Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
S největší pravděpodobností ne. Špinit můžeš klidně celý první trimestr.
Nejspíš opravdu ne, ale asi bych brusle uložila do porodu k ledu.
Dost pochybuji, pokud špinění hned ustalo. Já v prvním těhotenství měla jeden skaredy pád, smetl mě velký pes, letěla jsem na bedra a nic se nestalo, věřím, že budete taky s miminkem v pořádku
ale bruslení bych teď taky nechala být.
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebuji radu. Nechci hned pelášit doktora, tak píšu sem.
Jsem 8+6, včera jsme s partnerem byli bruslit a na okruhu jsem spadla.. narazil do mě starší pán zezadu. Spadla jsem celkem hezky, odřela jsem si je koleno a nic víc mi nebylo, ani mě nic nebolelo. Večer jsme pak s partnerem měli nechráněný sex po kterém jsem opravdu nepatrně špinila. Domnívala jsem se že mně partner nechtěně poškrábal nehtem. Špinění hned přestalo a dnes odpoledne se mi objevil čirý, hustý tažný výtok.
Je možné aby se jednalo o potrat?
Ne, potrat to nebude.. Ale asi sama víš, že bruslení patří mezi rizikové záležitosti.. ![]()
Snad to bude dobré, čekej co bude dal, ale na brusle uz nelez.
@Anonymní píše:
Jsem 8+6, včera jsme s partnerem byli bruslit a na okruhu jsem spadla.. narazil do mě starší pán zezadu. Spadla jsem celkem hezky, odřela jsem si je koleno a nic víc mi nebylo, ani mě nic nebolelo. Večer jsme pak s partnerem měli nechráněný sex po kterém jsem opravdu nepatrně špinila. Domnívala jsem se že mně partner nechtěně poškrábal nehtem. Špinění hned přestalo a dnes odpoledne se mi objevil čirý, hustý tažný výtok.
Myslím, že určitě ne. Krvácení je po sexu běžné. Když to není vyloženě jasna krev, neřešila bych to. A ten hlenový výtok je v těhotenství úplně normální. Celkově je výtok v těhotenství větší. Pokud je bez zápachu, svědění a nemá nějakou divnou barvu, je to ok. Navíc si spadla na kolena, ne na břicho… Buď v klidu a radši už na brusle nelez ![]()
V těhotenství se výroky mohou objevovat bezne. Musela bys dostat ranu přímo do dělohy dole. Už bych tedy na brusle nesla.
Babička v těhotenství dost ošklivě upadla na chodníku přímo na břicho, byla celá odřená a oba byli v pořádku, samozřejmě že šla k doktorovi, na vašem místě bych pro jistotu šla taky, ať máte klid nebo to řekněte na další prohlídce.