Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
POkud mas v planu sem tam neco upect, tak urcite neni od veci si ty nejake pomucky poridit ![]()
Ja na prvni dort koupila jen par veci a postupne dokupuji… a porad je toho hodne co by se mi hodilo…
Určitě se na to podívám… a přes co to kupuješ, máš nějaký eshop, kde se to dá pořídit za fajn ceny? V kamenném obchodě na takové vymoženosti asi nenarazím, že?
Zalezi co bys chtela koupit. Na jednech strankach nakupuji potahovky a barvy, na jinych formicky… jsou i kamenne prodejny, ale vetsinou je to tam mnohem drazsi.
@Hlaváčci píše:
Určitě se na to podívám… a přes co to kupuješ, máš nějaký eshop, kde se to dá pořídit za fajn ceny? V kamenném obchodě na takové vymoženosti asi nenarazím, že?
ahojky, jestli můžu doporučit, tak nakupuji na těchto stránkách. mají skvělý přístup, rychlé dodání, a také pro stávající zákazníky benefity. nejem si jistá jak je to s vkládáním odkazů do příspěvků, tak ti je pošlu do SZ ![]()
@Bessinka u nás stejně asi kamennou prodejnu nenajdu, esop to jistí ![]()
@dostyna Děkuji za odkazy, při troše času prostuduju
![]()
Zdravím, chtěla bych dělat první potahovaný dort, ale nevím, zda ho zvládnu. Našla jsem si na netu fotky zrovna asi né moc jednoduchého. Chci udělat takovýhle letadýlko, myslíte, že to začátečník zvládne? Trup bych vykrojila podle papírové předlohy z obdélníkového korpusu a křídla jen potáhla dortové oplatky, budou držet zapíchnuté do korpusu?! A ty větráky co drží velký křídla byste udělali jen z hmoty nebo i korpusu? Přemýšlím nad hmotou K2, protože je prý chutěvě lepší než např. Dama, ale půjde mi z K2 vše tohle vytvarovat? Prý je spíš jen na potah. Poraďte, díky!
@lussinka1984 píše:
Zdravím, chtěla bych dělat první potahovaný dort, ale nevím, zda ho zvládnu. Našla jsem si na netu fotky zrovna asi né moc jednoduchého. Chci udělat takovýhle letadýlko, myslíte, že to začátečník zvládne? Trup bych vykrojila podle papírové předlohy z obdélníkového korpusu a křídla jen potáhla dortové oplatky, budou držet zapíchnuté do korpusu?! A ty větráky co drží velký křídla byste udělali jen z hmoty nebo i korpusu? Přemýšlím nad hmotou K2, protože je prý chutěvě lepší než např. Dama, ale půjde mi z K2 vše tohle vytvarovat? Prý je spíš jen na potah. Poraďte, díky!
Jestli jsi nikdy nepotahovala, tak bych do toho vážně nešla.
zapíchnuté do korpusu, když podložíš rotorem, tak ano
vetráky z hmoty
K2 chutná není, jen sladká hmota, nic víc
Ja bych misto K2 vzala spis Smartflex Velvet. Me se s nim lip pracuje a navic jsem mela citronovy, ktery byl teda chutove moc dobry.
@lussinka1984 já jsem dělala letadlo a celkem velké z klasické mléčné potahovky a šlo to moc dobře
@ivulik123 Jé a nemáš fotku? Já pořád nevím do jaké formy dát
A klasická mléčná potahovka jak píšeš to je jaká? ![]()
@lussinka1984 píše:
@ivulik123 Jé a nemáš fotku? Já pořád nevím do jaké formy dátA klasická mléčná potahovka jak píšeš to je jaká?
to je hmota ze sušeného mléka, uděláš si ji sama doma ![]()
@lussinka1984 fotku ti dám co mám na Fb jsem na jiném PC a tady tu fotku uloženou nemám
https://www.facebook.com/photo.php?…
https://www.facebook.com/photo.php?…
a domací mléčná potahovka je jak psala @jizvíková sušené mléko, cukr moučka, mandlové aroma voda a pšeničny nebo kukuřičná sirup nebo med
@ivulik123 Taky krásný letadýlko
Tys ten trup a křídla potahovala jedním kusem? Že tam nemáš vůbec vidět spoj, to bych nedala.
Já se tý domácí potahovky bojím, aby se mi netrhala, nelepila a hlavně chci čistě bílou.
@lussinka1984 nejdříve jsem potáhla křídla a pak trup a pak jsem to hooooodně dlouho uhlazovala kavovou lžičkou až nejsou právě vidět ty spoje, já bych asi ani takový velký kus neměla kde vyválet a ještě bych trnula že se mi to při přenášení potrhá
@Lorr taky bych se přikláněla radši udělat svojí potahovku za ten stres při práci s kupovaným a chuť to nestojí ![]()