Postinor a menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2627
29.8.12 12:32

Kolik ti je? Otěhotnět můžeš i nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymmka
29.8.12 13:26

18, snad neotehotnim kdyz sem mela postinor 4 hodiny po styku a dalsi za 12 hodin

• Citovat
  • Upravit
floralife
29.8.12 18:01

To ti tady s jistotou nikdo neřekne, ale ta pravděpodobnost je minimální, pokud jsi ten Postinor vzala správně. Vyčetla jsem na netu, ře pokud si vezmeš Postinor do 12 h po styku, tak je pravděpodobnost že neotěhotníš 99%.Jedinej způsob jak se na 100% přesvědčit, je zajít si tak po třech týdnech na krevní test, můžeš jít i jako samoplátce bez doporučení od doktora, stojí to kolem 2 stovek.Nebo si udělat s určitým rozestupem běžný testy z moči, za sebe doporučuju Mamatest 10.

• Citovat
  • Upravit
floralife
29.8.12 18:12

Podle mně by tedˇ bylo nejrozumnější najít si gynekologa, tam by ti to pomohli vyřešit, udělali by ti testy, nic by tě to nestálo, jen poplatek 30 korun a hlavně by sis tam mohla nechat napsat antikoncepci nebo to prostě probrat s doktorem, jak se zodpovědně chránit, aby sis ušetřila nervy pro příště. Ale nechci tě nijak moralizovat a radit, udělej jak myslíš.

• Citovat
  • Upravit
Anonymmka
30.8.12 23:49

No a dneska sem to dostala, nebo ze mě aspoň teče malinko krev, co to znamená? diť krámy mi zkončily před 8 dněma…

• Citovat
  • Upravit
floralife
31.8.12 08:01

Jo to tak měla taky, takový silný špinění, normálně sem si musela vzít vložku jako při menstruaci.to je určitě z toho postinoru výkyvem hormonů.

• Citovat
  • Upravit
Anonymmka
31.8.12 10:25

A kdy dostanu dalši menstruaci? až jakoby za měsíc po týhle? můžu se bát otěhotnění?

• Citovat
  • Upravit
floralife
31.8.12 20:32

To ti nikdo neřekne kdy, docela jsem si ted toho načetla dost po netu, a úplně mě to rozhodilo.ale když si to vzala za 4 hodiny tak snad nehrozí otěhotnění. ale cyklus ted můžeš mít hodně rozhozenej. hlavně si udělej test, za sebe doporučuju tak po dvaceti dnech a pak eště opakovat.nebo zajít na krev tam asi půjdu já. odkud jsi?

• Citovat
  • Upravit
Anonymmka
1.9.12 00:27

No a to že sem to dostala, to je dobrý znamení bo neni? já totiž newim jestli to je vyvolaný tim práškem (což asi je)… já myslela že když to dostanu po tom postinoru že už sem zavodou a znamená to že těhotná nejsem..

• Citovat
  • Upravit
floralife
1.9.12 10:13

Je to vyvolaný tím práškem, ale snad těhotná nejsi, úplně s jistotou ti to tady nikdo neřekně, ale s nějvětší pravděpodobností ne.

• Citovat
  • Upravit
2627
1.9.12 10:31

Anonymmka říká ti to tu každej, tak čti a zkus popřemýšlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymmka
1.9.12 20:17

To znamená že těhotná můžu bejt…

• Citovat
  • Upravit
floralife
1.9.12 22:45

No můžeš no může no, sice s malou pravděpodobností, ale úplně vyloučený to není, já mám taky strach a už je to přes měsíc, dělala jsem si několik testů a všechny negativní a brala jsem antikoncepci, jen jsem zapomněla jeden prášek. a bojím se furt

• Citovat
  • Upravit
Anonymmka
2.9.12 22:11

Já myslela ale že když sem si vzala ten postinor a za 6dní sem to dostala ze uz nemuzu bejt v tom

• Citovat
  • Upravit
2627
2.9.12 22:22
@Anonymmka píše:
Já myslela ale že když sem si vzala ten postinor a za 6dní sem to dostala ze uz nemuzu bejt v tom

Tak si skoč na gyndu, máš na to už stejně věk a nech si předepsat antikoncepci. Mě spíš přijde, že si z nás děláš srandičky. Už ti to tu bylo několikrát vysvětleno a ty si meleš furt svou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí