Potratová pilulka - zkušenosti

6
29.9.24 16:52

Potratová pilulka - zkušenosti

Zdravím, bohuzel jsem byla nucena podstoupit potrat potratovou pilulkou v 5tt.. nepotřebuji moralizovat a bičovat.. 1. Den jsem dostala 1 tabletu, nic se nedělo, trochu mě bolelo břicho. 3. Den jsem byla na druhé tabletě, v čekárně trochu bolest břicha.. ted je to již 8 hodin po a já stále nekrvácím a nemám bolesti. Je tu někdo kdo zažil něco stejného a krvácení přišlo za delší dobu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
696
29.9.24 17:19

Je možné, že pilulky selhaly a je potřeba podstoupit klasický potrat pod narkózou. Zítra zajdi na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
29.9.24 17:55

@eileithia je možné ze plod muže dal zit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
29.9.24 18:40

@Sim1998 je to možné, že tělo má nějaký obranný systém na pilulku.. ale nejsem odborník takže je nutná návštěva lékaře, pokud se něco nebude dít do rána, uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36065
29.9.24 19:17

Je to možné. Někomu pilulka nestačí a musí i přes to na klasickou interrupci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
30.9.24 14:22

@Sim1998 jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
30.9.24 14:24

@eileithia zatím nic, volala jsem na gyndu a mám počkat do středy a pokud nic, mám dorazit.. bojim se abych nemusela podstoupit klasicky potrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
30.9.24 17:13

@Sim1998 ajaj držím palce, ale už je to dost divné, že od včera nic ani po druhé tabletě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
30.9.24 17:17

@eileithia no doktor mi řekl ať zatím nestresuju, že někdy to par dni trvá.. před cca hodinou jsem zacala špinit, tak snad se to brzy rozjede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
1.10.24 12:27

@Sim1998 potratila jsem v 9tt (plod odpovídal 6-7tt) a také jsem mela potrat pilulkou ale s tím rozdílem, že si me tam nechali a dostala jsem 3 prášky v jeden den a až po třetím prášku se to rozjelo. Ale kdybych si mela zpětně vybrat šla bych raději na revizi protože jsem stejně měla zbytky v děloze a čekala 6 měsíců než se sama vyčisti :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
8.10.24 10:14

🤗 To je určitě náročná situace. Některé ženy můžou začít krvácet až za pár hodin nebo dokonce dní. Pokud máte obavy, neváhejte kontaktovat svého lékaře, oni vám dají nejlepší rady. 🌸

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
12.10.24 16:21

Doufám, že tu nepříjemnost máš už za sebou, a že jsi v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty