Postinor a menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.12.14 11:56

AHoj
Minuly mesic jsem po styku pouzila pro jistotu postinor. Beru HA bonadea ale tak pro jistotu jsem si ho vzala.. Pred menstruaci ten mesic jsem mela slabsi krvaceni ale co jsem tu cetla tak to neni nejak ojedinele. Jenze ted dalsi mesic mam platicko HA dobrat ve ctvrtek a uz asi 4 den mam trosku vetsi spineni a dnes je to skoro jak menstruace… tehotensky test jsem si delala a negativni.. myslite ze to muze byt jeste tim postinorem a ze se nemusim bat ze by postinor a nebo antikoncepce nezabrali? Děkuju

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.8.15 12:17

@Camil tak jak jsi dopadla? Mam stejne priznaky a nevim co se mnou je :,(

• Citovat
  • Upravit
1
27.8.15 12:23
@Anonymkaaa píše:
Ahoj holky, chtěla bych vás poprosit o názor, případné uklidnění :D byla jsem bohužel nucena vzít si Postinor 3 týdny po sobě… První jsem si vzala 24.2., týden na to jsem dostala menstruaci, která ale byla slabší a kratší než obvykle… Další prášek jsem si vzala 17.3. po 60ti hodinách, další normálně po 12ti hodinách., situace se opakovala (do týdne jsem to dostala, kratší, slabší). Týden po tom druhém prášku mi začalo být špatně od žaludku a trvá to s přestávkama až do teď… Kromě toho mě od včerejška píchá v podbřišku, mám takový vodnatý výtok a hrozně mě bolí záda, jako bych to měla dostat, jiné příznaky nemám… Je možné, abych to dostala teď, když jsem to měla před týdnem po užití Postinoru? Včera jsem dělala Mamatest 10, to bylo 16 dní po styku a byl negativní… Byla bych v klidu, kdybych neměla pořád tyto problémy, co mám. Každopádně už si po této zkušenosti budu dávat vždycky pozor. :( Děkuji vám za případné názory a odpovědi :*

Ahoj, jak jsi dopadla? Jsi tehotna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.12.15 23:49

Prosím odpověď

Chtěl bych se zeptat. Za jak dlouho je tělo po účinném užití prostinoru znovu připravené na oplodnění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.16 12:44

Opoždění

Prosi o zachovani anonymu - mela jsem 1.12. Postinor a pak hned prisla nekolik dni trvajici menstruace… od te doby jsem mela jen jednou CHRANENY styk.

Dnes je uz 7.1. Ja furt nemam menstruaci. Netusim zda je to normalni? Nebo se mam bat..

• Citovat
  • Upravit
3274
8.1.16 13:00
@Anonymní píše:
Prosi o zachovani anonymu - mela jsem 1.12. Postinor a pak hned prisla nekolik dni trvajici menstruace… od te doby jsem mela jen jednou CHRANENY styk.Dnes je uz 7.1. Ja furt nemam menstruaci. Netusim zda je to normalni? Nebo se mam bat..

já měla něco jako postinor před pár lety taky. pěkně mi to poházelo s hormonama, no s přítelovýma taky, jak ten se nervoval, víc než já :D
Krvácení po postinoru mi přišlo asi 4 dny po jeho snězení, a ten další cyklus byl myslím asi o něco delší. normálně jsem ho měla řízený práškama a přicházel pravidelně po 27 dnech, tehdy k tomu přibyly asi další 4 dny.. teď už prášky neberu, a MS se mi „ustálila“ na 31-35 dnech..tak ještě vydrž, a když ti to nepřijde do 45 dnů od posledního krvaceni tak si zajdi za gynekologem.. on se podívá jestlí už se tam uvnitř něco chystá(jakože MS) a pokud ne tak ti možná píchne vyvolávačku.. jinak normálně bereš prášky - antikoncepci? jestli ne tak to zpoždění muže být fakt delší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
8.3.16 20:30
@Anonymní píše:
Chtěla bych se zeptat měla jsem postinor na jak dlouho může rozhodit menstruační cyklus už jsem to měla dostat a pořád nic.. je těhtenský test platný když jsem užila postinor? děkuji

Až na tři měsíce :roll: já jsem po postinoru pila kontryhelovy čaj - srovnává cyklus, piju ho i teď a super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.16 21:20

Selhání

Dobrý večer, od pátku jsem na nervy. Stala se nám nehoda s kondomem. Postinor jsem užila do 3 h a pak po 12 h druhou. Po první tabletě mi strašně bolela hlava. V pondělí mi začalo pobolívat břicho jako kdybych to měla dostat a nic. I prsa mám citlivá. MS čekám 4.9.
Pořád se ujišťuji, že mám vyšší věk, ale MS dostávám každý měsíc pravidelně 25-28 dní. Holky jsou to nervy, které jsem nikdy nezažila. HA jsem musela vysadit kvůli tlaku. Kondom nás nikdy nezradil až tedy na ten pátek.
Nevím, ale už mám i strach něco mít s manželem.
Měly jste také po takovéhle nehodě strach opět :srdce: a za jak dlouho jste šly do toho znova. Myslím bez nehody.

• Citovat
  • Upravit
2
30.11.18 10:29

Postinor

Ahoj nevim zda sem jeste nekdo chodi . Ale mam dotaz 3.11-cca10.11 jsem mela ms , 14.11 jsem vzala postinor . 20.11 -27.11 opet ms . A vcera 29.11 spineni , dnes silnejsi krvaceni . Mate s tim nejaka zkusenost ? 3× do mesice ? Dnes vecer jsem objednana k lekari . Modlim se aby to bylo tou zatracenou pilulkou a nebyla to treba cysta na vajecniku a nebo mimodelozni tehotenstvi . Diky za odpoved :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
30.11.18 12:11

@AnnaLa
Nemám zkušenost, ale co tak čtu a zjišťuji, je to dost časté. Je to velká dávka hormony, která tělo „rozhází“. Bude to pravděpodobně opravdu ten postinor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.11.18 16:58

@Nora2 snad ano za hodinu jdu k lekari tak doufam . Po prvnim prasku jsem neměla zadne potize az ted po druhe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.1.19 07:03

Dobrý večer, potřebují poradit. Už 5 měsíců
beru antikoncepci „Yozefinne“ ( máte s ním nějaké zkušenosti ? ) bere se to každý den na konci palety jsou čtyři bílý tablety bez účinné látky. U mě to vyšlo čtvrtek a do neděle.(v neděli jsem to měla dostat, ale nic) V sobotu jsem byla s přítelem a stála se nám nehoda.Bála jsem se, že antikoncepce nezabere tak pro jistotu jsem si pořídila Escapelle a vzala jsem si ho do 24 hodin. A dnes to je 6 dní zpoždění co si o tom myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
12.1.19 18:35

@Trus antikoncepce je účinná i během pauzy pokud jsi to brala pravidelně. Ale jako nic není 100% že..ale s práškem po bych se teda nebála :nevim: asi ti to jen rozhodilo hormony. no nezbývá než počkat ale šance na těhotenství bych řekla že jsou minimální.
Já jsem taky jednou měla nějaký práše „po“ , a následně se mi menstruace zpozdila asi o deset dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
13.1.19 05:06

@Pennya Dobře díky 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.19 23:18

Postinor

Ahoj, před týdnem jsem užila Postinor. Dneska jsem dostala menstruaci, kterou jsem měla mít až za týden. Znamená to, že nejsem těhotná? Nevíte, kdy si můžu udělat pro jistotu těhotenský test? Předem děkuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1