Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
eMaminka píše:Kača.M píše:to já taky.. sem z toho nadšená… když nejim markantni rychlosti hubnu, kdyz jim nepřibírám…a co teprve jak rychle mi jde spevňovat to tělo které nikdy nezažilo pohyb
pozor… já nejím,já žeru,porce které nesní kolikrát ani chlap…ale mám takové spalování,že můžu sníst co chcu a nepřiberu…ale přiznávám životospráva nic moc
To se ani neotáčíš v posteli, nemrkáš víčkama
a neotvíráš pusu na jídlo? …tenhle pohyb stačí, ne ![]()
Larr píše:eMaminka píše:To se ani neotáčíš v posteli, nemrkáš víčkamaKača.M píše:to já taky.. sem z toho nadšená… když nejim markantni rychlosti hubnu, kdyz jim nepřibírám…a co teprve jak rychle mi jde spevňovat to tělo které nikdy nezažilo pohyb
pozor… já nejím,já žeru,porce které nesní kolikrát ani chlap…ale mám takové spalování,že můžu sníst co chcu a nepřiberu…ale přiznávám životospráva nic moc
a neotvíráš pusu na jídlo? …tenhle pohyb stačí, ne
nějakej větsší pohyb jako… sem uplně antisportovní typ… z kola padam,plavat neumim… tak sem to myslela.. né že nevylézám ani z postele abych neshodila gram ![]()
jen jsem jedno léto protančila na diskotékách a měla jsem tělo jak nějaká fitness trenérka… mno to už je taky let.. ![]()
to ještě nebyli ti dva malý sajani ![]()
Ahoj, obnovuji diskusi:-)
nekouřím asi 7.měsícu a stloustla sem asi cca 10kg, snažím se jíst zdrave, ale nejde nic dolů:-( sem s toho neštastná, myslíte si, že to je tím, že se tělo čistí??? Že to za nějakej čas pujde líp?
Díky
@janibubi píše:
Ahoj, obnovuji diskusi:-)
nekouřím asi 7.měsícu a stloustla sem asi cca 10kg, snažím se jíst zdrave, ale nejde nic dolů:-( sem s toho neštastná, myslíte si, že to je tím, že se tělo čistí??? Že to za nějakej čas pujde líp?
Díky
spi jis misto koureni ![]()
@Bohemund píše:
spi jis misto koureni
No to me práve stve že ne, kdybych se aspon cpala, ale jim zdrave ![]()
Přestala jsem kouřit před 8 lety a nejsem si vědoma, že bych v té době přibrala
. Rozhodně nenahrazovat cigaretu jídlem. Když už, tak zeleninou. Držím palce, ať to vyjde a k cigaretám se už nevrátíš.
Ahoj já nekouřím už cca 2 roky a nepřibrala jsem ani deko, zdravě nejím. Dlabu si kdy chci a co chci. To je jen výmluva kuřáků. Mám hodně kámošek co přstaly kouřit a nepřibrali nebo dokonce zhubly ![]()
@Judi píše:
Přestala jsem kouřit před 8 lety a nejsem si vědoma, že bych v té době přibrala. Rozhodně nenahrazovat cigaretu jídlem. Když už, tak zeleninou. Držím palce, ať to vyjde a k cigaretám se už nevrátíš.
ne ne cigarety me nelakaji, ani nevim jak to.Me to doktorka vysvetlila, že to je tim, že se telo musí vycistit, že kdybych prestala pomalu, tak bych tak nepribrala, ale tim, že najednou, že to je pro telo sok. Pripada mi to jak blbost, ale je fakt že opravdu vic nejim…spis se vic hlidam.
@Marcelka89 píše:
Ahoj já nekouřím už cca 2 roky a nepřibrala jsem ani deko, zdravě nejím. Dlabu si kdy chci a co chci. To je jen výmluva kuřáků. Mám hodně kámošek co přstaly kouřit a nepřibrali nebo dokonce zhubly
Tak fakt nevim proc,,,ale každej člověk je jinej.
Janibubi, v tom případě to opravdu nechápu. Pro tělo to šok určitě je, ale nechápu, proč by tělo mělo najednou šetřit tuky. Cigarety přece nemají nic společného s jídlem
.
@Judi píše:
Janibubi, v tom případě to opravdu nechápu. Pro tělo to šok určitě je, ale nechápu, proč by tělo mělo najednou šetřit tuky. Cigarety přece nemají nic společného s jídlem.
Tak proto pisem, ze mi to pripada divny…
jindy se mi hublo docela lehce najednou s tim nemuzu ani pohnout.
Ahoj holky,
ja nekourim mesic a musim rici, ze take mam vic chute:-)nevim cim to je, ale je to tak ![]()
Je fakt, že se priznám, že makam 15h denne a fakt sem líná cvicit, ale to sem necvicila nikdy dost se nabeham v práci, ale v jidle se opravdu hlidam…
Ahoj, já taky nekouřím měsíc, mám nahoře kilo, když jsem si neupírala ze začátku, ale teď si to hlídám, jsem taky hodně aktivní člověk, takže jsem pořád v pohybu
Já si spíš myslím, že přibírání vzniká zpomaleným metabolismem a ten se musí nakopávat, než si tělo zvykne bez nikotinu ![]()
to já taky.. sem z toho nadšená… když nejim markantni rychlosti hubnu, kdyz jim nepřibírám…a co teprve jak rychle mi jde spevňovat to tělo které nikdy nezažilo pohyb