Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ww píše:eMaminka píše:Larr píše:jaj ty si žirafa..to je furt normal váha ke tvé výšce ale ne? Já mám 170 a 60 a jsem vychrtlina… mám prý silnou kostruww píše:Měřím 182, vážívala jsem tak 60 - 65 kg, po 3 - 4 měsících nekouření vážím 78 - 80:(. Ale jak píši, mám silné období, neřeším to. Kdybych ho neměla, kouřit nepřestanu.
To známBěhem měsíce 10kg nahoře
Ale neřeším to a nebudu. Jak půjdu do práce, určitě to vyběhám
Kolik vážíš? Já měřím 170cm a když jsem ještě kouřila vážila jsem 51kg
a teď po třech letech nekouření mám 63kg
![]()
![]()
![]()
Vychtrtlina?
Já přestala kouřit, protože si to přítel přál. Taky jsem chtěla sama přestat, ale NĚKDY…a než by přišlo to moje někdy tak bych byla v důchodu![]()
tos mě potěšila
Já mám jen o 3kg víc než ty a přidadám si dobře
ale ne pro okolí
Dnes mi synátor řekl „mami až budu dospělý budu mít toto“ a ukázal mi na stehno, tak jsem mu řekla-jasně že jo a on „no teda, takové tlusté?“ a zaštuřil se
![]()
ale už i přítel mi říkal že se kulatím
Já nic nevidím
![]()
Ten můj mi říká, že se mu líbím vychrtlá, tlustší
i tlustá - když si to přečtete znovu nic na tom nesedí, že:))
Maneli píše:eMaminka píše:Jedna cigareta prý nahradí hodinu rychlý chůze, jak to tělo bojuje s nikotinem, tak i při ,,pouhých" 6 cigaretách denně to máš hodinu. Plus většina víc jí, protože v době kdy by si zapálili si dají nějaký zákusek, sušenku, chipsy..Larr píše:
Přestala jsem kouřit, ztloustla jsem a vůbec mi to nevadí. To vše proto, že mám teď období, kdy to neřeším a jsem spokojená (to ztloustnutí). Jak vy??já přestala a furt hubnu… :/ sem odbourala vše co mi to připomínalo a vzhledem k tomu, že jsem vždy nejradši kouřila po jídle tak sem odbourala jidlo, no jestli nezacnu zase kourit tak asi zdochnu hlady
no ne tak horky to nebude ale nechapu jak muze nekdo takhle pribrat kvuli cigaretám… ??????
Já když jsem kouřila, tak jsem v práci jedla jen oběd. Jinak všechny pauzy na cígo + někdy kafe. A když jsem přestala, začala jsem snídat, svačit a místo na cígo jsem chodila do automatu právě se sušenkama. I když já si myslím, že jsem zas tak moc nenabrala. Měla jsem 56kg 170cm a těď v pátym měsíci mám 63kg, což mi příjde docela v OK.
Jasně, kuřáci furt kouří, tak nemají čas na čipsy
sušenky a vůbec na jídlo a nekuřáci furt jedí, tak nemají čas na cígo:))
Larr píše:eMaminka píše:Smrt z hladu není asi taky nic moc.Larr píše:
Přestala jsem kouřit, ztloustla jsem a vůbec mi to nevadí. To vše proto, že mám teď období, kdy to neřeším a jsem spokojená (to ztloustnutí). Jak vy??já přestala a furt hubnu… :/ sem odbourala vše co mi to připomínalo a vzhledem k tomu, že jsem vždy nejradši kouřila po jídle tak sem odbourala jidlo, no jestli nezacnu zase kourit tak asi zdochnu hlady
no ne tak horky to nebude ale nechapu jak muze nekdo takhle pribrat kvuli cigaretám… ??????
Nechápeš to proto, že nejíš. Jestli ty jsi náhodou nevyměnila závislost za závislost, což jinak asi ani nejde. Kouření za anorexii:)
Larr píše:eMaminka píše:Smrt z hladu není asi taky nic moc.Larr píše:
Nechápeš to proto, že nejíš. Jestli ty jsi náhodou nevyměnila závislost za závislost, což jinak asi ani nejde. Kouření za anorexii:)
Kača.M píše:Ciccone píše:tak kdybych já přibrala tak by mi to ani trochu nevadilo,vážím sotva 48kg na 165cm a to je teda hnus.. ale můj už docela pivec má-tak bude eště spokojenější…Kača.M píše:Ať nebrblá a zajde tam. Já na tom byla a už 9 měsíců nekouřím. Chuť se sice pořád objevuje a váha jde stále nahoru, ale nekouřím
a jak si to dokázala? řekla sis dost a máš tak silnou vůli?
můj tež kouří a to hooooodně a furt tu cosi brblá o té biorezonanci-či co to je..
fakt myslíte že to zabere? nevím přece jenom 1000-1200kč není málo…ale estli by to fakt pomohlo tak se to KAŽDOPÁDNĚ VYPLATÍ
Já jsem si spočítala, že těch 1200kč prokouřím za 2 týdny. Takže jsem si řekla, že minimálně 2 týdny to musím vydržet. No a pak už by to byla škoda, když to nejhorší jsem měla za sebou.
Každopádně člověk musí chtít přestat, bez toho to nepůjde. A tohle byla jen berlička, která mi v tom pomohla.
Ciccone píše:Kača.M píše:Ciccone píše:tak kdybych já přibrala tak by mi to ani trochu nevadilo,vážím sotva 48kg na 165cm a to je teda hnus.. ale můj už docela pivec má-tak bude eště spokojenější…Kača.M píše:Ať nebrblá a zajde tam. Já na tom byla a už 9 měsíců nekouřím. Chuť se sice pořád objevuje a váha jde stále nahoru, ale nekouřím
a jak si to dokázala? řekla sis dost a máš tak silnou vůli?
můj tež kouří a to hooooodně a furt tu cosi brblá o té biorezonanci-či co to je..
fakt myslíte že to zabere? nevím přece jenom 1000-1200kč není málo…ale estli by to fakt pomohlo tak se to KAŽDOPÁDNĚ VYPLATÍJá jsem si spočítala, že těch 1200kč prokouřím za 2 týdny. Takže jsem si řekla, že minimálně 2 týdny to musím vydržet. No a pak už by to byla škoda, když to nejhorší jsem měla za sebou.
Každopádně člověk musí chtít přestat, bez toho to nepůjde. A tohle byla jen berlička, která mi v tom pomohla.
tak to nevím,jestli to na mě bude fungovat ![]()
nedovedu si představit poledního turka,když obě holky spí, bez cigárka
Tak jedině na měsíc vynechat turka
Taky jsem měla strach jak to budu zvládat u piva a kupodivu v pohodě.
Ciccone píše:
Tak jedině na měsíc vynechat turkaTaky jsem měla strach jak to budu zvládat u piva a kupodivu v pohodě.
to nedááááááááááám! mám nízký tlak a bez kafe nežiju,spíš hybernuju ![]()
Ciccone píše:
Tak jedině na měsíc vynechat turkaTaky jsem měla strach jak to budu zvládat u piva a kupodivu v pohodě.
Já taky přestala pít kafe
. Nějak to pro mě ztratilo smysl
.
Kača.M píše:Ciccone píše:to nedááááááááááám! mám nízký tlak a bez kafe nežiju,spíš hybernuju
To by chtělo pár hambáčů a hranolek a přibrat:)) Nizký tlak, podváha, turek, 2 děti, cigarety…:)
Larr píše:Kača.M píše:To by chtělo pár hambáčů a hranolek a přibrat:)) Nizký tlak, podváha, turek, 2 děti, cigarety…:)Ciccone píše:to nedááááááááááám! mám nízký tlak a bez kafe nežiju,spíš hybernuju
no ty mi děláš chutě takhle při večeru ![]()
eMaminka píše:Larr píše:no ty mi děláš chutě takhle při večeruKača.M píše:To by chtělo pár hambáčů a hranolek a přibrat:)) Nizký tlak, podváha, turek, 2 děti, cigarety…:)Ciccone píše:to nedááááááááááám! mám nízký tlak a bez kafe nežiju,spíš hybernuju
Na co - na 2 děti nebo na cigaretu:)
Larr píše:eMaminka píše:Na co - na 2 děti nebo na cigaretu:)Larr píše:no ty mi děláš chutě takhle při večeruKača.M píše:To by chtělo pár hambáčů a hranolek a přibrat:)) Nizký tlak, podváha, turek, 2 děti, cigarety…:)Ciccone píše:to nedááááááááááám! mám nízký tlak a bez kafe nežiju,spíš hybernuju
na hambáč
![]()
pozor… já nejím,já žeru,porce které nesní kolikrát ani chlap…ale mám takové spalování,že můžu sníst co chcu a nepřiberu…
ale přiznávám životospráva nic moc ![]()
Ano, porovnávat výšku k váze, je blbost. Můj otec chvíli vážil to co já a oproti mě vypadal jak
z koncentráku. Však víme, že kilo svalů váží jako kilo tuku. Proto i ten BMI index (či jak je ta zkratka) je nesmysl. Pokud člověka nevidíme, nemůžeme říct, jak ve skutečnosti vypadá.
To i slovně (štíhlý, vychrtlá, žena s chlapeckou postavou) se člověk popíše vystižněji, než číslama.