Potraty a vypočítání ideálních dní k početí

3
4.2.11 22:08

Potraty

Ahojte holky,
chtěla jsem se vám svěřit s tím, co jsem prožila, a zjistit, co o tom víte. Mám 3,5 letou holčičku. Marně se snažíme o bratříčka či sestřičku. Mám za sebou 3 potraty. Nemám problém otěhotnět, ale plod se bohužel neudrží. Asi po roce léčení bychom se opět mohli začít snažit a kamarádka mi poradila se podívat se na: http://astro.wendys.cz/plodne_dny1.php, kde se dají vypočítat ideální dny k početí podle Jonáše (podle hvězd). Z emailové odpovědi jsem se dověděla, že v mém případě by bylo lepší si nechat vypočítat ideální dny početi životaschopného plodu a že to umí jen: Dr. Eugen Jonas ze Slovenska.

Také jsem trochu prohlížela internet a narazila na slovenské stránky: www.chlapecdievca.sk, kde nabízí úplné zázraky: dokáží určit nejen ideální dny pro početí dítěte bez vrozených vad, ale také dny pro zplození vytouženého pohlaví! Jejich nabídka mi přijde nereálná, až mi to trochu zavání podvodem (protože samozřejmě nepracují zadarmo), tak jsem se chtěla zeptat, zda s oběma, které jsem uvedla, někdo nemáte zkušenost?

děkuji A. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10568
4.2.11 22:27

Ahoj,já teda s tím nemám žádnou zkušenost,podle mého názoru je to blbost no ale každej to vidí jinak,ty potraty mě mrzí,snad se brzo dočkáš :hug: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.2.11 22:31

díky za podporu

:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
4.2.11 22:31
ajulil píše:
díky za podporu:-)

nemas zac :lol: :hug: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
4.2.11 23:12

já na tyhle věci také moc nevěřím, zkus si sehnat někoho kdo to zkusil

držím palce at se brzy zadaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
4.2.11 23:44

Zkoušela jsem to na těch stránkách a data se ani náhodou neblíží tomu, kdy mám ovulaci. A kdy ji mám vím vždy naprosto přesně :nevim: A bez ovulace není dítko, takže já věřím na kde co, ale tohle zrovna u mne nevychází.
Přeji co nejdříve miminko! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.11 07:46

Ahoj, spíš bych se obrátila na Dr.po3potratech by tě měl už vyšetřit. Častou příčinou bývá trombofilní mutace (preventivně bych braůla Femibion, ten pomáhá při MTHFR mutaci) a nebo chtěla vyšetřit imunitu, zda netvoříš protilátky proti embryu. Myslím, že v takovém případě bych na ideální(možná) den nespoléhala..

• Citovat
  • Upravit
17359
5.2.11 10:15

jonas je blbost- mam par kamosiek, ktore si to zaplatili a ani jednej to nevyslo- vsak ako by aj mohlo, ked urcuje plodne dni mimo ovulacie :roll:

ak to niekomu vyjde, je to skor nahoda :-D

baby Ti dobre radia, ze treba vysetrenia, preco sa plod neudrzi- urcite v prvom rade stitnu zlazu by som nechala vysetrit, tak byva casto problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
5.2.11 10:39

Ahoj, taky tomu nevěřím. vím, že tonoucí se stébla chytá, ale to by musela být velká náhoda, kdyby se data co ti napíšou shodovaly s ovulací a tak by ses mohla na miminko pěkně načekat. určitě ti dělali po 3 potratech nějaká genetická, hormonální vyšetření…?
na nic nepřišli?
Moc ti držím pěsti, ať už konečně, až se do toho pustíte donosíš zdravého mimíska :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
5.2.11 23:40

tak mně to vychází akorát na menstruaci takže je to asi blbost ale kdo ví nechci zpochybňovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
5.2.11 23:59

Hloupost.. už neví na čem by vydělali, a bohužel vědí, jak jsou na tom ženy toužící po miminku , když se nedaří - většinou jsou schopné vyzkoušet cokoliv.
Jsou to zrůdy. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kačule F
23.2.11 12:57

podívej se na stránky Jak na miminko - Jonášova metoda. tam se to řeší.

• Citovat
  • Upravit
maxicek
1.4.11 22:16

potraty

Ahoj,

ja prodelala 2potraty a byla z toho zoufala.
Taky jse slysela o Jonasi, tak jsem to chtela vyzkouset.
Nasla jsem na netu tou stranku chlapecdievca.sk a dala objednavku. Melo to byt 60eur, co se mi zdalo dost, ale budis. Na druhy den jsem stretla kamaradku a spomnela to a prisla na to, ze jsem hezky naletela, ze Jonas dela vypocty pro pripady jak jsem ja, ale ne za 60eur…
Tak jsem to stornovala a patrala dal, az jsem se dostala na jeho stranku.
Objednala si kalendar plodnych dnu pro dobrou zivotnost a po pul roce jsem zustala tehotna.(a stalo me to 650kacek)
Jsem ve 22tt, zatim to vypada vsechno v nejlepsim poradku a potvrdilo se i pohlavi, ktere nam napsal Jonas.

• Citovat
  • Upravit
janickan
21.5.11 11:17

kontakt

A prosim, mohla bys mi dat kontakt na Dr.Jonase?
Ja prisla o mimmi 3× a uz jsem z toho dost nestastna.
O Jonasi jsem slysela a chtela bych to taky zkusit.
 dekuji

• Citovat
  • Upravit
8283
21.5.11 12:03

Ahoj holky, mám týden po zamlčeném těhotenství a 3 dni mě už bolí prsa, je to možné že až ted? máte s tím někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí