Postinor- rady

Anonymní
1.6.18 08:14

Postinor- rady

Ahoj holky, omlouvám se za anonym, snad pochopíte.. včera se nám s přítelem stala nehoda, volala jsem doktorovi a ten říkal ať si koupím v lékárně postinor.. ten si samozřejmě vezmu, ale mám strach z těch nevolnosti a takových vedlejších účinku.. beru proveru na upravení cyklu a tímhle se mi cyklus nespravi nikdy. Jaké mate vy s tímto praskem “po” zkusenosti? :,( děkuji předem za pomoc, třeba mě vaše komentáře uklidní :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tunrida
1.6.18 08:31

Je to sajrajt, ale to si holt budeš muset rozmyslet ty, jestli případné těhotenství ustojíš. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.6.18 08:33

Ještě jsem si říkala, ze bych mohla spoléhat na neplodné dny, mám krátce po ms takže ovulaci bych mít neměla, ale to je moc riskantní, do tabletky se mi nechce, no co se dá dělat, priste si dáme mnohem větší pozor

• Citovat
  • Upravit
5283
1.6.18 08:37

Je to vabank no :nevim:. Ja bych asi spolehala na to, ze to bylo mimo plodne dny. Ale zase kdyz beres tu Proveru. Abys nebyla super plodna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.18 08:39

@vertunka
No proveru jsem zatím brala jen jeden měsíc a to jen 4 dny, protože se mi udělala cysta, tak nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
375
1.6.18 09:17

Já jsem si Postinor jednou vzala, ale bylo mi z toho hodně špatně, už bych to nevzala, to bych radši měla dalších X dětí :) Cyklus mi to nerozházelo, vždy jsem ho měla velmi pravideln

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.18 09:20

@Valerie83 takže až tak zle? Achjo no.. :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.6.18 09:59

Moje zkusenost necely rok zpatky. Cyklus mi to nerozhodilo, jen asi 2 dny po uziti jsem byla hrozne unavena.Jine ucinky jsem nepozorovala, ale zas na kazdeho to pusobi jinak.Jo a na neplodne dny bych nespolehala, otehotnela jsem prakticky hned po MS ;)

• Citovat
  • Upravit
1229
1.6.18 10:18

Postinor je asi dost svinstvo. Mně v lékárně doporučili EllaOne. Nebylo mi po ní vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.18 11:13

Uvidím co mi doporučí v lékárně :palec: myslím, ze obojí je svinstvo, takže to je asi jedno 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.6.18 23:21

Holky tak prášek jsem si vzala a jsem úplně v pohodě až se divím a trosku děsím :D :D

• Citovat
  • Upravit
841
2.6.18 23:28
@Anonymní píše:
Ahoj holky, omlouvám se za anonym, snad pochopíte.. včera se nám s přítelem stala nehoda, volala jsem doktorovi a ten říkal ať si koupím v lékárně postinor.. ten si samozřejmě vezmu, ale mám strach z těch nevolnosti a takových vedlejších účinku.. beru proveru na upravení cyklu a tímhle se mi cyklus nespravi nikdy. Jaké mate vy s tímto praskem “po” zkusenosti? :,( děkuji předem za pomoc, třeba mě vaše komentáře uklidní :potlesk:

Tak si kup EllaOne, ta je mnohem setrnejsi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.18 23:30

@Jogo-Bela paní v lékárně mi dala Nulsoru, byl to jeden prášek a super, nic mi po tom není :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
841
2.6.18 23:33
@Anonymní píše:
Uvidím co mi doporučí v lékárně :palec: myslím, ze obojí je svinstvo, takže to je asi jedno 8o

No EllaOne není na hormonální bázi, narozdíl od Postinoru nebo třeba Escapelle, tak proto nemá ani takové nežádoucí účinky… ale vidím, že už je vyřešeno, tak super :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
2.6.18 23:36
@Anonymní píše:
@Jogo-Bela paní v lékárně mi dala Nulsoru, byl to jeden prášek a super, nic mi po tom není :potlesk:

Tak super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová