Posun tt - posunuje se i termín porodu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
19.8.13 21:33

@Claire Bare a co ti bylo, žes byla v nemocnici? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
19.8.13 21:46

@atominnka rano jsem se vzbudila s tvrdym brichem, myslela jsem si ze je to od plnyho mocaku, jenze nebylo, bolest se porad stupnovala nemohla jsem se ani narovnat, pak uz skoro chodit tak jsme sli do nemocnice ptz moje dr mela dovcu…no tam si me nechali, dostala jsem kapacky magneska a utrogestan, bolest poradne presla az po 4dnech…nastesti byl cipek ok! Tyden jsem si tam polezela a ted beru 3×2 magnesko a 1-0-2 utrogestan…nic moc pocit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
19.8.13 21:57

@Claire Bare tak hlavně, že jste OK ;) Já byla takhle 2× na pohotovosti se špiněním - nikdy na příčinu nepřišli, chtěli si mě tam nechat, ale nezůstala jsem tam… čípek jsem měla 45mm, takže taky OK. A ty čekáš první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
19.8.13 21:58

@atominnka ted koukam ze taky cekas mimi :kytka: vis co to bude? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
19.8.13 22:00

@atominnka no ja jsem tam zustala jeste rada ale ted se desim kazdyho pichnuti atd…doktor rekl ze jak prijdu znova ze riskuju ze uz tam zustanu az do porodu :zed: :(

ano nase prvni, uspesne pocato pres HA :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
19.8.13 22:08

@Claire Bare Taky mám první přes HA :mrgreen: Jojo, vím, čekáme kluka :mrgreen: Tak to máš ještě fajn, že doma nemáš už prtě jako já - já se bojím nemocnice jako čert kříže, už kvůli tomu, co by tu bylo s malou - by se s mužem sami dva zbláznili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
19.8.13 22:16

@atominnka pro me to byl silenej sok! :mrgreen: ja sla na gyndu s tim ze chci vyvolavacku nb neco :D a ona fazolka na utz a hcg 2500 :mrgreen: sice jsme mladsi ale bydleni atd mame zajistene takze nebylo co resit :mrgreen: taky cekame kluka :) moc jsme si ho prali :) ty jo ja mit doma ditko tak se nemocnice taky bojim :D myslis ze by doma umreli hlady nebo by vam z domova zbyla kulnicka na drivi? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
19.8.13 22:24

@Claire Bare to ne, zvladli by to urcite, ale mala je mamanek a manzel poradne nevi co a jak :nevim: ale holt by se ucil za pochodu :mrgreen:
No, já u dcery zjistila, že jsem těhu až v 9-10tt(nebo 8-9tt, to jsem nedostala už druhou MS :lol: naběhla jsem k dr, že si myslím, že jsem těhotná a on tomu nechtěl věřit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
19.8.13 22:25

@Claire Bare a kolik ti je? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
19.8.13 22:33

@atominnka je mi 21 ;)

urcite by to spolu doma nejak zvladli…co by jim taky zbylo ze :mrgreen: pamatuju si ze sveho detstvi kdyz. mamka nrkam jela a hlidal tata :D kazdy rano rohlik se syrem, svavina susenka, obed. u babicky a vecere krupicova kase :D :mrgreen:

hehe ja predpokladala ze MS prijde, kdyz ne delala jsem TT a byl negativni…posledni vikend v breznu jsme byli s pritelem na vikendovem pobytu a on tam nadhodil.ze jsem urcite „v tom“, ze mam vetsi prsa a jeste buh vi.co na me. nasel :D pak si dokonce vygooglil jak ma vypadat cipek v tehu, takze 3vecery jsem mela nohy do praku.aby se podival na cipek :mrgreen: no na gyndu jsem se kvuli praci dostala az dalsi tyden :D takze jsem porad poslouchala jses v tom atd a ja porad v blazene nevedomosti a v klidu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
19.8.13 22:41

@Claire Bare já si ani test nedělala, nebyl čas :mrgreen: ale po znamení těhu mi moje mami řekla, že to poznala - chodila jsem, často a dřív spát a k tomu ještě ve svetru :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: teď na mězase poznala kluka - prý jsem v obličeji jiná :nevim:
Taky jsem poprvé otěhotněla v 21, ve 22ti jsem rodila.. no a za týden mi bude 25, letí to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
19.8.13 22:50

@atominnka fakt az takhle to poznala? :D to je mazec :D me vetsina lidi vesti holku ptz se mi zhorsila plet ale hrozne, jsem flekata jak nevim co :D a pritom cekame na 100% chlapaka :mrgreen:

Takze taky mlada mamca :D a ja jsem za to nakonec rada :) jsem zvedava jestli u nas bude druhy :D nejdriv pritel rikal ze kolem 30 a ted ze uz vubec :mrgreen: :mrgreen: jsem na nej zvedava az s tim sam za par let prijde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
19.8.13 22:53

@Claire Bare taky, taky :-D my jsme původně chtěli svatbu, dům a pak kolem mojí 30tky dítě.. No ale nejdřív jsem otěhotněla, pak jsme se vzali a dům stále ještě nemáme :mrgreen: Koukala jsem, že budete mít Matyáška :-) My taky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já měla u malý pleť hroznou, i vlasy a hodně jsem nabrala - 20kg:/ Teď se mi zase dělají pigmentový skvrny.. Si nevybëreš :mrgreen: ale teď jsem do 20tt zhubla 7kg, ale už mám 3,5 zpátky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
19.8.13 23:07

U nas to je Mates uz od gestacniho vacku :mrgreen: :mrgreen:

Tak u nas byl plan podobnej :D mame byt po moji babi..ten jsme predelali, chteli jsme setrit par let na vetkosi bydleni, jet na peknou dovcu, vzit se a pak mit treba ditko :D :D no v rijnu jsme se stehovali, pak jsme se jedn bavili o mimcu a rikala jsem ze bych chtela driv tak jsme reklo treba 3-5let :D no a zacatkem dubna uz jsme. v ze vsechno bude jinak :D svatba bude za rok a vetsi bydleni az zase pujdu do prace :D :mrgreen:

pigmentovy skvrny se mi delaly i pred tehu, ale ted jsem samej pupinek a pupen!! :pocitac: :pocitac: :zed: na. zadech a v dekoltu uz ok! Ale oblicej?! Hruza! Za chvili budu chodit v kukle :mrgreen:
pred tehu jsem mela 64kg a ted mam 69kg, doufam ze uz to moc nepujde nahoru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
19.8.13 23:11

@Claire Bare Héééj a taky mu říkáte Mates! :mrgreen: U nás to byl MAKOVEC (podl snu, kde se mi zdálo o porodnici a chlapečkovi jménem makovec) a když se potvrdil kluk, tak jsme váhali, zda Jakub, maxmilián, Matěj nebo Matyáš. Nakonec muž vybral Matyáše a tak mu říkáme MATES :mrgreen: i dcera už neříká, že je v bříšku miminko, ale že je tam Mates :mrgreen: Původně jsme chtěli říkat Maty, ale Maty je kůň :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí