Těhotenství a dva partneři - interupce?

Anonymní
11.8.11 11:56

Interupce - prosím o zkušenosti

Zdravím Vás,

chtěla bych poprosit o názory a zkušenosti týkající se interupce. Před pár dny jsem zjistila, že jsem těhotná, je mi 26 let a problém je v tom, že nevím s kým :-( Je to složitá situace, cca 2 roky spím s dvouma, oba dva znám už 8 let. O jednom vím, že mě podrží, ať se rozhodnu jakkoliv. O druhém vím, že až se to dozví, a já bych si to miminko nechala - distancuje se ode mě a ozve se o testy DNA, až se to narodí a pokud to bude jeho, bude se se mnou soudit. Je mi strašně, že jsem se do této situace dostala. Na jednu stranu je mi už tolik let a dítě jsem chtěla za rok a na druhou stranu vím, že těhotenství by bylo stresové a následně i to co by přišlo. Strašně se bojím ale, že v budoucnu nebudu mít moci děti. Je mi zle, protože vím, že spousta žen má s otěhotněním problémy. Strašně pláču, když si tohle představím. Moc Vám děkuji za Vaše názory.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
11.8.11 12:01

plakat si mala predtym nez si sa do tejto situacie dostala… zodpovednost ti jasne nic nehovori.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.8.11 12:04

sakra…a co si nasypat hnůj na hlavu a zůstat s tím, co by tě podržel? Pokud jsi chtěla založit rodinu, stejně by ses musela rozhodnout z kterým zůstaneš :nevim: Nebo jak sis to představovala za ten rok?

Jinak v dnešní době bych se interupce až tak nebála (kor jestli je to v začátku těhotenství). Přesto všechno bych se asi snažila se jí vyhnout :-?

• Citovat
  • Upravit
13119
11.8.11 12:04

zůstaň s tím prvním a tomu druhému to neříkej. Když jsi doteď zodpovědná nebyla, tak začni teď. Mimino je živý tvor a zabít ho jen kvůli tomu, že jsem byla pitomá a zkomplikuje mi to další život se mi nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
11.8.11 12:05

A ktery je tvuj ofiko pritel?Ten,ktery te podrzi nebo ten druhy?
Podle meho nazoru,kdyz uz jsi se do teto situlace dostala,mela by ses k tomu postavit celem,zvlaste,kdyz si detatko prejes,to je podstatne :wink:

Preju hodne stesti a neboj.Premyslej predevsim o sobe a detatku,jestli citis,ze ho chces,neni co resit.Tamto „nejak“ bude,i kdyz to nebudes mit jednoduche.Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
11.8.11 12:06

Hmm, zajímavé, první příspěvek na EMIMINU a hned interupce. Si myslíš, že na interupci tu byla každá druhá, či co, nebo se nudíš a zakládáš provokativní diskuze? :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.8.11 12:09

Zkušenosti s interrupcí nemám (naštěstí), takže v tomto neporadím.

Ale pokud chceš miminko za rok, proč ho nemít hned? A když jeden z těch chlapů by byl ochotný se postarat o vás oba, proč ne. Pokud bys teda pořád nespala s oběma, to už by mi přišlo ujeté. Ale nesoudím, to je tvoje věc.
Jen by mi přišlo škoda, jít teď na potrat a za rok se o miminko snažit. Už ho můžeš mít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.8.11 12:11
Gina108 píše:
Hmm, zajímavé, první příspěvek na EMIMINU a hned interupce. Si myslíš, že na interupci tu byla každá druhá, či co, nebo se nudíš a zakládáš provokativní diskuze? :roll: :roll: :roll:

Já si zase myslím, proč by se někdo nemohl zeptat na interrupci? :nevim:
Jistě je tu spousta takových, co ji mají za sebou a můžou poradit. Na tom bych neviděla nic provokativního.

Ale zase chápu, že je tu i milion snažilek, kterým se pak otevírá kudla v kapse, jenže to by musel být server ze zákazem vstupu pro ostatní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
11.8.11 12:13

ve 26 letech by si měla mít trošku rozumu, spát s více chlapama a ještě bez ochrany,takže dobře ti tak že teď máš nervy v kýblu!!! o tom jesti jít nebo nejít na potrat si stejně nakonec budeš muset rozhodnout sama,tady tinikdo neporadí protože nikdo nevíme v jakých poměrech žijech a všechny okolnosti.

já bych si ale dítě nechala, jeúplně fuk čí to je, záleží jen na tom jestli si ho přeješ ty, po porodu až se zjistí otcovství tak buď s tím klukem zůsstaneš což si nemyslím protože který by zůstal s někým kdo do doteď nevěděl čí nosí dítě a nebobude na dítě samaabude ti platit tak jako tak.
já bych na potrat nešla, zažila jsem potrat nedobrovolný, proto je pro mě potrat z vlastní vůle něco neskutečnýho.ale já bych se hlavně do této situace nedostala, zvlášt ne v tomhle věku!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.11 12:13
Gina108 píše:
Hmm, zajímavé, první příspěvek na EMIMINU a hned interupce. Si myslíš, že na interupci tu byla každá druhá, či co, nebo se nudíš a zakládáš provokativní diskuze? :roll: :roll: :roll:

Opravdu neprovokuji, jen je lehké asi někoho soudit, napsala jsem stroze mou situaci a chtěla jen znát názor, všem se Vám omlouvám.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.8.11 12:15
Eemii píše:
Podle meho nazoru,kdyz uz jsi se do teto situlace dostala,mela by ses k tomu postavit celem,zvlaste,kdyz si detatko prejes,to je podstatne :wink:Preju hodne stesti a neboj.Premyslej predevsim o sobe a detatku,jestli citis,ze ho chces,neni co resit.Tamto „nejak“ bude,i kdyz to nebudes mit jednoduche.Drzim palce.

Ten který mě podrží, procházeli jsme poslední dva roky složitým obdobím - kdy celé to vzniklo prvotně jeho nevěrou. Nyní ví o celé situaci a řžekl, že bude stát při mě a bude se mnou, ať serozhodnu jakkoliv.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.8.11 12:17
KPKristy píše:
Zkušenosti s interrupcí nemám (naštěstí), takže v tomto neporadím.Ale pokud chceš miminko za rok, proč ho nemít hned? A když jeden z těch chlapů by byl ochotný se postarat o vás oba, proč ne. Pokud bys teda pořád nespala s oběma, to už by mi přišlo ujeté. Ale nesoudím, to je tvoje věc.
Jen by mi přišlo škoda, jít teď na potrat a za rok se o miminko snažit. Už ho můžeš mít…

Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
23847
11.8.11 12:18
KPKristy píše:
Gina108 píše:

Já si zase myslím, proč by se někdo nemohl zeptat na interrupci? :nevim:
Jistě je tu spousta takových, co ji mají za sebou a můžou poradit. Na tom bych neviděla nic provokativního.

Ale zase chápu, že je tu i milion snažilek, kterým se pak otevírá kudla v kapse, jenže to by musel být server ze zákazem vstupu pro ostatní…

Mno je mi to podezřelé, když jsem diskuzi otevřela, autorka nebyla anonymní, měla tu nick *** něco.. a první příspěvek. To mi přišlo divné. :think: :nevim:

Jo a nedávno tu byla diskuze o tom, že jedna byla na potratu a pak si stěžuje, že se už rok snaží a gyndr má kecy. Sice jsem napsala, že gyndr není profík, ale začínám ho chápat čím dál víc, když mu do ordinace lezou furt takovýhle trubky, co neví co chtěj. :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
11.8.11 12:19
Anonymní píše:
Eemii píše:
Podle meho nazoru,kdyz uz jsi se do teto situlace dostala,mela by ses k tomu postavit celem,zvlaste,kdyz si detatko prejes,to je podstatne :wink:Preju hodne stesti a neboj.Premyslej predevsim o sobe a detatku,jestli citis,ze ho chces,neni co resit.Tamto „nejak“ bude,i kdyz to nebudes mit jednoduche.Drzim palce.
Ten který mě podrží, procházeli jsme poslední dva roky složitým obdobím - kdy celé to vzniklo prvotně jeho nevěrou. Nyní ví o celé situaci a řžekl, že bude stát při mě a bude se mnou, ať serozhodnu jakkoliv.

no tak co řešíš? zůstan s ním a buď ráda že je při tobě. pokud bude dítě jeho tak to bude dobře a třeba vám topomůže začít znovu a líp ale jestli ne tak nevěřím že je tak siln aby ustál cizí dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
11.8.11 12:20

a proč by mělo bý tvé těhotenství stresující? máš chlapa, který tě podrží, tak s nim bud , vychovávej dítě a bud štastná že to tak je.
Rozum do hrsti - o co tě může žalovat ten druhý muž? Pokud tě ted opustí - je to pro tebe jedině plus, protože tím „neprojevuje zájem o dítě“, váš vztah je zjevně „rozvrácený“, tak o co go?
pa har.

PS: pochopitelně to není růžová situace, ale je tam spoustu pozitivního, jak jsem napsala, a to ted potřebuješ jako budoucí maminka vidět.

jedině, že by tvoje interpretace byla poněkud zkreslená: například tak, že ten zlý, je prostě tvuj životní partner, kterého podvádíš s jiným- a tudíž on je jediný, který o svém sokovi neví - pak bych se mu nevidila, že se naštve - byla by to vcelku pochopitelná reakce.
případný milenec je pochopitelně ve snazší situaci, bo o oficiálním partnerovi ví a tudíž u těhotenství dopředu neví čí dítě bude.
každopádně bych to přiznala - dost možná se v reakcích dost pleteš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová