Instantní porcovaná káva 3v1 - sražené mléko

17226
11.8.12 10:33

Instantní porcovaná káva 3v1 - sražené mléko

Ahoj všem,
mám na vás takový zvláštní dotaz. Koupila jsme si po dlouhé době balení instantní porcované kávy 3v1 Nescafé (byly v akci), a když jsem si je včera i dneska udělala, tak se na povrchu udělala vrstva jakoby sraženého mléka, takové bílé hrudky 8o Ochutnala jsme to a hned vylila, ta sraženina mě dost odrazuje :| Nikdy se mi nic takového nestalo, doba spotřeby je ještě půl roku a postupuji dle návodu jako vždy :think:
Myslíte, že je to zkažené nebo jen špatně upravené mléko při výrobě. Mám chuť to celé vyhodit :( Nestalo se to někomu, neměl s tím někdo potom zažívací potíže? Napadlo mě odebrat z vrchu tu sraženinu a vypít zbytek, ale nevím nevím :think:
Díky za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4476
11.8.12 10:36

Nevyvarovala jsi zrovna konvici octem a pak spatne nevyplachla?
Jinak ja bych vzala baleni kavy, blocek a sla to proste vratit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
11.8.12 10:41

@74paja No, octem jsem jí vyvařovala, ale už je to minimálně půl roku, tzn. už tam proběhlo plno vaření :think: Hmm, bloček už nemám, tak asi balení vyhodím nebo ho dám chlapovi do práce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
11.8.12 10:45

@zoubky He, he no je mozny, ze chlap to ani nezaregistruje :lol:
Jinak po pul roce vyvarovani konvice s octem, to urcite sarapatu delat nemuze :mrgreen:, myslela jsem, ze jestlis to treba nedelala tesne pred tim. A zavidim mekkou vodu. To ja musim vyvarovat kazdy tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
11.8.12 10:48

Mě se to děje doma taky, je to vodou…máme tvrdší, takže se mi takhle sráží sušená smetana i třeba mýdlo, když koupu malýho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
11.8.12 10:50

@74paja Já ale neříkám, že máme měkkou vodu…jen, že jsme líná jí vyvařovat tak často :mrgreen: :mrgreen: V konvici není ta spirála, takže se to tolik nezanáší ;)
No, chlap by to poznat nemusel, takž až bude doma, tak mu to nabalím do tašky. No, zkusím si udělat další sáček, odebrat sraženinu a vypít…už to fakt potřebuji. Sice to je umělina, ale nějak v mém stavu nezvládám klasickou kávu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
11.8.12 10:51
@Mar__tanka1983 píše:
Mě se to děje doma taky, je to vodou…máme tvrdší, takže se mi takhle sráží sušená smetana i třeba mýdlo, když koupu malýho…

Aha, tak že by vodárny přitvrdily? :D Mně se to opravdu za tu dobu stalo poprvé :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
11.8.12 10:51

@Mar__tanka1983 Jo,a piješ to normálně? Nemáš po tom problémy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
11.8.12 11:00

Dřív jsem to taky pila a když byla voda moc horká, tak se mi to taky srazilo. Ta voda by měla mít tak 85 stupnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
11.8.12 11:02

@MUFICE Aha, tak zkusím nechat vychladnout vodu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
11.8.12 11:03
@zoubky píše:
@MUFICE Aha, tak zkusím nechat vychladnout vodu :think:

Nebo zkus vypnout konvici dříve, než se začne voda vařit. Máma to taky pije a ohřívá si na to vodu v mikrovlnce a pak do toho rozmíchá to kafe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
11.8.12 11:16

To je pravda, voda na instanti kavu by nemela mit 100stupnu, ale tusim 90 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
11.8.12 11:16

Sem tam nam to udela… vzdy jsme si myslela, ze to proste udela to susene mliko a normal vypila! :mrgreen:
Nikdy mi z toho nic nebylo a chutnalo to stejne… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
11.8.12 11:40
@zoubky píše:
@MUFICE Aha, tak zkusím nechat vychladnout vodu :think:

Přesně tak, rozpustná káva se nezalívá vařící vodou ale horkou ;) a mělo by být po problému :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
11.8.12 11:57
@panenka87 píše:
Přesně tak, rozpustná káva se nezalívá vařící vodou ale horkou ;) a mělo by být po problému :palec:

Tak já to nikdy nezalévala čerstvě vroucí vodou. Tohle se mi stalo poprvé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí