Přestala jsem kouřit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
eMaminka
29.8.11 23:45
Maneli píše:
eMaminka píše:
Maneli píše:
eMaminka píše:
Manell ráda jsem ;) nestěžuju si… btw: já měla navrch 20kg u obou… a žádná strie ani žádný faldík nezůstal..ovšem ani prsa ale to je malá daň za ty moje krasavice :huban:
Tak strie zatím taky nemám, doufám, že budu po mamce a ani mít nebudu. Prsa se mi zvětšily tak o číslo a jakoby se naplnily, když se taky vrátěj do původního stavu budu ráda. Je to takovej nezvyk, když mi při chůzi tak všelijak pohopsávaj :lol: .
nj to já v těhu měla taky krásný balóny :DDD a co teprve když se nalili po porodu :lol: no a po roce kojení pak už nic no :lol:
Hehe to já budu ráda, ale přítel je spokojenej s těma co mám teď :lol: . Akorát řikal, že se mi nějak klepe zadek..sakra..má pravdu :lol: :lol: .
Jdu zalehnout, přeju dobrou noc :mavam:

nj ti chlapi :lol: mýmu se taky líbili ale jemu se líbil i muj třesoucí se zadek v těhu :DDD a pak zase faldíky a pak zase plochý bříško..myslim, že muj je na všechny moje velikosti.. díky bohu :lol:

• Citovat
  • Upravit
Oz
9304
30.8.11 00:11

Jo, kauf dobrej, ještě kdyby byli hodnější :lol: Můj měl rád taky ty prsa a zadek, ale těhu břicho mu moc nevonělo :lol: Takže vyhánění ďábla z těla s blížícím se termínem zásadně potmě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
30.8.11 07:21
liliannoel píše:
Ahojky:)
Tak to tě strašně obdivuju… Já si řikám že přestanu už sto let a furt mě to nejde:( každá krabička je poslední a furt nic:D
Jinak že si přibrala, no a? To zas pujde dolu uvidíš…:) :kytka: [/citac

Jasně, že je to těžší o to víc, že každá víme, že kouříme proto, abychom byly štíhlé.

• Citovat
  • Upravit
Larr
30.8.11 07:22
ww píše:
Larr píše:
ww píše:
To znám :lol: Během měsíce 10kg nahoře 8-o Ale neřeším to a nebudu. Jak půjdu do práce, určitě to vyběhám :pankac: Kolik vážíš? Já měřím 170cm a když jsem ještě kouřila vážila jsem 51kg 8-o a teď po třech letech nekouření mám 63kg :-? :mavam:
Měřím 182, vážívala jsem tak 60 - 65 kg, po 3 - 4 měsících nekouření vážím 78 - 80:(. Ale jak píši, mám silné období, neřeším to. Kdybych ho neměla, kouřit nepřestanu.
Já to měla taky tak :hug: Ale chuť na cigaretku ke kafíčku občas mám i teď po třech letech :-?

Chuť na cigaretu nemám vůbec:)

• Citovat
  • Upravit
Larr
30.8.11 07:25
Kača.M píše:
a jak si to dokázala? řekla sis dost a máš tak silnou vůli?
můj tež kouří a to hooooodně a furt tu cosi brblá o té biorezonanci-či co to je..

Mám silnou vůli a taky jak jsem psala - dobré období - když máš to horší, jde hůře všechno. Upřímně trochu mi v tom pomohl fakt, že kolegyně
z práce kouří ty pašované cigarety a ty strašně smrdí
a vždy, když jsem po nich jela výtahem, říkala jsem si, že ten smrad je příšerný:))

• Citovat
  • Upravit
eMaminka
30.8.11 08:36
Larr píše:
Kača.M píše:
můj tež kouří a to hooooodně a furt tu cosi brblá o té biorezonanci-či co to je..
Mám silnou vůli a taky jak jsem psala - dobré období - když máš to horší, jde hůře všechno. Upřímně trochu mi v tom pomohl fakt, že kolegyně
z práce kouří ty pašované cigarety a ty strašně smrdí
a vždy, když jsem po nich jela výtahem, říkala jsem si, že ten smrad je příšerný:))

pašované cigarety :lol: :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2786
30.8.11 13:46
Ciccone píše:
Kača.M píše:
Ať nebrblá a zajde tam. Já na tom byla a už 9 měsíců nekouřím. Chuť se sice pořád objevuje a váha jde stále nahoru, ale nekouřím :pankac:

tak kdybych já přibrala tak by mi to ani trochu nevadilo,vážím sotva 48kg na 165cm a to je teda hnus.. ale můj už docela pivec má-tak bude eště spokojenější…
fakt myslíte že to zabere? nevím přece jenom 1000-1200kč není málo…ale estli by to fakt pomohlo tak se to KAŽDOPÁDNĚ VYPLATÍ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
30.8.11 15:27
Maneli píše:
BaraDolezal píše:
Nesmis :huban: ja taky nesmim!!! :huban:
Branim se tomu zuby nehty, uz to ani neni tak tezke, kdyz nedochazi k onem situacim… :-)
Když u nás od jara do podzimu k tomuto fakt dochází každý víkend :lol: . Ale zas si říkám, že budu mít malinký čisťounký miminko, tak přece na něho nebudu šahat smradlavejma rukama od retek a dávat mu pusinky s příchůtí popelníku :roll: , že jo?! :mrgreen:

Presne taaaak! Muj chlap kouri, a kdyz prijde zvenku (v byte i v dome ma striktni zakaz) citim jak silene to smrdi a ver, ze to je sileny duvod k tomu, abych male nezacala kourit pod nosem… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3941
30.8.11 15:35

Můj taky kouří a taky mi to dost vadí. Proto jsem mu řikala, že by to taky mohl omezit až budeme mít miminko. Navíc i potom, když už je dětem trochu víc, mi příjde děsně nevýchovný kouřit před nima. Nejlepší jsou rodiče s cígem v ruce, jak říkají dětem: To je fuj, smrdí, viď?! :lol: :lol: Co si pak to dítě myslí?? Maminka s tatínkem dělají fuj věci?? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
30.8.11 18:29
BaraDolezal píše:
Taky jsem prestala kourit… ale nevim, jestli to ovlivnilo me pribirani, protoze jsem byla tehotna, ale kdyz se zpetne ohlizim, tak asi ano, protoze to co jsem nabrala za tehotenstvi neni normalni!!! :poblion:Je to neco pres rok a nekourim, mam chut jak blazen, na jedne akci jsem nevydrzela a dala si, akorat mi to udelalo zle a to mi asi dodalo silu dale vytrvavat :-)

Když jsme začínali v 15-ti, 17-ti taky nám to nechutnalo a jak jsme se rozkouřili:)))
Já chuť na cigaretu nemám:)

• Citovat
  • Upravit
Larr
30.8.11 18:34
jadviga píše:
přestala jsem kouřit v roce 2005, nekouřila jsem třičtvrtě roku, potom jsem začla, v roce 2007 jsem přestala - otěhotněla jsem a vydržela rok a půl, pak jsem sedla k vínku-pivu a překonala nechuť n cigaretu a opět v tom po pár měsících lítala… nyní jsem 7měsíců bez cigára a dokud budu kojit vím, že kouřit nebudu, jak to bude dál je ve hvězdách. první přestání +10kilo
druhý přestání +5kilo
těhotenství +28kilo…
já asi budu radši nemocná, než tlustá… pokud nebudu kouřit, budu jenom žrát a pak se nehnu…
není problém přestat a vydržet, ale jakmile někam usednu, kde se pije, končím… a v izolaci to já nevydržím
začarovanej kruh
ale ráda bych vydržela

To znám:)) 20 let jsem si říkala totéž - být raději vychrtlá s rakovinou plic než tlustá. Ale teď se to nějak změnilo, cigarety najednou neřeším. A jídlo - taky si chci dát hamburger, občas a čipsy k pivu, občas. Předtím jsem se furt hlídala a zrovna moc
v poho jsem tedy nebyla. Navíc mě hodně rozčiluje, že musím mít u sebe něco na čem jsem závislá a když to nemám jsem nervózní. Tak to bylo v případě cigaret, stále je mít u sebe.

• Citovat
  • Upravit
Larr
30.8.11 18:41
BaraDolezal píše:
Uplne chapu, co temi tremi teckami chces rict :-)
Neni nad to sednout si na verandu a dat si kaficko s cigaretou, nebo si sednout na zahradku a dat si pvo s cigaretou… pardon, NEBYLO NAD TO… :oops: :mrgreen:

Vezmi si tam kafčo a čokoládový lázeňský oplatky.
Přiznejte se, víc vás štve, že nekouříte
a tlousnete, že?:))

Jo a taky jsem si všimla, že kolegyňky v práci,
co chodí furt kouřit ven, tak jsou furt nemocné, hlavně v zimě samozřejmě. To byl taky jeden z mnoha důvodů, proč jsem přestala.

A taky mě vyděsila moje zubařka a moje zuby:)))))

• Citovat
  • Upravit
Larr
30.8.11 18:44
Maneli píše:
To jsem taky zvědavá až si teda zase něčeho trochu víc loknu a s alkoholem samozřejmě roste chuť na cígo…asi skončím u záchodový mísy :poblion: :lol: . Ale spíš si myslím, že hezky pomaličku se to zas naučim :oops: :evil: , nejdřív si zapálím jen o víkendu, pak teda jedno denně - večer, pak dvě denně, tři, o víkendu už padne krabka…achjo :evil: . Taky nechcí, ale myslim, že takhle to bude :-? .Jedinně by mě mohlo zachránit, že bych dlouho kojila a rovnou bych třeba do roka miminka znovu otěhotněla, že bych neměla ani pauzu na opití a kouření :lol: :lol:

A takhle bych neměla těch pauz na pití a kouření více, asi tak do 80 let:))))))

• Citovat
  • Upravit
Larr
30.8.11 18:47
Ciccone píše:
Kača.M píše:

Tak k čemu to je pak dobré, já tohle zvládla bez bio...... a to ostatní je stejné. Tloustnu, ale chuť není, takže jsem na tom vlastně lépe:))

Ať nebrblá a zajde tam. Já na tom byla a už 9 měsíců nekouřím. Chuť se sice pořád objevuje a váha jde stále nahoru, ale nekouřím :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
Larr
30.8.11 18:49
eMaminka píše:
Larr píše:
Přestala jsem kouřit, ztloustla jsem a vůbec mi to nevadí. To vše proto, že mám teď období, kdy to neřeším a jsem spokojená (to ztloustnutí). Jak vy??

já přestala a furt hubnu… :/ sem odbourala vše co mi to připomínalo a vzhledem k tomu, že jsem vždy nejradši kouřila po jídle tak sem odbourala jidlo, no jestli nezacnu zase kourit tak asi zdochnu hlady :mrgreen:

no ne tak horky to nebude ale nechapu jak muze nekdo takhle pribrat kvuli cigaretám… ??????

Smrt z hladu není asi taky nic moc.
Nechápeš to proto, že nejíš. Jestli ty jsi náhodou nevyměnila závislost za závislost, což jinak asi ani nejde. Kouření za anorexii:)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová