Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak můžeš mu říct že jdeš na gynekologickou laparoskopii, pokud ti nebude číst papíry, které dostaneš v nemocnici, tak se nic dozvědět nemusí. I po laparoskopii dr. doporučují šestinedělí, tak že to máš kryté. Můžeš mu třeba říct, že máš nějaký nález, nebo cystu atd.
Na tvém místě bych však partnerovi všechno řekla, nebyla to přeci nevěra, když to bylo před vaším vztahem.
No asi bych to vyresila tou gyn. operaci. A do budoucna, tehotenskou prukazku zkouma maloktery chlap a urcite se da doktor vymenit a uvest jen rok potratu a kdyz uz by na to prisel, a zakl. se nakonec pustila od zacatku do mlzeni, tak pak to vysvetlit jako samovolny…
Jen k té těhu průkazce - já teda nevím, nikdy jsem jí neměla, ale v ostatních papírech se vždy píše přerušení/potrat - tak třebas by to šlo okecat na to že to byl samovolný potrat
ale nevím jak je to v průkazce
Děkuju, vlastně jste mi už napsaly všechno co jsem potřebovala vědět.. Pokud se teda např. do těhu průkazky neuvádí konkrétní datum tak to už bych řekla že to prostě bylo dýl… Jinak řešit to s přítelem určitě nechci, že jsem otěhotněla s někým 3 dny před tím než jsme začali chodit spolu je prostě hodně blbý… Kdyby on mně řekl, že takhle těsně před náma zbouchnul jinou holku… no, asi bych nebyla zrovna nadšená. Děkuju za rady, snad to dopadne dobře, moc doufám… Jen mi to vrtalo hlavou, tak jsem se chtěla zeptat. Test si samozřejmě udělám hned po víkendu. Kdyby to někoho zajímalo, dám vědět… Uf.
Tak alespoň víš jistě, že dítě není jeho, ale kamaráda když už nic jiného. Vědět dej, snad je to jen falešnej poplach
No, ale jestli sis neudělala ještě ani test, tak přece nemůžeš vědět, že to je toho kamaráda ne? třeba je to toho přítele? nebo jste spolu ještě nespali?
Ještě ani nevíš, zda jsi těhotná a už plašíš? Nechápu..
Co se týče dotazu - v pohodě budeš po klasickém šestinedělí.
Ad 2, pokud chlap není hloupej, nebude mu samože sedět časově mimino - ale né všichni chlapi si to umí spočítat..
Já bych mu řekla, že máš tam dole zánět, že bereš atb a že pak pár týdnů nemůžeš souložit. Chlapi tomu vůbec nerozuměj
A pokud se bojíš, že to vyzvoní doktor v budoucnu, tak mu rovnou řekni, že si nepřeješ, aby to před přítelem zmiňoval
I když by ho to ani nenapadlo ![]()
No neviem ako vy, ale moj muz fakt neviedol ziadny rozhovor s mojim gynekologom, takze by nemal ako vediet moje predosle tehotenstva. A co sa tyka knizky, tak tam je kolonka na taketo veci, a to sa da obkecat.
Sestonedelie-ak je vas vztah v zaciatkoch, tak ja by som sa do sexu nehrnula. Budes za „slusnacku“a vyhnes sa prip. nehode. Lebo ta sa uz nebude dat „opravit“. Musi tam byt min.pol roka.
Ano, plaším, doufám že zbytečně. Důvodem jsou ty příznaky… Je toho víc, mj. se mi rozjela laktace, ačkoliv už nějakou dobu nekojím a mlíko jsem už neměla
Nevím jestli to všechno může bejt jen od rozhozený psychiky. To mlíko mě vyděsilo asi nejvíc. S přítelem jsme ještě spolu nespali a určitě nechci inscenovat takovou situaci jen proto, abych to pak na něj mohla hodit. Radši si tohle holt vyžeru a na milování s ním si počkám, až to přijde…
Peťule dík, asi tak bych to udělala
![]()
@Anonymní píše:
Ano, plaším, doufám že zbytečně. Důvodem jsou ty příznaky… Je toho víc, mj. se mi rozjela laktace, ačkoliv už nějakou dobu nekojím a mlíko jsem už nemělaNevím jestli to všechno může bejt jen od rozhozený psychiky. To mlíko mě vyděsilo asi nejvíc. S přítelem jsme ještě spolu nespali a určitě nechci inscenovat takovou situaci jen proto, abych to pak na něj mohla hodit. Radši si tohle holt vyžeru a na milování s ním si počkám, až to přijde…
Peťule dík, asi tak bych to udělala![]()
@berry4 píše:heled´a dělala sis vůbec test? Psychika je sfińa, já kdysi taky měla laktaci, přitom jsem vůbec těhotná nebyla. Bylo to právě ze strachu z možného těhotenství…
Fakt? Upřímně, to mě těší… něvěřila bych, že je něco takovýho možný jen od psychiky
Test si samozřejmě udělám, hned jak se dostanu do lékárny, což bude nejspíš v pondělí… Do tý doby budu mít nervíky… Ale každopádně díky, už teď jsem klidnější, asi jsem se prostě jen vystresovala
To mlíko mě totálně rozhodilo
No a co ta potratová pilulka? Mi tak napadlo… S trochou štěstí žádný zákrok, žádná nemocnice, když ženský potratí samovolně a není tam žádný zásah, nemusí ani čekat a můžou otěhotnět hned další cyklus…
@Bibi239 píše:
No a co ta potratová pilulka? Mi tak napadlo… S trochou štěstí žádný zákrok, žádná nemocnice, když ženský potratí samovolně a není tam žádný zásah, nemusí ani čekat a můžou otěhotnět hned další cyklus…
Běž s ní někam.
Četla sis, jaký je průběh? S možnými následky? ![]()