Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Asi si jen potřebuju vylít srdce, radit v tomhle případě není co. Mám sestru, které je 26 let. Nečekaně a neplánovaně otěhotněla po pár měsíční známosti. Nikdy moc vztah k dětem neměla, i když její přítel již dvě děti má a soudí se o ně (chce je do své péče). Včera mi oznámila, že šla na potrat, dostala první pilulku. Vůbec jsem o jejím těhotenství netušila, řekla mi to až včera po tabletě jako hotovou věc. Já sama mám za sebou potrat v 9tt ze zdravotních důvodů a mám již dvě děti.
Sestra by mohla bydlet u mamky, má velký barák. Přítel řekl, že jí podpoří v jakémkoli rozhodnutí. Mamka byla též pro potrat. Ale já to nemůžu strávit, pomohla bych jí věcmi po svých dětech a vůbec myslím, že by to nějak dali. Nemůžu to v sobě strávit…
Radši anonym M.
Přesto všechno je to její věc.
Tvůj smutek chápu, ale je to její život a její rozhodnutí…Tak snad se sestra aspon poučí a zvolí řádnou antikoncepci, když ji ty děti moc neberou ![]()
Příspěvek upraven 30.06.16 v 09:55
Chápu, že Tě rozhodnutí sestry mrzí, ale je dospělá a svéprávná. Pokud k dětem nemá vztah, možná je to tak pro všechny lepší.
Já tě úplně chápu taky by mi leželo v hlavě že jsem takhle blbě přišla o synovce/neteř
@Anonymní píše:
Asi si jen potřebuju vylít srdce, radit v tomhle případě není co. Mám sestru, které je 26 let. Nečekaně a neplánovaně otěhotněla po pár měsíční známosti. Nikdy moc vztah k dětem neměla, i když její přítel již dvě děti má a soudí se o ně (chce je do své péče). Včera mi oznámila, že šla na potrat, dostala první pilulku. Vůbec jsem o jejím těhotenství netušila, řekla mi to až včera po tabletě jako hotovou věc. Já sama mám za sebou potrat v 9tt ze zdravotních důvodů a mám již dvě děti.
Sestra by mohla bydlet u mamky, má velký barák. Přítel řekl, že jí podpoří v jakémkoli rozhodnutí. Mamka byla též pro potrat. Ale já to nemůžu strávit, pomohla bych jí věcmi po svých dětech a vůbec myslím, že by to nějak dali. Nemůžu to v sobě strávit…
Radši anonym M.
Je to její věc a její rozhodnutí.
Ber to tak, že to tak bylo lepší, naž aby se narodilo nechtěné dítě…
Její tělo její věc
těžko se rozhodla z minuty na minutu, takže to tak proste chtěla
Možná trvdě, ale nechápu co ti je po tom.. řeš vlastní život, a ne životy druhých.
Lepší tohle než nechtěné dítě..jo fajn, měli by kde bydlet, ty bys jim pomohla s věcma atd..ale co láska, ta se vnutit nedá..když ho nechtěla, nemusela by ho mít ani ráda - láska nepřichází automaticky na porodním sále nebo během těhotenství jak si lidi myslí..
Je mi jasné, že je to její rozhodnutí i její věc. Jen je mi to prostě líto
Zvlášť po mý zkušenosti.
@Šmoulice Tobě by to vážně bylo úplně jedno, kdybys byla v mý kůži? Aspoň toho smajlíka sis mohla odpustit.
@Kacik1988 Děkuju…
Zakl. M
Chápu že tě to mrzí ale bylo to její rozhodnutí a s tím se bedá nic dělat. ![]()
@Anonymní píše:
Je mi jasné, že je to její rozhodnutí i její věc. Jen je mi to prostě lítoZvlášť po mý zkušenosti.
@Šmoulice Tobě by to vážně bylo úplně jedno, kdybys byla v mý kůži? Aspoň toho smajlíka sis mohla odpustit.
@Kacik1988 Děkuju…
Zakl. M
Jedno by mi to asi nebylo, ale nic ti do toho není, jak se rozhodla. Prostě to dítě nechtěla, tak šla na potrat. Měla bys její rozhodnutí respektovat.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Radši anonym M.