Potrat a pozdější problémy s otěhotněním

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
25.1.05 10:52

Ahoj Petro,
já si myslím, že jsi třeba ani těhotná nebyla a obavy jsou zbytečné - jestliže byl test slabě pozitivní minulý týden, pak by dnes nebo včera měla být druhá čárka mnohem silnější, protože od minulého týdne by měl HCG ještě stoupat, a to i když by to teď odešlo s MS - HCG se nevyplaví do pár hodin z těla, ten je v krvi po potratech ještě několik dní, i týdnů.
Ahoj
Claudie

• Citovat
  • Upravit
51
25.1.05 10:57

Když já si ten test dělala ještě v sobotu večer a druhá / byla silnější. Sice né uplně stejně viditelná jako ta první, ale na večerní test mi to přišlo dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.1.05 11:15

Potrat by to byl v případě, že by ti doktor potvrdil těhotenství. Pokud ale píšeš, že jsi měla dostat ms 28.1. a testovala jsi minulý týden (???) - to jest týden před očekávanou ms a ms vlastně přišla ještě o něco dřív - těhotná jsi nebyla. Stává se v 80% chyba a těhotenství končí s ms, přestože vajíčko bylo třeba oplodněno. Takže kdybychom každé oplodněné vajíčko považovaly za těhotenství, vlastně bychom potrácely až 8× z 10. Už proto se testy nemají dělat před očekávanou ms, jenom to stresuje. Další důvod // - slabě pozitivní testy taky způsobuje hormon LH. Jeho množství se zvyšuje při ovu, ale přítomen je v malém množství stále a může takto zkreslit tt. Tuhle informaci mám z CAR od doktora.
Tak ať se ti brzy zadaří a žádný stres!!!
Pajdule

• Citovat
  • Upravit
51
25.1.05 11:27

Děkuji za uklidnění. Já jsem hroznej plašan :roll: . Takže nadále patřím k snažilkám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
25.1.05 19:35

Ahoj Peťulíku,

nechci Tě nějak vystrašit, ale do nemocnice jeď, už z toho důvodu, že by jsi měla dostat injekci Anti-D-Globulin. Ta se dává po potratu, aby příště nenastal druhý, v tvém případě třetí. Před 4 rokama jsem o mimi v 11tt přišla. Bohužel ne samovolně, ale v bolestech a nakonec kyretáží. My jsme důvod znali. V těhotenství mi bylo zjištěné B- a manžel má AB+. To už bylo ale mimi na cestě. Kamarádka je pozitivní, přesto také potratila a injekci také dostala. Mé tety švagrová potratila 2×, injekci ji po prvé nedali, po druhé zapomněli, to se vracela zpět a po třetí už měla chlapečka. Později k tomu přibyl druhý.
Jelikož už je to dlouho, ptala jsem se na začátku těhu mé Dr. znovu, podrobněji, co ta injekce pro mě a malé znamená. Vysvětlila mi to tak, že tělo má pamatováka. Jak reagovalo na první těhotenství, reagovalo by stejně na druhé(tvořilo by víc a víc protilátek vůči mimi!). Ta injekce mu tohohle pamatováka vymaže a tělo si myslí, že probíhá první těhotenství.
Měj se moc hezky

Iva a Michael 35tt :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.14 17:16

Poradi mi prosim nekdo co mam delat??? V 16ti letech jsem prisla neplanovane do jineho stavu byla jsem v 8tt kdyz me matka donutila jit na potrat, neprobehlo to uplne v poradku neodtekala mi potom krev takze misto 2 hodin jsem tam byla 9 hodin. Potom v 19ti letech jsem planovala s partnerem miminko zacli jsme se snazit a podarilo se ale po kratke dobe cca 6tt jsem o to samovolne prisla. :( od te doby se nijak nechranim je mi 25 a stale nic. Mam strach ze uz nemuzu mit miminko, poradi mi tady nekdo co muzu udelat??? Predem dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
27.2.14 17:17

@verunka.nepovim řešit to s doktorem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.14 17:20

To jsem zkousela doktor mi rekl ze jsem mlada na mimco a ze se to casem podari, ale skoro 6 let a bez jedine zmeny mi prijde docela dost. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
27.2.14 17:22

@verunka.nepovim změň doktora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
@verunka.nepovim píše:
To jsem zkousela doktor mi rekl ze jsem mlada na mimco a ze se to casem podari, ale skoro 6 let a bez jedine zmeny mi prijde docela dost. :(

no, tak zmenit lekare. to jsi asi mela udelat uz davno. bezne se ten problem resi po roce neuspesneho snazeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051

@verunka.nepovim Vyměnit doktora, za jiného který bude ochotný to řešit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.14 17:24

Premyslela jsem o nejakem tom centru pro umele oplodneni ale nevim co a jak je k tomu potreba :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
27.2.14 17:25

@verunka.nepovim Prvně změn gynekologa, ten tě pak pošle do CARu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.14 17:25

@verunka.nepovim změn doktora, já na tom bohužel byla taky v 19..ted jsme se snažili 2roky a nic, už jsem mela strach..po roce a pul jsem to začala řešit s doktorem, sla do caru a nakonec se zjistilo, ze je problém u partnera, ze ma malo spermii, po 1.iui jsem otěhotněla a čekám holčičku..je to naprosto v dnešní době normální, jsou tam i mladší, me je taky 25…a doktor to s tebou musí řešit po neúspěšném roce..chce to zmenu..nebo si zajdi sama do caru-ale to nevím zda jde bez doporuceni :nevim: štaci někam zavolat..hodné stesti :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4658
27.2.14 17:26

Měl to řešit už po roce! takže já už bych šla jinam!! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat