Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
já myslím, že by to vadit nemuselo. pokud ti vyhovují oba druhy, tak proč ne. ale nejsem si tím 100% jistá, možná by bylo lepší se zeptat doktorky.
A kde v cizině jsi ?-někde se Antikoncepce prodává bez receptu-tak to bych si zjistila jako první a nebo si je nech z česka poslat.
jsem v austrálii a tady je antikoncepce pouze na recept. moji rodiče neví, že ji beru, tudíž je o to poprosit nemohu
myslela jsem, že mi HA vydrží než se vrátím do čech, ale parkrát jsem brala dvě platíčka v kuse, abych neměla menses, a teď mi pár tablet chybí
v nejhorším případě bych ji vysadila a začla ji pak další měsíc brát nanovo, ale to se mi nechce - víš co, uvidím se po dlouhé době s přítelem a pochybuju, že měsíc vydržíme nesexovat
přítele jsem se ptala, zda by mi pro ni nechtěl skočit na gyndu, ale ten hned odmítl, je moc stydlivej ![]()
a já právě nevím, zda bych ji mohla nakombinovat s tou lyndynette ![]()
asi bych si raději vypujčila celé platíčko a nekombinovala dvě různé v průběhu cyklu. ale zkušenost s tím nemámm.. segra naštěstí bere stejnou jako já, tak jsme si už pár prášků pujčovaly..
Rozhodne nekombinovat, dobrat cely platicko. Pokud teda nejsou stejny a jenom obchodni nazev je jinej, ja napr. brala Logest a v UK se to jmenuje femodette, ale je to to samy. A rodice by s tim meli takovej velkej problem, ze beres antiko?
taky se mi nezdá, že bys kombinovala v průběhu jednoho cyklu a doporučuju prostě po MS začít s kompletním platíčkem té druhé antikoncepce. a prosím tě, proč by s tím měli mít rodiče problém?
přece by měli být rádi, že jsi tak zodpovědná! nebo jsou věřící????
jj, rodiče jsou věřící
oni ani neví, že mám kluka. Kdyby se dozvěděli, že mám přítele a že beru HA, tak by to asi nepřežili. bohužel se s nima o sexu bavit nemá, zastávají názor, že sex by měl být až po svatbě a že prý jsem ještě na tyhle věci moc mladá ![]()
Ahoj holky, mám dotaz ohledně antikoncepce. jsem teď v cizině a beru stodette. prášky bohužel docházejí a než se dostanu do ČR na gyndu, tak už mi dojdou úplně. kamarádka, co je tady se mnou tu má lyndynette, a nabídla mi, že mi dá platíčko, abych braní HA nemusela přerušovat. tak jsem se chtěla zeptat, zda nevadí, když si po mensesu vezmu 10 tablet značky stodette, a pak dalších 11 tablet lydynette. lyndynette jsem dřív brala a problémy mi nezpůsobovala, tak jsem se chtěla zeptat, zda je možné ty prášky takto nakombinovat. na netu jsem četla, že mají obě nízkou dávku hormonů, tak by to snad vadit nemuselo, ale nejsem si tím, tak jistá, tak se chci zeptat, zda s tím máte někdo nějaké zkušenosti.
díky za odpovědi!