Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
davmi píše:
Tak já si dám občas frisco nebo vodku s džusem, ale „bohužel“ ožrat se mi snad podařilo jednou, mám problém, že vypiju třeba dva panáky a už mi není moc dobře od žaludku, takže raději vždycky skončím
To není problém, to je výhra ![]()
Zakladatelko děti nemám, ale ty stavy, co popisuješ mám taky a někdy tak i dopadnu - když jdu někam s holkama
Ale ty rána… ty teda stojí za to ![]()
chatline píše:1simona1 píše:chatline píše:lys píše:To já běhám i bez pivachatline píše:když není panák, pomůže i pivo, ale to pak člověk věčně běhá na záchodlys píše:Jo,tak to jsme dvě,ale já pila pivo
proč hned hovadin?
Když někde sedíme v kruhu přátel, nosím s sebou i kytaru a jelikož nejsem koncertní typ, tak mi ten panák či dva pomůžou se uvolnit a odhodit stud a pak hraju a hraju a hraju… a nikdo si nikdy nestěžoval.![]()
![]()
od narození syna-6 let mám pořád těhu příznaky a časté čůrání je jedním z nich,tak si pořád dělám srandu,že jsem už 6 let těhu a že jsem lepší než slonice
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
čemu se řehtáš babo???
![]()
![]()
jj to slonice je oproti mě břídil
![]()
![]()
ses fakt dobra
![]()
1simona1 píše:chatline píše:ses fakt dobra1simona1 píše:chatline píše:lys píše:To já běhám i bez pivachatline píše:když není panák, pomůže i pivo, ale to pak člověk věčně běhá na záchodlys píše:Jo,tak to jsme dvě,ale já pila pivo
proč hned hovadin?
Když někde sedíme v kruhu přátel, nosím s sebou i kytaru a jelikož nejsem koncertní typ, tak mi ten panák či dva pomůžou se uvolnit a odhodit stud a pak hraju a hraju a hraju… a nikdo si nikdy nestěžoval.![]()
![]()
od narození syna-6 let mám pořád těhu příznaky a časté čůrání je jedním z nich,tak si pořád dělám srandu,že jsem už 6 let těhu a že jsem lepší než slonice
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
čemu se řehtáš babo???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
V čem?V tom nošení mimíska a že to na mě není vidět???
Kdejaká slonice by mi to záviděla…Ale fakt,moje příznaky-nechutenství,změny nálad,časté močení,zácpa,do toho žravost,žáha---no řekni,nejsem těhu?Ale jak píšu-už asi 6 let
![]()
chatline píše:1simona1 píše:V čem?V tom nošení mimíska a že to na mě není vidět???chatline píše:ses fakt dobra1simona1 píše:chatline píše:lys píše:To já běhám i bez pivachatline píše:když není panák, pomůže i pivo, ale to pak člověk věčně běhá na záchodlys píše:Jo,tak to jsme dvě,ale já pila pivo
proč hned hovadin?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
čemu se řehtáš babo???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kdejaká slonice by mi to záviděla…Ale fakt,moje příznaky-nechutenství,změny nálad,časté močení,zácpa,do toho žravost,žáha---no řekni,nejsem těhu?Ale jak píšu-už asi 6 let
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jo ja jem taky tehu,, zaha, boleni bricha, naladovost, atd.at.atd.atd. ![]()
1simona1 píše:chatline píše:jo ja jem taky tehu,, zaha, boleni bricha, naladovost, atd.at.atd.atd.1simona1 píše:V čem?V tom nošení mimíska a že to na mě není vidět???chatline píše:ses fakt dobra1simona1 píše:chatline píše:lys píše:To já běhám i bez pivachatline píše:když není panák, pomůže i pivo, ale to pak člověk věčně běhá na záchodlys píše:Jo,tak to jsme dvě,ale já pila pivo
proč hned hovadin?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
čemu se řehtáš babo???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Simi,ale to necháme jinam,to do téhle diskuse nepatří
![]()
chatline píše:1simona1 píše:Simi,ale to necháme jinam,to do téhle diskuse nepatříchatline píše:jo ja jem taky tehu,, zaha, boleni bricha, naladovost, atd.at.atd.atd.1simona1 píše:V čem?V tom nošení mimíska a že to na mě není vidět???chatline píše:ses fakt dobra1simona1 píše:chatline píše:lys píše:To já běhám i bez pivachatline píše:když není panák, pomůže i pivo, ale to pak člověk věčně běhá na záchodlys píše:Jo,tak to jsme dvě,ale já pila pivo
proč hned hovadin?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
čemu se řehtáš babo???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tak,tak, tak pakuj k nam !!!
![]()
1simona1 píše:chatline píše:tak,tak, tak pakuj k nam !!!1simona1 píše:Simi,ale to necháme jinam,to do téhle diskuse nepatříchatline píše:jo ja jem taky tehu,, zaha, boleni bricha, naladovost, atd.at.atd.atd.1simona1 píše:V čem?V tom nošení mimíska a že to na mě není vidět???chatline píše:ses fakt dobra1simona1 píše:chatline píše:lys píše:To já běhám i bez pivachatline píše:když není panák, pomůže i pivo, ale to pak člověk věčně běhá na záchodlys píše:Jo,tak to jsme dvě,ale já pila pivo
proč hned hovadin?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
čemu se řehtáš babo???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Já jsem tam pořád
![]()
Já nemám chuť se opíjet, ale jelikož mi strašně chutná víno s kolou, tak si s přítelem často večer, když malá spí dáme jednu skleničku. Já to beru jako nápoj, který mi chutná, ne jako prostředek k dosažení nějakého stavu. Jedna sklenička stačí k uvolnění a lepšímu spaní a navíc mám nízký tlak ![]()
Tak ja si tak 2krat za tyden zajdu s pritelem a s malou na pivko do zahradni restaurace,pokecame se znamyma,dame par pivek.Jednou za 3 tydny si jdeme zatancovat a tam taky neco popijeme,ale nestydim se za to.Kazdy obcas potrebuje vypnout.
Anonymní píše:
Někdy mě tu udivuje, jak většina maminek zde nemá potřebu pít alkohol a ten kdo jí má vypadá jak alkoholik … před dítětem jsem často pařila, i dnes mám občas potřebu - lidově řečeno - se pořádně ožrat(taky to občas udělám - samozřejmě, když mám hlídání přes noc) … jsem jediná???
NEJSI,TAKY UMÍM JEŠTĚ POŘÁDNĚ ZAPAŘIT ![]()
no konečně normální diskuse ![]()
já když jdu zapařit,tak se dva dny léčím a to není lahvinka vína,po vínu mě bolí škeble,já ráda fernet,vodku a když je supr parta…doma nepiju vůbec,to už musí být,ale přez léto grilovačky a návštěvy,to se to chlastá ![]()