Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nemusíš vypisovat adresu majitele účtu, stačí číslo. Co se týče toho, jak dlouho to tam jde, nejsem si jistá, ale myslím že 3 dny ![]()
A internetové bankovnictví je fajn věc. Kolikrát si vzpomenu třeba večer nebo o víkendu, že je potřeba něco zaplatit a nemusím na to myslet nebo někam jezdit. A navíc poplatky vychází mnohem levněji než třeba v bance. ![]()
Romanetka píše:
Adresa tam být nemusí. Někdy to trvá 2 dny, někdy týden…
Týden?hm,tak to asi nic ![]()
To se mi stalo jen jednou, záleží v kolik hodin to podáš, jak rychle to vyřídí na poště a za jak dlouho to zúčtuje banka. Většinou 2-3 dny ![]()
Taky jsem občas takto posílala, když jsem zapomněla obnovit internet banking…Na tu adresu jsem se ptala přímo na poště-bylo mi řečeno, že je lepší, když tam je-prý pro lepší identifikaci, ale podle mě je to blbost…jsem ráda, že holky píšou, že být nemusí-vždycky jsem prodávajícího na MMB otravovala, že bych chtěla adresu a bylo mi to vždycky trochu hloupý.
Jinak peníze jdou obvykle do 3.pracovního dne..tzn. když pošleš koruny dnes-prodávající by je měl mít ve čtvrtek…
Je ale fakt, že nepohodlnější je to převodem z účtu na účet-internetové bankovnictví
No prave,hned jak sezenu hlidani pro mrnata tak jdu zridit internetove ban.,nebvi me litat na postu,i kvuli mensim castkam,tkhle to bude pohodlnejsi,jen ted jeste odeslat tyhle slozenky,presne je mi hloupe se ptat prodavajiciho na adresu ![]()
marra píše:
No prave,hned jak sezenu hlidani pro mrnata tak jdu zridit internetove ban.,nebvi me litat na postu,i kvuli mensim castkam,tkhle to bude pohodlnejsi,jen ted jeste odeslat tyhle slozenky,presne je mi hloupe se ptat prodavajiciho na adresu
Jeaste muzes platby poslat z bankomatu.
marra píše:Romanetka píše:Týden?hm,tak to asi nic
Adresa tam být nemusí. Někdy to trvá 2 dny, někdy týden…
Trvá to 4dny a nepotřebuješ nic, jenom číslo účtu. ![]()
Holky a z toho bankomatu,je jakej poplatek,pokud se nejedna o banku se stejnou koncovkou?
Holky a z toho bankomatu,je jakej poplatek,pokud se nejedna o banku se stejnou koncovkou?
Mělo by to tam být do 3 dnů,myslím,že to mají i v podmínkách o doručování.
marra píše:
kazda banka jinak.ale to nevim.
Holky prosim obednavam nejake zbozi na mmb,a penize potrebuji poslat prez slozenku typu A,na ucet prodavajiciho,,ale ted jsem si vsimla ze je na ni krom vypsani cisla uctu,taky aresa majitele uctu,je to nutne tam vypsat,nebo to tam nemusi byt?a jeste ,nevite jak dlouho takhle jdou penize?prijde mi to levnejsi varianta nez vkladat penize primo na ucet nekde v bance,tam berou kolem 60 jak kde,a inteernetove bankovnictvi zatim nemam,ale planuji zridit,jak posilate pebnize vy?dekuji