Přítel chtěl dítě a teď mě posílá na potrat
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Dítě bych si nechala a přítele kopla někam a adios
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@HandulkaK píše:
Nebyla bych s nim, ale to dítě za to nemůže.
Ja vím právě..uplne me to mrzi.. ale ja uz mam dvě s byvalym manzelem.. proto jsme nechtela hned dalsi..vlastne jsem treti nechtela uz vubec a ted jsu tehotna a vlastne nevim co mam delat.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Zeptala bych se ho, proč tak otočil. Může to být strach, práce, milenka, cokoliv. Měla by ses ho zeptat, ať ti to vysvětlí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj.. prosím co by jste delali v tomhle pripade? Pritel me v cervenci doslova donutil abych prestala brat HA a chtel dite…ted v listopadu jsem zjistila ze jsu tehotna a on najednou je uplne jiny..a v podstate me nuti jit na potrat..nechapu to..byli by jste s takovym člověkem?
My Ti tu psát můžeme, ale je to Tvé rozhodnutí. Dítě je makačka ale jestli ho chceš zvládneš to. Přítel to těžko říct Ty ho znáš musíš se rozhodnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Vy se oba někde lečíte? Kolik vám je? Tu situaci donucení přestat brát
HA si neumím u dospělých zdravých lidí představit.
Nezměnilo se něco? Neumím si takový obrat představit, kor když věděl,
že to může přijít sakra rychle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Neuzivim sama 3 dětí.. hlavně jsu nestastna ze se tak zmenil…ja uz dalsi nechtela a on mi v cervenci rekl ze at mu dokazu ze ho miluju a prestanu brat prasky..uz to mi mohlo byt podezrele, ale byla jsem slepa a blba
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj.. prosím co by jste delali v tomhle pripade? Pritel me v cervenci doslova donutil abych prestala brat HA a chtel dite…ted v listopadu jsem zjistila ze jsu tehotna a on najednou je uplne jiny..a v podstate me nuti jit na potrat..nechapu to..byli by jste s takovym člověkem?
Ahoj. Jestli chceš pokecat, pošli mi sz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Sla bych na potrat, nechtene dite je velkt prusvih.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Neuzivim sama 3 dětí.. hlavně jsu nestastna ze se tak zmenil…ja uz dalsi nechtela a on mi v cervenci rekl ze at mu dokazu ze ho miluju a prestanu brat prasky..uz to mi mohlo byt podezrele, ale byla jsem slepa a blba
Když je neuživiš, tak je asi řešení jenom jedno. Z lásky se opravdu nenají. A ty příště mysli hlavou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mě si rodiče taky udělali „omylem, neplánovaně“ a že jsem nechtěná mi dávali vždy najevo. Moc mi to celý život ubližuje, poznamenalo mě to. Já bych na potrat šla, neriskovala bych, že nechtěné dítě nebudu milovat a pokazím mu život, zároveň i zkomplikuju život starších dětí. Uživit sama tři děti… Bohužel.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Seriál (sci-fi, magie) pro dítě
- Je potrat v pořádku?
- Přítelovy narozeniny
- Máme jedno dítě, ale chceme ještě jedno a nejde to
- Jak se teď rodí ve FN Plzeň?
- Bruslí se teď někde ve středních Čechách?
- Šílená rýma, že necítím vůni ani chuť, ale test byl potřetí negat
- Žlutý povlak na jazyku. Dítě 2 roky