Postýlka - postel

8
2.8.04 10:24

Postýlka - postel

Ahoj,
zajímalo by mě,kdy vaše děti začali spát sami v posteli? Zdá se nám,že naší 16-ti měsíční holčičce postýlka už moc nevoní a tak uvažujem o posteli.
Používali jste nějaké zábrany proti spadnutí z postele?
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
2.8.04 11:58

Ahoj Lenko, my jsme naši malé nejdříve asi ve 2 letech z postýlky odstranili tu přední zvedací část, takže to měla jako malou postel a mohla kdykoliv vylézt a zase si jít lehnout. A klasickou postel jsme ji koupili asi ve 2 a pů letech. Nevím jestli je to náhoda, ale z postele od začátku nepadala i když v noci cestuje děsne a točí se apod. Ale samozřejmě jsem ji ze začátku dávala k posteli polštářky. Záleží jenom na vás.

• Citovat
  • Upravit
369
2.8.04 21:09

Postýlkaxpostel

Ahojky, my jsme to vyřešili tak, že jsme také asi ve 2 letech vyndali 2 tyčky z postýlky (neměli jsme stahovací bočnici) a Tomík si mohl vylézt kdy chtěl. Poté jsme koupili v Ikee takovou malou postýlku, která roste s dítětem a dá se k ní i dokoupit nandavací zábrana. Tomášek má postýlku zatím udělanou stále na tu nejmenší možnou velikost a v pohodě se do ní vejde. Postranici jsme pak asi za 3/4 roku odstranili a vedle postýlky dávali deky. A ta postýlka má výhodu, že je nižší než normální postel, takže pád tolik nebolí. Teď je Tomíkovi 3,5 roku. A až povyroste, sklopíme jednu část postýlky a bude zase na nějakou dobu stačit. A později jí vyměníme za normální postel, případně palandu, protože čekáme druhé dítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
2.8.04 21:38

Ahoj Lenko,

když byli malému asi dva roky, tak jsem začala pomýšlet, že „odstraníme“ postýlku. Také jsem byla nesvá, měla jsem strach, že spadne, protože po tom, co dělal v postýlce, se tomu člověk nemohl ani divit.
Nakonec jsme koupili takovou nižší postel a můžu říct, že i když jsem ho kontrolovala několikrát za noc, tak spadl snad jen jednou, ale spal dál, takže jsem ho opět uložila:)
Zkus se optat po postelích, které mívají ve školce, sehnala jsem takovou přes známou, myslím, že to problém není a až se naučí malá spát, tak ji pořiďte „normální“

Přeju hodně štěstíčka s učením se spaním v posteli!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
9.11.14 12:45

Ahoj muzu se zeptat jak to dopadlo s tou posteli. prave nad tim uvazuji nad koupi ale prijde mi to brzy zvykla si atd :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
11.11.14 14:40

Ahoj,
naše malá spí v posteli od 16. měsíců - nejdříve jsem ji tam dávala po obědě a na noc normálně v postýlce s námi v ložnici a ca po měsíci tam začala spát i v noci. občas se sice vzbudí, ale tak nějak normálně a ráno za mnou dorazí do ložnice ;-) vzali jsme to nenásilně, vlastně tam chtěla spát sama. Postel je u zdi a ze předu má zábranu. malá je spokojená, postel miluje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
12.11.14 15:39

Ahoj,
Ve 20m jsme sundali predni bocnici a pod postylkou ma matracku, kdyz spadne. Padala casto, tak jsme tu bocnici pridelali k postylce na vysku, takze mala nepada :). A jezisek nadeli postel pro velky holky to ji budou dva roky. Postel bude s vysuvnym luzkem - zabrany netreba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí