Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@martaaL
Tak pak záleží, jak jste na tom finančně.. POchopila jsem, že vlastní pozemek nemáte, takže by to bylo finančně dost náročné..
Já bych klidně šla do toho domku
A že je velká zahrada? No a? Však tam nemusíš plantážničit.. a uvidíš jak to pak oceníš s dětma..
Jak tu od kohosi padl argument, že jako by to snad nekoupil kvůli velké zahradě - co to je za kravinu?
@Lejaa Mě se právě ta zahrada líbí že je tak velká
a sekačka mi není cizí
pozemek by jsme tu měli do 200000tis takže skoro zanic když se to tak veme..ale ne tak velkej, menší a nalepenej na ostatních. Finančně? Měli bychom cca 700tis svoje a zbytek na hypo. Manžel vydělává 30-35tis a já jsem poslední rok na mateřské takže nějakých 7600kč
@martaaL 16 let starý dum nepokládám zase za tak starý
Do všeho je potřeba investovat dřív nebo později i do nového. Pokud s eVám líbí tak bych možná šla do tohoto. Mužete ihned bydlet a pak si vše ještě vylepšovat.
My postavili jeden, prodali. Šli jsme za manželem kvuli práci a ted nás čeká další stavba. Já se těším až na dodělávky, ale jinak vuuuubec
Vím co to obnáší a to má manžel svojí firmu.
@martaaL
Takto je fakt levný pozemek, u nás se prodávají tak nejméně za 2 000 000,– ![]()
Ale i tak, podle toho co píšeš, bych raději šla do toho hotového. Navíc jak píše @mucinka2, můžete ihned bydlet a postupně po trochách upravovat.. Nic násilného, pomalinku..
@martaaL píše:@Sojkka zahrada je větší ale to se mi právě líbí, s udržbou počítám..jsem na to zvyklá.
Ale zas nový je nový…
jestli si zvyklá tak proč ne
Jenom mi nejde do hlavy 4+1 na 280m2 obytné plochy.
Zvažovala bych energ. náklady na takovou velikou plochu.
@Lejaa píše:
@martaaL
Tak pak záleží, jak jste na tom finančně.. POchopila jsem, že vlastní pozemek nemáte, takže by to bylo finančně dost náročné..
Já bych klidně šla do toho domkuA že je velká zahrada? No a? Však tam nemusíš plantážničit.. a uvidíš jak to pak oceníš s dětma..
Jak tu od kohosi padl argument, že jako by to snad nekoupil kvůli velké zahradě - co to je za kravinu?
Čtěte co píšu a nedomýšlejte co nepíšu.
@Sojkka tech 280 je počítátno i s garáží..ty jsou tam tedy 2 a tech. místnost. Dum je zateplený a je tam kondenzní kotel (nebo nák tak se to jmenuje, v tom se nevyznám
) 2dospělí a 2 děti a platili měsíčně 5tis energie