Potřeba se opít :-)

Anonymní
12.8.11 10:55

Potřeba se opít :-)

Někdy mě tu udivuje, jak většina maminek zde nemá potřebu pít alkohol a ten kdo jí má vypadá jak alkoholik … před dítětem jsem často pařila, i dnes mám občas potřebu - lidově řečeno - se pořádně ožrat :mrgreen: (taky to občas udělám - samozřejmě, když mám hlídání přes noc) … jsem jediná???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Melody
12.8.11 10:57

nejsi :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
24798
12.8.11 10:59

Nevím… alkohol nijak nemusím.

Ale už párkrát se mi stalo, že jsem měla děsnou chuť na cigaretu - a to nekouřím, max. kdysi na výletě na gymplu, a z cigaterového smradu mi málem navaluje. :nevim: (a samo jsem si nezapálila :-P )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101589
12.8.11 11:00

Tak potřebu opít se tedy nemám… ale při MS mám děsnou potřebu dát si panáka, to je totiž to jediné co mi zabírá, aby mi při ní nebylo blbě, ale jelikož stále kojím, tak mám smůlu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
12.8.11 11:04

zdravím, né to určitě nejsi!!! :lol: Taky mám chuť si občas dát sklenku vínka,…apod. :palec: Ale že bych měla chuť se totálně ožrat :poblion: , to ne, jetě pořád mám v paměti ty rána po chlastačce.. :poblion: :poblion: :poblion: .a představa, že po takové bujaré noci, budu ráno vstávat k malé, mě opravdu neláká.. :pocitac: . Zrovna včera jsme měly s holkama dámskou jízdu, pár lahvinek vína, tam padla…ale všeho s mírou… :pankac:
Zrovna nedávno mi manžel říkal, že se někde na internetu dočetl, že z matek na mateřské se stávají alkoholičky, tak nevím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
12.8.11 11:04

Nejsi.
Ven teda nechodím, ale občas si sklenku dám doma.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.8.11 11:07
Anonymní píše:
Někdy mě tu udivuje, jak většina maminek zde nemá potřebu pít alkohol a ten kdo jí má vypadá jak alkoholik … před dítětem jsem často pařila, i dnes mám občas potřebu - lidově řečeno - se pořádně ožrat :mrgreen: (taky to občas udělám - samozřejmě, když mám hlídání přes noc) … jsem jediná???

Jediná nejsi, mám to stejně :lol: . I já jsem bývala dos pařící typ. Ale mám to samozřejmě pod kontrolou :wink:

• Citovat
  • Upravit
16291
12.8.11 11:08

Poslední dobou si občasně ordinuju Frisco, či colu s vínem.

Pořádně se ožrat by bodlo, bohužel to neumím, většinou pak mám ještě horší náladu :lol: Tak to nedělám. Navíc jak říká muž, mám docela drahou opičku, ze zkušenosti na mne platí jen půl litru portského, či jiné kvalitní víno, z ostatního buď bolí hlava, nebo to nefunguje „jak má“ :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
12.8.11 11:08

jsem milovnice dobré domácí pálenky a po dobu těhotenství a kojení se mi po ní občas hódně stýskalo :oops:

potřebu ožrat se nemám, ale nestydím se za sebe, když se náhodou povede nějaký ten uvolněný vyřehtaný večer posilněný trochou alkoholu. Akorát si teď nemůžu vzpomenout, kdy naposledy jsem něco podobného zažila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13043
12.8.11 11:09

Jééé tak ten příspěvek mě rozesmál :mrgreen: . :mrgreen: Občas tu potřebu mám taky.Ale stihnu to max. 2× do roka.A to musím mít zajištěný hlídání.Nedopustila bych ,aby mě dítě vidělo na mol,nebo ráno hnusnou a protivnou z kocovinou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
12.8.11 11:11
Natule píše:
Zrovna nedávno mi manžel říkal, že se někde na internetu dočetl, že z matek na mateřské se stávají alkoholičky, tak nevím… :nevim:

já bych se tomu nedivila, občas to byla pěkná zabíračka a celý dni doma sama jen s uřvaným dítětem… zlatý šestinedělí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
12.8.11 11:17

No onehdá jsem měla chuť se zlískat a na chvilku vypustit problémy z hlavy. Jenže moje matka je alkoholička a vím, že takhle se problémy neřeší.
Občas jdu zapařit, ale nemusím se nutně opít do němoty. Hlavně já mám fakt šílený kocoviny, takže se ani pořádně ožrat nemůžu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
12.8.11 11:21

Doma si dáme taky občas nějaké dobré vínko, ale je to tak 1× za 2 měsíce, moc často na to chut nemám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453

tak sama nejsi ani náhodou.už se těším až odrodím a odkojím a pořádně se opiju :lol: .půjdu do bývalé práce a tam si k tomu super pokecám,pár panáčků a vypustím na chvilku ten hroznej stereotip z hlavy :roll: .A vůbec se za to nestydím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032

Já mám spíš potřebu jít si zapařit.Když mám hlídání přes noc a druhý den,tak někdy jdu.Tak jednou za 2 měsíce,kámošky z práce pořádají sraz.Vždycky si tam dám pár malých piv a někdy i paňáka.Ale když mám dost tak přestanu pít.Málokdy se mi stane že bych se fakt střískala,to tak jednou za rok.Ale tu potřebu jít se pobavit mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová