Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@atominnka rano jsem se vzbudila s tvrdym brichem, myslela jsem si ze je to od plnyho mocaku, jenze nebylo, bolest se porad stupnovala nemohla jsem se ani narovnat, pak uz skoro chodit tak jsme sli do nemocnice ptz moje dr mela dovcu…no tam si me nechali, dostala jsem kapacky magneska a utrogestan, bolest poradne presla az po 4dnech…nastesti byl cipek ok! Tyden jsem si tam polezela a ted beru 3×2 magnesko a 1-0-2 utrogestan…nic moc pocit
@Claire Bare tak hlavně, že jste OK
Já byla takhle 2× na pohotovosti se špiněním - nikdy na příčinu nepřišli, chtěli si mě tam nechat, ale nezůstala jsem tam… čípek jsem měla 45mm, takže taky OK. A ty čekáš první?
@atominnka no ja jsem tam zustala jeste rada ale ted se desim kazdyho pichnuti atd…doktor rekl ze jak prijdu znova ze riskuju ze uz tam zustanu az do porodu
![]()
ano nase prvni, uspesne pocato pres HA ![]()
@Claire Bare Taky mám první přes HA
Jojo, vím, čekáme kluka
Tak to máš ještě fajn, že doma nemáš už prtě jako já - já se bojím nemocnice jako čert kříže, už kvůli tomu, co by tu bylo s malou - by se s mužem sami dva zbláznili ![]()
@atominnka pro me to byl silenej sok!
ja sla na gyndu s tim ze chci vyvolavacku nb neco
a ona fazolka na utz a hcg 2500
sice jsme mladsi ale bydleni atd mame zajistene takze nebylo co resit
taky cekame kluka
moc jsme si ho prali
ty jo ja mit doma ditko tak se nemocnice taky bojim
myslis ze by doma umreli hlady nebo by vam z domova zbyla kulnicka na drivi? ![]()
@Claire Bare to ne, zvladli by to urcite, ale mala je mamanek a manzel poradne nevi co a jak
ale holt by se ucil za pochodu ![]()
No, já u dcery zjistila, že jsem těhu až v 9-10tt(nebo 8-9tt, to jsem nedostala už druhou MS
naběhla jsem k dr, že si myslím, že jsem těhotná a on tomu nechtěl věřit ![]()
@atominnka je mi 21 ![]()
urcite by to spolu doma nejak zvladli…co by jim taky zbylo ze
pamatuju si ze sveho detstvi kdyz. mamka nrkam jela a hlidal tata
kazdy rano rohlik se syrem, svavina susenka, obed. u babicky a vecere krupicova kase
![]()
hehe ja predpokladala ze MS prijde, kdyz ne delala jsem TT a byl negativni…posledni vikend v breznu jsme byli s pritelem na vikendovem pobytu a on tam nadhodil.ze jsem urcite „v tom“, ze mam vetsi prsa a jeste buh vi.co na me. nasel
pak si dokonce vygooglil jak ma vypadat cipek v tehu, takze 3vecery jsem mela nohy do praku.aby se podival na cipek
no na gyndu jsem se kvuli praci dostala az dalsi tyden
takze jsem porad poslouchala jses v tom atd a ja porad v blazene nevedomosti a v klidu ![]()
@Claire Bare já si ani test nedělala, nebyl čas
ale po znamení těhu mi moje mami řekla, že to poznala - chodila jsem, často a dřív spát a k tomu ještě ve svetru
teď na mězase poznala kluka - prý jsem v obličeji jiná ![]()
Taky jsem poprvé otěhotněla v 21, ve 22ti jsem rodila.. no a za týden mi bude 25, letí to ![]()
@atominnka fakt az takhle to poznala?
to je mazec
me vetsina lidi vesti holku ptz se mi zhorsila plet ale hrozne, jsem flekata jak nevim co
a pritom cekame na 100% chlapaka ![]()
Takze taky mlada mamca
a ja jsem za to nakonec rada
jsem zvedava jestli u nas bude druhy
nejdriv pritel rikal ze kolem 30 a ted ze uz vubec
jsem na nej zvedava az s tim sam za par let prijde ![]()
@Claire Bare taky, taky
my jsme původně chtěli svatbu, dům a pak kolem mojí 30tky dítě.. No ale nejdřív jsem otěhotněla, pak jsme se vzali a dům stále ještě nemáme
Koukala jsem, že budete mít Matyáška
My taky
![]()
Já měla u malý pleť hroznou, i vlasy a hodně jsem nabrala - 20kg:/ Teď se mi zase dělají pigmentový skvrny.. Si nevybëreš
ale teď jsem do 20tt zhubla 7kg, ale už mám 3,5 zpátky ![]()
U nas to je Mates uz od gestacniho vacku
![]()
Tak u nas byl plan podobnej
mame byt po moji babi..ten jsme predelali, chteli jsme setrit par let na vetkosi bydleni, jet na peknou dovcu, vzit se a pak mit treba ditko
no v rijnu jsme se stehovali, pak jsme se jedn bavili o mimcu a rikala jsem ze bych chtela driv tak jsme reklo treba 3-5let
no a zacatkem dubna uz jsme. v ze vsechno bude jinak
svatba bude za rok a vetsi bydleni az zase pujdu do prace
![]()
pigmentovy skvrny se mi delaly i pred tehu, ale ted jsem samej pupinek a pupen!!
na. zadech a v dekoltu uz ok! Ale oblicej?! Hruza! Za chvili budu chodit v kukle ![]()
pred tehu jsem mela 64kg a ted mam 69kg, doufam ze uz to moc nepujde nahoru ![]()
@Claire Bare Héééj a taky mu říkáte Mates!
U nás to byl MAKOVEC (podl snu, kde se mi zdálo o porodnici a chlapečkovi jménem makovec) a když se potvrdil kluk, tak jsme váhali, zda Jakub, maxmilián, Matěj nebo Matyáš. Nakonec muž vybral Matyáše a tak mu říkáme MATES
i dcera už neříká, že je v bříšku miminko, ale že je tam Mates
Původně jsme chtěli říkat Maty, ale Maty je kůň ![]()