Poštovné na Aukru

227
29.9.13 10:26

Poštovné na Aukru

Ahoj holky,
potřebuju se zeptat, prodávám na Aukru halenku a jako poštovné jsem si spočítala na kalkulátoru pošty jako nejlevnější doporučený balíček za 60 Kč. Chtěla jsem to tedy zadat na Aukru a tam doporučený balík není, jen balík do ruky, na poštu a tak, který se mi spočítal jako příliš drahý. Máte zkušenost? Kde ten doporučený balíček je? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
68940
29.9.13 10:34

Tusim, ze to davam jako cenny balik. Ona ma posta tolik tarifu, ze se v tom pomalu nikdo neorientuje. A kupujicimu je to jedno, dodrzis-li termin dodani a prijde mu to doporucene, na postu nebo do ruky jak udas. Kdyz si postovnym nejsem jista, radeji par korun nadsadim, abych na tom netratila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
29.9.13 10:35

Já tam dávám tuším doporučenou zásilku, a pak to pošlu jako dop. dopis (to se ti halenka asi vejde, ten je za 37,–) nebo jako dop. balíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
29.9.13 10:38

Dá se tam dál rozkliknout další možnosti dopravy a tam je i doporučený balíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4041
29.9.13 10:38

Doporučený balíček je tam taky klikneš na „vice možností přepravy“ je to pod těma zásilkama co vyplňiješ, naběhne ti tam hned víc možností

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13750
29.9.13 10:48

Pošli to jako doporučené psaní (balíček do 5cm výšky), za cca 39 Kč. Tedy pokud to nemá větší hodnotu než 500Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
29.9.13 15:04

Děkuju všem, už jsem to našla..S tím doporučeným psaním-to tam není, jen cenné psaní-myslíte tohle? To by šlo, ale je to nějak pojištěné? Halenka je do pětistovky, ale bojím se kdyby náhodou nedošla, mám špatné zkušenosti :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13750
29.9.13 17:36

@zbrna jestli to je ono nevím, asi jo. Je to prostě okolo 40Kč. Je to pojištěné automaticky za 500, cena se na podací lístek neudává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák