentokrát zachovala nerozumně, že jsem o tom tolik nepřemýšlela, ale snad hlady neumřem.
Gino to víš, že neumřete…já si myslím, že když člověk chce tak se dokáže uskromnit…hlavně když je to kvůli našim potomkům… ![]()
Selino, Gino, všechno se dá zvládnout a držím vám palce ve všem ![]()
Ikea taky jsem tam už jukla sice předčasně ale přehled musí být.
Ale interiér jako takový jsem zatím neřešila to přijde až uvidím místnosti
Já bych právě to druhé chtěla tak proto jsem řešila hypo ale myslím že se to zvládnout dá nebo nee? Holky co máte dvě detičky a hypo
poraďte ![]()
Gino, vůbec to není taková darda, obzvlášt jestli se ti narodí tak, že starší bude odplenkovaný. já to myslela spíš s ohledem na tu zodpovědnost co by bylo, kdyby, ale u nás to stejně mělo jinou posloupnost i v rozhodování. Nejdřív jedno, hned druhý a barák přišel na mysl, až po narození druhý dcery. Ale dokážu pochopit, že někteří lidi řeší i tu finanční otázku. Jinak není nikde psáno, že nemůžeme bez práce skončit i ted, takže opravdu to nemá souvislost, to byla jen úvaha mojí kámošky a moje vsuvka sem