Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To znám
Během měsíce 10kg nahoře
Ale neřeším to a nebudu. Jak půjdu do práce, určitě to vyběhám
Kolik vážíš? Já měřím 170cm a když jsem ještě kouřila vážila jsem 51kg
a teď po třech letech nekouření mám 63kg
![]()
Ahojky:)
Tak to tě strašně obdivuju… Já si řikám že přestanu už sto let a furt mě to nejde:( každá krabička je poslední a furt nic:D
Jinak že si přibrala, no a? To zas pujde dolu uvidíš…:) ![]()
ww píše:
To známBěhem měsíce 10kg nahoře
![]()
Měřím 182, vážívala jsem tak 60 - 65 kg, po 3 - 4 měsících nekouření vážím 78 - 80:(. Ale jak píši, mám silné období, neřeším to. Kdybych ho neměla, kouřit nepřestanu.
Larr píše:ww píše:Měřím 182, vážívala jsem tak 60 - 65 kg, po 3 - 4 měsících nekouření vážím 78 - 80:(. Ale jak píši, mám silné období, neřeším to. Kdybych ho neměla, kouřit nepřestanu.
To známBěhem měsíce 10kg nahoře
![]()
Já to měla taky tak
Ale chuť na cigaretku ke kafíčku občas mám i teď po třech letech ![]()
a jak si to dokázala? řekla sis dost a máš tak silnou vůli?
můj tež kouří a to hooooodně a furt tu cosi brblá o té biorezonanci-či co to je..
Taky jsem prestala kourit… ale nevim, jestli to ovlivnilo me pribirani, protoze jsem byla tehotna, ale kdyz se zpetne ohlizim, tak asi ano, protoze to co jsem nabrala za tehotenstvi neni normalni!!! ![]()
Je to neco pres rok a nekourim, mam chut jak blazen, na jedne akci jsem nevydrzela a dala si, akorat mi to udelalo zle a to mi asi dodalo silu dale vytrvavat ![]()
přestala jsem kouřit v roce 2005, nekouřila jsem třičtvrtě roku, potom jsem začla, v roce 2007 jsem přestala - otěhotněla jsem a vydržela rok a půl, pak jsem sedla k vínku-pivu a překonala nechuť n cigaretu a opět v tom po pár měsících lítala… nyní jsem 7měsíců bez cigára a dokud budu kojit vím, že kouřit nebudu, jak to bude dál je ve hvězdách. první přestání +10kilo
druhý přestání +5kilo
těhotenství +28kilo…
já asi budu radši nemocná, než tlustá… pokud nebudu kouřit, budu jenom žrát a pak se nehnu…
není problém přestat a vydržet, ale jakmile někam usednu, kde se pije, končím… a v izolaci to já nevydržím
začarovanej kruh
ale ráda bych vydržela
Já nekouřím od října 2010, kdy jsem našla //. Během těhotenství to bylo v pohodě - chuť na cigaretu jsem neměla. Po porodu už to bylo horší, ale dokud jsem kojila, tak jsem si říkala, že to dělám pro prcka. Teď už nekojím a chuť na cigaretu je hrozná. Zatím sice odolávám, ale jak dlouho to vydržím fakt nevím ![]()
Všechny co to zvládly obdivuju
Zdravím,
taky jsem přestala kouřit, když jsem zjistila, že jsem těhotná. Uplně mě i přešla chuť a přestala jsem ze dne na den a v pohodě. Až teď tak tejden mám hroznou chuť… Je to hlavně tím, že se u nás na zahradě často motá dost lidí a tak 98% z nich kouří, takže mě lákaj
. Dokud budu těhotná nebo kojící, tak si rozhodně nezapálim, ale pak to asi nevydržim
, i když mě to dost štve, protože fakt nebejt těch ,,lákačů", třeba bych nezačínala. Jo a ještě přes zimu mi nedělá problém nekouřit, to se mi nechce do mrazu a v domě nikde nekouříme, ale jak začne jaro a začne se posedávat venku…
Uplne chapu, co temi tremi teckami chces rict ![]()
Neni nad to sednout si na verandu a dat si kaficko s cigaretou, nebo si sednout na zahradku a dat si pvo s cigaretou… pardon, NEBYLO NAD TO…
![]()
Přesně
. V sobotu jsme byli na ,,dětskym dnu" u nás ve vesnici, tak jsem si dala jedno malý pivko…ostatní samozřejmě velký a ještě si zapálili
, tak jsem dopila a radši se odbavila domů, akorát bych byla protivná
![]()
Maneli píše:
Přesně. V sobotu jsme byli na ,,dětskym dnu" u nás ve vesnici, tak jsem si dala jedno malý pivko…ostatní samozřejmě velký a ještě si zapálili
![]()
, tak jsem dopila a radši se odbavila domů, akorát bych byla protivná
![]()
Ale za sebe muzu rict, nedavno jsme byli na svatbe, tam jsem nevydrzela, po vice nez roce par cigaret vykourila ale vubec mi to nechutnalo a akorat mi bylo zle… a presto jsem se nepoucila a chut je tady zase, ale ja uz nechciiiii!!!
To jsem taky zvědavá až si teda zase něčeho trochu víc loknu a s alkoholem samozřejmě roste chuť na cígo…asi skončím u záchodový mísy
. Ale spíš si myslím, že hezky pomaličku se to zas naučim
, nejdřív si zapálím jen o víkendu, pak teda jedno denně - večer, pak dvě denně, tři, o víkendu už padne krabka…achjo
. Taky nechcí, ale myslim, že takhle to bude
.
Jedinně by mě mohlo zachránit, že bych dlouho kojila a rovnou bych třeba do roka miminka znovu otěhotněla, že bych neměla ani pauzu na opití a kouření
![]()
Nesmis
ja taky nesmim!!! ![]()
Branim se tomu zuby nehty, uz to ani neni tak tezke, kdyz nedochazi k onem situacim… ![]()
Přestala jsem kouřit, ztloustla jsem a vůbec mi to nevadí. To vše proto, že mám teď období, kdy to neřeším a jsem spokojená (to ztloustnutí). Jak vy??