Postavit a nebo koupit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jjelena
31.7.10 17:27

Gino, vůbec to není taková darda, obzvlášt jestli se ti narodí tak, že starší bude odplenkovaný. já to myslela spíš s ohledem na tu zodpovědnost co by bylo, kdyby, ale u nás to stejně mělo jinou posloupnost i v rozhodování. Nejdřív jedno, hned druhý a barák přišel na mysl, až po narození druhý dcery. Ale dokážu pochopit, že někteří lidi řeší i tu finanční otázku. Jinak není nikde psáno, že nemůžeme bez práce skončit i ted, takže opravdu to nemá souvislost, to byla jen úvaha mojí kámošky a moje vsuvka sem :-D

• Citovat
  • Upravit
jjelena
31.7.10 17:28

A jinak Gino, koukám, že to máš úplně čerstvý, tak to moc gratuluju… a OT… už řídíš? :-D

• Citovat
  • Upravit
23847
31.7.10 19:11

Děkuji. Hehe, to víš, že ne :oops: navíc se mám zas na co vymlouvat nejdřív nevolnosti a pak břicho :mrgreen: :roll:

Jinak jsem to myslela tak, že uvažovat o financích i při druhém dítěti je velmi rozumné, akorát já se tentokrát zachovala nerozumně, že jsem o tom tolik nepřemýšlela, ale snad hlady neumřem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
31.7.10 22:23
jjelena píše:
Selinko, děkuju. Taky jsme se už konečně dočkali… Když jsem byla prvně těhu, stěhovali jsme se z 2+KK do 4+1 a cca před 2lety jsme se rozhodli pro baráček, ale nechtěli jsme brát hypo, i když jen částečnou, když jsem byla na mateřský. Ted už se konec MD bohužel blíží, tak sen si plníme. Jinak jsem si říkala, že jsme měli jít do baráku hned z toho 2+KK, rpotože tu 4+1 jsme si kompletně zrekonstruovali a ted jsme šli pryč, ale jak říká moje kamarádka… jít třeba hned s prvním dítětem do baráku a do hypotéky, tak bysme třeba neměli druhý dítě a nebo apson ne tak brzo… a asi má pravdu :-DJinak chápu, že už jste se rozhodli a to je fakt moc dobře… :palec:

No jjelenko asi tak…já si myslim, že bude pak muset druhé dítko počkat :-( A bych zašla ještě chvíli do práce a až bude Adamovi tak 5 tak bych to začla stavět a třebas po roce měla druhé, ptz nevim jestli se hypo dá zvládnout, když budu na mateřské :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
31.7.10 22:26
Gina108 píše:
Děkuji. Hehe, to víš, že ne :oops: navíc se mám zas na co vymlouvat nejdřív nevolnosti a pak břicho :mrgreen: :roll:Jinak jsem to myslela tak, že uvažovat o financích i při druhém dítěti je velmi rozumné, akorát já se tentokrát zachovala nerozumně, že jsem o tom tolik nepřemýšlela, ale snad hlady neumřem.

Gino to víš, že neumřete…já si myslím, že když člověk chce tak se dokáže uskromnit…hlavně když je to kvůli našim potomkům… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
31.7.10 22:57

Selino, Gino, všechno se dá zvládnout a držím vám palce ve všem :palec:

• Citovat
  • Upravit
4216
4.8.10 18:56

Ikea taky jsem tam už jukla sice předčasně ale přehled musí být. :pankac: Ale interiér jako takový jsem zatím neřešila to přijde až uvidím místnosti :mrgreen: Já bych právě to druhé chtěla tak proto jsem řešila hypo ale myslím že se to zvládnout dá nebo nee? Holky co máte dvě detičky a hypo :mrgreen: poraďte :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí