Postavit, nebo koupit starší?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8959
17.5.15 11:52

@martaaL
Tak pak záleží, jak jste na tom finančně.. POchopila jsem, že vlastní pozemek nemáte, takže by to bylo finančně dost náročné..
Já bych klidně šla do toho domku :) A že je velká zahrada? No a? Však tam nemusíš plantážničit.. a uvidíš jak to pak oceníš s dětma..
Jak tu od kohosi padl argument, že jako by to snad nekoupil kvůli velké zahradě - co to je za kravinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
17.5.15 12:04

@Lejaa Mě se právě ta zahrada líbí že je tak velká :-D a sekačka mi není cizí :lol: pozemek by jsme tu měli do 200000tis takže skoro zanic když se to tak veme..ale ne tak velkej, menší a nalepenej na ostatních. Finančně? Měli bychom cca 700tis svoje a zbytek na hypo. Manžel vydělává 30-35tis a já jsem poslední rok na mateřské takže nějakých 7600kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
17.5.15 12:13

@martaaL 16 let starý dum nepokládám zase za tak starý :lol: :think: Do všeho je potřeba investovat dřív nebo později i do nového. Pokud s eVám líbí tak bych možná šla do tohoto. Mužete ihned bydlet a pak si vše ještě vylepšovat.
My postavili jeden, prodali. Šli jsme za manželem kvuli práci a ted nás čeká další stavba. Já se těším až na dodělávky, ale jinak vuuuubec :roll: Vím co to obnáší a to má manžel svojí firmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
17.5.15 12:17

@martaaL
Takto je fakt levný pozemek, u nás se prodávají tak nejméně za 2 000 000,– :|
Ale i tak, podle toho co píšeš, bych raději šla do toho hotového. Navíc jak píše @mucinka2, můžete ihned bydlet a postupně po trochách upravovat.. Nic násilného, pomalinku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
17.5.15 12:23

Je ten dům někde na netu, že bychom ti ho schválily? :lol:

• Citovat
  • Upravit
2740
17.5.15 16:10
@martaaL píše:@Sojkka zahrada je větší ale to se mi právě líbí, s udržbou počítám..jsem na to zvyklá.
Ale zas nový je nový… :roll:

jestli si zvyklá tak proč ne :-) Jenom mi nejde do hlavy 4+1 na 280m2 obytné plochy. :-) Zvažovala bych energ. náklady na takovou velikou plochu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
17.5.15 16:19
@Lejaa píše:
@martaaL
Tak pak záleží, jak jste na tom finančně.. POchopila jsem, že vlastní pozemek nemáte, takže by to bylo finančně dost náročné..
Já bych klidně šla do toho domku :) A že je velká zahrada? No a? Však tam nemusíš plantážničit.. a uvidíš jak to pak oceníš s dětma..
Jak tu od kohosi padl argument, že jako by to snad nekoupil kvůli velké zahradě - co to je za kravinu?

Čtěte co píšu a nedomýšlejte co nepíšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
17.5.15 21:10

@Sojkka tech 280 je počítátno i s garáží..ty jsou tam tedy 2 a tech. místnost. Dum je zateplený a je tam kondenzní kotel (nebo nák tak se to jmenuje, v tom se nevyznám :lol: ) 2dospělí a 2 děti a platili měsíčně 5tis energie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí