Potratila jsem, kdy mohu znovu otěhotnět?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10848
21.2.10 22:05

tyno - janse nejsem expert, ale mi to připadá „nahlavu“. zdá se mi že to co říká tvoje rodina postrádá logiku .nevim: a že to říkal i tvuj dr.? to mne překvapuje jeste více.

hlavne nechápu proste jakýkolik duvod proč by po potratu melo být vetsi riziko ze bude další miminko postižené :nevim:

jedinou „souvislost“ vidim v tom, že kromě toho, že bohužel potraty v 1. trimestru jsou prostě náhoda (jj, též tu větu nesnáším :-) ) tak více náchylné k potratu jsou maminky, které mají nejakou genetickou zátěž v rodině - u nich pochopitelně hrozí, že to první miminko nedonosily, protože bylo postižené, a že to druhé může mít stejnou nemoc. ale u zdravých maminek mi to prostě nedává smysl :nevim:

žádný strach - věř svému tělu, řekla bych, že někdy stejně bývají po potratu anovulační cykly - tělo ti prsotě nedovolí otěhotnět, dokud se „ono“ necítí dobře. nebála bych se vůbec :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
21.2.10 23:35

Taky nevím proč se toho bojí a říkají mi to …ale díky harpyje za všechny rady…uvidíme jak to dopadne..zatím se snažíme a uvidí se kdy si o to tělo řekne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
22.2.10 13:41

budu na tebe myslet :-) a ozvi se až se ti bude chtít.
 papa

har.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
23.2.10 16:02

Harpyje děkuji. :potlesk: :-D :-D .byla sem u doktora a říkal ať počkáme na první MS a ať se začneme pak snažit tak to vydržíme a pak na to hupsneme..tak sem ráda že neřekl půl roku nebo 4 měsíce..pak se ozvu jak jsem postoupila měj se fajn papapa tyna22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Espanolka
9.3.10 17:39

Taky jsem potratila

Ahoj Týno. Mě je 24 let. Já taky potratila, v prosinci, byla jsem v osmém týdnu a nenalezli srdeční akci. Byla jsem na vyčištění dělohy. Doktoři mi řekli, že se o miminko můžeme pokusit za 3-6 měsíců. Šestinedělí jsme dodrželi. Zatím taky zkoušíme…uvidíme. Nebuď smutná, jsme mladý a musíme se dát dohromady, aby naše tělo bylo připravené otěhotnět co nejdřív. Věřím, že to vyjde. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Veryn
28.3.10 21:09

Dobry den chtela sem se zeptat ja jsem otehotnela ale sla jsem na potrat a moc me to mrzi.Ted to bude 6 tydnu po potratu a ja jsem jeste menstruaci nedostala.Mela jsem nekolikrat nechraneni sex.Proto jsem se chtela zeptat zda je mozne otehotnet v tom sestinedeli.Byla jsem u gynekologa a bral mi krev ale v krvi nic nenasel tak nevim ale dite bych chtela.Dekuju za odpoved.

• Citovat
  • Upravit
Espanolka
29.3.10 10:37

Veryn: V šestinedělí určitě otěhotnět můžeš. Šestinedělí slouží k zahojení dělohy, ne jako antikoncepce. Menstruaci máš dostat 6-8 týdnů po zákroku.

• Citovat
  • Upravit
sanndra78
4.1.11 16:52

pred dvema dny jsem prisla o miminko byla jsemv 15 tydnu jsem v anglii vyvolaly mi samovolny potrat a pla centa neodesla tak mi ji musely pod narkozou vytahnout stratila jsem hodne krve jsem slaba a hledam duvody proc dite umrelo jeste jsem nedostala vyrozumeni z nemocnice zna nekdo duvody ve 12 tydnu byl ultrazvuk v poradku :cry:

• Citovat
  • Upravit
Espanolka
6.1.11 11:23

Bohužel to někdy nevyjde a bohužel teď potrácí snad každá :-( budu držet palce, ať otěhotníš snadno a co nejrychleji, jak zdraví dovolí.

• Citovat
  • Upravit
mňau
10.5.11 11:27

Ahoj, taky jsem potratila…paní doktorka mi řekla, že za tři měsíce se můžeme pokusit o další. Myslí se tím tři prodělané cykly po šestinedělí? Díky

• Citovat
  • Upravit
728
10.5.11 14:37

Ahoj, je to po třech měsících, já jsem ted třetí týden po potratu, neměli jsme vůbec plod. Ale tím že jsem byla na začátku 8týdne, tak prý se můžem v červenci snažit. To mi řekl doktor, který mi to i dělal a moje doktorka mi řekla, že můžu bý za měsíc zae těhotná..nevím nu.
Co doktor to názor. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.14 19:20

Ahoj devčata dnes jsem potratila…jedno díte už mám kluka ma rok a pul..ale chtely jsme ješte jedno mohla bych se zeptat je opravdu pravda že se můžem o to snažit už za dva tri mesíce??? máte stím nektera skušenosti??? prosím informujte me kedno o tom Dekuji…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.14 15:05

@Růženka586 snažit se můžeš hned, jakmile přestaneš krvácet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
23.9.14 15:16

Jestli jsi po revizi, tak se doporučuje cca 3 měsíce, aby se čípek zhojil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.14 08:49

Ja nejsem po revizi, vse se dalo do pohybu a odeslo to spontanne, i doktor se divil, ale podle ultrazvuku je deloha prazdna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí