Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky prosím rychle radu potřebuju udělat potahovaný dort už jsem asi dva nebo tři udělala ale dneska se mi nechce piplat s vlastní hmotou poraďte dá se koupit normálně ta rolička marcipánu rozválet a nabarvit? a kolik jí potřebuju na větší dort? díky díky za rady ![]()
@Lorr mě se tedy ten kupovaný rozpadal a dělala jsem nakonec stejně vlastní.
@Lorr já teda kupuju potahovací hmotu, kterou barvím, z toho válečku marcipánu by to asi taky šlo, i když aby se to nedrolilo
záleží, jak máš velkej dort ![]()
Ahoj, tak já to většinou kupuji přes internet Formix, ale u náš v jednom krámu maj marcipán. hmotu tak se to určitě dí i jinde koupit, Ale s timhle marcipánem mám špatnou zkušenost hodně se mi trhal..
A nebo udělej dort zdobený krémém, když se to pěkně vyhladí vypadá to jak marcipán ![]()
Chjo sem si chtěla ušetřit práci ale jak to tak čtu tak se do toho asi pustím
nemáte nějaké dobré recepty na ty hmoty? ![]()
Děkuji děkuji akorát tam píšou kukuřičný sirup u nás už mají dneska zdravé výživy všude zavřeno, myslíte že můžu nahradit medem?
@Lorr můžeš,ale nepřežeň, nevím jaké bude dělat množství, ale dej raději 1-2kavové lžičky,
Ještě jeden dotaz
budu dělat dort ve tvaru házenkářského hřiště ale dost si lámu hlavu nad tím z čeho udělat branky??? nevímte?
http://www.peceni.info/…y-marcipan-0 s úspěchem jsem použila i sušenou smetanu do kávy a vynechala olej.
@Lorr odlij si je z čokolády a síťku udělej z karamelu, natáhni si vlákna a poslepuj.