Postinor a menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sára Vernerová
9.9.12 23:10

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Je normální, že se menstruace opozdí třeba o víc než pět dní? Popravdě mě to hodně děsí. Nevím jestli si můžu být jistá..Faktem je, že se přítel vůbec neudělal a první prášek jsem si vzala hned druhý den a další po dvanácti hodinách. Nebylo mi vůbec špatně, takže prášek nejspíš zabral, ale ta menstruace mi to kazí..Poraďte prosím)

• Citovat
  • Upravit
anonnymkas
20.2.13 23:08

Chtěla bych se zeptat. Rup nam kondom, ikdyz jsme s pritelem. velice opatrni.. Neudelal se do me ale jak to vyteklo na postel omylem jsem si do toho sedla. Vim, ze sperma si nachazi cestu rychle a jakkoliv. Je mozny ze kvuli takivy blbosti mohu otehotnet?

• Citovat
  • Upravit
TomášČoch
29.3.13 21:36

Vzali jsme si ho 24hod po styku. Vyhozené peníze. Ted čekáme dalšiho prcka:-)

• Citovat
  • Upravit
117
1.4.13 12:32

Mam otazku vy holky ktery jste vzali postinor hned po styku za jak dlouho jste dostaly menstruaci…Ja jsem ho v minulosti vzala uz 2krat a dostala jsem ji vzdy za 4-5 dnu..a ted je to uz 14 dnu co jsem si ho vzala a zadna menstruace se nedostavila a uz mam i par dnu zpozdeni.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.13 20:57

Těhotná přes postinor

Ahoj,
taky jsem si začátkem března vzala postinor do 19 hodin a teď jsem zjistila že jsem těhotná. Nemůže to poškodit plod? V kolikátem měsíci jseš? Śla jsi na nějaké specielní vyšetření kvůli postinoru? Zítra raději zavolám doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
1.4.13 21:10

@sluníčko2013 no ja jsem otehotnela pres antikoncepci a brala ji pravidelne no a kdyz se za mesic nedostavila ms tak sem ji samozrejme prestala brat..jinac mam zdravou holcicku tak si myslim ze po postinoru urcite nemuze poskodit plod ale urcite se zeptej doktora ty to budou vedet stoprocentne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
2.4.13 22:27

@sluníčko2013 tak jsem si dnes udelala test a vysel negativni no a vecer sem dostala MS :roll:docela me to prekvapilo..no clovek se s tim zacal uz smirovat ze sem mozna v jinaci a ono nakonec nic :? ale treba je to tak lepsi jeste mam cas na druhy ;) no a co ty??Uz si byla u doktora?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.4.13 11:21

Dobrý den. V pondělí jsem měla pohl.styk s přítelem, ale prasknul nám kondom. V Úterý jsem šla na zavedení tělíska, a zároveň jsem si vzala Postinor 2. Od čtvrtka mám bolesti břícha a v sobotu jsem začala krvácet. Můžete mě poradit co a ajak dál. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
6.4.13 11:44

@Radka26 No a ptala si se doktora??Jinac spousta zen po postinoru dostane menstruaci drive to je normalni ale pak se ti uplne rozhodi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.4.13 12:20

Nikomu jsem nic neřekla. Menstruaci mám dostat až za čtrnáct dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
6.4.13 16:22

@Radka26 to nevadi ja jsem v minolosti postinor mela nekolikrat a dvakrat sem ji dostala drive nez sem mela jinac to je normalni po postinoru.Ale radsi se zeptej doktora a neboj se oni ti to reknou lip nez ja ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.13 14:14

POSTINOR

Chtěla bych se zetat…Po užití postinoru přijde menstruace v normálním termínu? Anebo se spustí dříve??? Zajímá mě jestli je obvyklý jev po požití postinoru krvácení anebo žena krvácet vubec nemusí? Díky 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
17.4.13 20:31

@Simoneckaa no teda u me prisla jednou ms asi tri dny po pouziti postinoru a nedavno jsem si vzala taky postinor a ms sem dostala v ocekavany den..zavisi nejsme vsechny stejne ale MS bys urcite mela dostat… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.13 15:30

Postinor jsem užila v sobotu(přesně dle návodu) a do dneška mi menstruace nepřišla… je to něco neobvyklého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
13.5.13 19:46

Můžu být těhotná???

Ahoj holky potřebovala bych poradit… Od 9.4. – 12.4. jsem měla menstruaci. 22.4. jsem si brala Postinor jelikož jsme měli s partnerem nehodu. Potom následně 28.4. – 30.4. se mi zase začali opakovat mé dny tedy velice slabé. Nevím zda je to normální po použití postinoru v letáčku se většinou píše o zpoždění a ne o tom že bych měla začít krvácet po cca 6 dnech? během dalšího tádne se mi začalo dělat špatně při cestování v autobuse a ted jsem to dokonce neustála. od soboty jsem taková jako když mam teplotu, bolí mě v podbřišku jsem unavená a není mi dobře od žaludku celé dny. Včera jsem měla i bílý výtok dnes také trochu. Tak nevím zda můžu být těhotná nebo jestli už je ze mně blázen!!!Kdybych byla těhotná? je možné že bych měla už takhle brzo pocity nevolnosti, bolení hlavy a lesklé takové zamžené oči?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí