Potrat z pádu

Anonymní
29.6.20 16:28

Potrat z pádu

Ahoj, potřebuji radu. Nechci hned pelášit doktora, tak píšu sem.
Jsem 8+6, včera jsme s partnerem byli bruslit a na okruhu jsem spadla.. narazil do mě starší pán zezadu. Spadla jsem celkem hezky, odřela jsem si je koleno a nic víc mi nebylo, ani mě nic nebolelo. Večer jsme pak s partnerem měli nechráněný sex po kterém jsem opravdu nepatrně špinila. Domnívala jsem se že mně partner nechtěně poškrábal nehtem. Špinění hned přestalo a dnes odpoledne se mi objevil čirý, hustý tažný výtok.
Je možné aby se jednalo o potrat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23966
29.6.20 16:29

S největší pravděpodobností ne. Špinit můžeš klidně celý první trimestr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
29.6.20 16:36

Nejspíš opravdu ne, ale asi bych brusle uložila do porodu k ledu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
29.6.20 16:52

Dost pochybuji, pokud špinění hned ustalo. Já v prvním těhotenství měla jeden skaredy pád, smetl mě velký pes, letěla jsem na bedra a nic se nestalo, věřím, že budete taky s miminkem v pořádku :kytka: ale bruslení bych teď taky nechala být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.6.20 17:07
@Anonymní píše:
Jsem 8+6, včera jsme s partnerem byli bruslit a na okruhu jsem spadla.. narazil do mě starší pán zezadu. Spadla jsem celkem hezky, odřela jsem si je koleno a nic víc mi nebylo, ani mě nic nebolelo. Večer jsme pak s partnerem měli nechráněný sex po kterém jsem opravdu nepatrně špinila. Domnívala jsem se že mně partner nechtěně poškrábal nehtem. Špinění hned přestalo a dnes odpoledne se mi objevil čirý, hustý tažný výtok.

Ne, potrat to nebude.. Ale asi sama víš, že bruslení patří mezi rizikové záležitosti.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
29.6.20 17:22

Spíš ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
29.6.20 17:31

Snad to bude dobré, čekej co bude dal, ale na brusle uz nelez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
29.6.20 21:07
@Anonymní píše:

Myslím, že určitě ne. Krvácení je po sexu běžné. Když to není vyloženě jasna krev, neřešila bych to. A ten hlenový výtok je v těhotenství úplně normální. Celkově je výtok v těhotenství větší. Pokud je bez zápachu, svědění a nemá nějakou divnou barvu, je to ok. Navíc si spadla na kolena, ne na břicho… Buď v klidu a radši už na brusle nelez :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
16.7.20 20:44

V těhotenství se výroky mohou objevovat bezne. Musela bys dostat ranu přímo do dělohy dole. Už bych tedy na brusle nesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
24.7.20 15:37

Babička v těhotenství dost ošklivě upadla na chodníku přímo na břicho, byla celá odřená a oba byli v pořádku, samozřejmě že šla k doktorovi, na vašem místě bych pro jistotu šla taky, ať máte klid nebo to řekněte na další prohlídce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí