Potrat - určitě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
114
10.7.16 17:26

@Markéta80 v sobotu v motole mi robili uzv a už to bolo vidieť. malá fazulka tam bola :) vraj bol pekne v delohe, vaječníky vraj tiež v poriadku. preto ma napadá, že snad to tam zostalo…alebo ak nie, tak fakt nebolo zdravé, životaschopné… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
10.7.16 17:28

@evíkkkk držím palce! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
10.7.16 17:53

@PepitaP ano většinou to tak je a je to lepší když by dítě nebylo ok že se to vyřeší hned na začátku. jaký utz má tvůj lékař, ty rozdíly jsou často veliké. kdyžtak požádej tu krev tam alespon se uvidí jestli hcg roste nebo klesá ;). Ale kdo ví, při potratu by jsi krvácela mnohem víc než při ms tak uvidíš co krev a utz :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
10.7.16 18:37

@Markéta80 si strašne moc milá, ďakujem za podporu! :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
10.7.16 19:23

@PepitaP :* pamatuju jak jsme se v podobné situaci cítila :jazyk:. Tak zítra dej vědět jak jsi dopadla, pokud by tě doktor nechtěl vzít krev jdi jako samoplátce, at jsi v klidu nebo alespon budeš vědět že to nedopadlo než se nervovat co a jak :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.16 09:50

@lpetra Bohužel to není pravda, já osobně jsem prodělala potrat po ZT v 7. tt naprosto bez krvácení a bolesti, jen s lehkým špiněním.

• Citovat
  • Upravit
114
11.7.16 10:49

@Markéta80 ahoj, ahojte! tak dnes mi dr. potvrdil mikroabort, mimo je preč… :(… takže to mám potvrdené, čo sme asi všetky tušili.. :? no nič, ideme ďalej. jedného krásneho, velmi šikovného rošťáka už máme, bolo by horšie asi keby on nebol. beriem to športovo, dr. vravel, že to krvácanie možem brať ako MS, a dočistenie nie je diky bohu potreba. odkrvácam to. vravel, že takéto potraty sú velmi časté, a ako ste tu už aj písali, niekedy to žena ani netuší,, že nejde o ms s meškaním, ale o potrat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
11.7.16 12:05

@PepitaP :hug: hlavně že nemusíš na revizi tim pádem se můžete snažit hned :palec: Já když potratila a bylo to bez revize tak další cyklus ovulace nebyla i když jsme brala hormony a pak další cyklus se povedlo. Po revizi jsme měla komplikace a bylo to fakt psycho, ani primář nevěděl co se mnou dál. Takhle v začátku se potrácí často ale já si říkala že dobře že si tělo poradí než pak řešit průser ve 20 tt :? Ted pauzu ani dělat nemusíte :palec: Já ani s tim nebyla u doktora, věděla jsme že je konec. Slabý test týden od vynechání a za 2 dny test slabší a za další 2 dny nic a do 5 dní silné krvácení :? takže konec :? ale s timto potratem jsme se srovnala celkem rychle, ten první v sobě vyřešený nemam do ted :? U druhého jsem si to srovnala že bylo něco špatně takže tělo si poradilo samo ale poprvé to bylo prostě jinak :? Vědět vše co jsem pak věděla o pár let dál tak bych se doktorem nenechala odbýt jako tenkrát :? Ted se povede ani nebudeš vědět jak :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
11.7.16 12:13

@Markéta80 Presne tak! Necítim sa nijak zle, ani psychicky… v sobotu to bolo horšie, to som preplakala skoro celý den, nárazovo. Vieš čo, presne kvoli som sa revizi strašne bála, ako píšeš, potom možu byť komplikácie, v najhoršom prípade už dietatko nie je možné. Takže super, super, že sa Ti podarilo nakoniec všetko zvládnuť :potlesk: Hormony brať nebude, vraj to je už zbytočné… tak a namiesto plánovania všetkého okolo mimina, možem pokračovať v hladaní práce :) :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
11.7.16 12:54

@PepitaP :hug:
urcite se brzo zadari :dance:
Jsme na stejne lodi :D tak si pak napíšeme az budou // ;)
Ja začínám tedy hned po MS :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
11.7.16 12:58

@evíkkkk to teda sme :)
jojo, pozitívne myšlienky velmi pomožu. a priatel sa už teší velmi na „výrobu“ :lol: sice k tomu chcem pristupovať free, akože nechám to na štastí a náhode a tak…aj ked ovuláciu sledovat budem :D :D držím nám palce a jojo, určite daj vedieť :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty