Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A měla jsi v den očekávané MS test neg.?
A pokud ano, kdy byl pozit.?
Ja mela ovu desne pozde, takze kdybych si udelala test v den ocekavane ms, tak by byl negativni. Ducha jsem mela vlastne 10dpo.
Ty asi nevis, kdy jsi mela ovu?
ahoj holky a jak často se má pít ten čaj? Pije se do ovulace a pak myslím ne, že?
Ahoj, mě se to stáválo asi tři krát po sobě, byla jsem z toho na mrtvici, vždycky jsem si myslela že jsem těhotná a ono nic
, pak jsem přestala kontryhel pít a menstruace normálně v termínu.
aha, tak to je asi potom na nic,když jsi to nedostávala pravidelně :/
já se pak na kontryhel vykašlala, podle mě to nemá stejně žádný účinek, ale člověk nikdy neví ![]()
Za rok po samovolném potratu v 8tt, jsem otěhotněla hned napoprvé ![]()
Hajcice píše:
já se pak na kontryhel vykašlala, podle mě to nemá stejně žádný účinek, ale člověk nikdy neví
Za rok po samovolném potratu v 8tt, jsem otěhotněla hned napoprvé
Ahoj,tak to je úplně nejlepší otěhotnět bez jakýchkoli cyrátů. Já bych se na něho taky vykašlala,ale díky němu mám sliznici o celých 6mm vyšší,takže v tomto mi pomohl.
Danice píše:Hajcice píše:Ahoj,tak to je úplně nejlepší otěhotnět bez jakýchkoli cyrátů. Já bych se na něho taky vykašlala,ale díky němu mám sliznici o celých 6mm vyšší,takže v tomto mi pomohl.
já se pak na kontryhel vykašlala, podle mě to nemá stejně žádný účinek, ale člověk nikdy neví
Za rok po samovolném potratu v 8tt, jsem otěhotněla hned napoprvé
A kolik ho za den piješ??Sem četla,že litr za den od MS po OVU,ale zase v další diskuzi že 2×denně 2 deci.Já sem ho začla pít až teď když sem dostala MS,tak teď
co a jak abych mě to ještě neuškodilo
Ahoj devcata.Kdyz uz debata, tak na poradek.Ja piju kontryhel jen obcas. Nejak neholduju bylinkam. Nicmene se stalo to, ze mam zpozdeni MS. Jelikoz jsem i syna mela test negativni, tak na ty testy nejak neverim.Po 3 dnech zpozdeni a velkym bolestem jako pred MS jsem volala doktorovi, ze mam zpozdeni a hrozne bolesti. Nakonec jsem k nemi jela a podle krve je hcg negativni. Takze smula.:-( Pichnul mi injekci, tak ted cekam a asi se nedockam.Opet zadna MS.Cim to muze byt? Bolesti jsou velke a ms neprichazi.Kez by se potvrdilo to krasne ocekavani.Co myslite? Cim to muze byt?
@lenusek11111 píše:
Ahoj devcata.Kdyz uz debata, tak na poradek.Ja piju kontryhel jen obcas. Nejak neholduju bylinkam. Nicmene se stalo to, ze mam zpozdeni MS. Jelikoz jsem i syna mela test negativni, tak na ty testy nejak neverim.Po 3 dnech zpozdeni a velkym bolestem jako pred MS jsem volala doktorovi, ze mam zpozdeni a hrozne bolesti. Nakonec jsem k nemi jela a podle krve je hcg negativni. Takze smula.:-( Pichnul mi injekci, tak ted cekam a asi se nedockam.Opet zadna MS.Cim to muze byt? Bolesti jsou velke a ms neprichazi.Kez by se potvrdilo to krasne ocekavani.Co myslite? Cim to muze byt?
Ahoj Lenusek - jak to s Tebou nakonec dopadlo?? Bylo z toho mimčo? ![]()
tyhle vyvolávací injekce hned mi přijdou dost nebezpečné - klidně to těhu být může - lékařské testy nejsou vůbec neomylné- jsem pro dát přírodě trochu více prostoru ![]()
@Veruux píše:
Ahoj Lenusek - jak to s Tebou nakonec dopadlo?? Bylo z toho mimčo?
tyhle vyvolávací injekce hned mi přijdou dost nebezpečné - klidně to těhu být může - lékařské testy nejsou vůbec neomylné- jsem pro dát přírodě trochu více prostoru
Ahoj Veruux. Těhu to nebylo.Od té doby uteklo už hodně času a my pořád nic. Už si nevím rady.Byla jsem tři měsíce na clostilu a teď máme přestavku. Chystám se teď změnit doktora, respektive celé léčení. Já už jsem celkem v obavách. Nicméně naděje umírá poslední.
Stalo se některé z Vás,že po pití kontryhelu se nedostavila MS jak má? Těhu test ovšem v den očekávané MS negativní.