Těhotenství a dva partneři - interupce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29.6.14 12:14
@berry4 píše:
@gatubela ZT a SP nejsou interupce. Ještě jednou píšu - měla jsem tam zapsanou interupci, ale NE rok. Nikdy. Byla jsem těhotná 2 X PO.

Rekla bych, ze kazdy doktor to ma jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
29.6.14 12:16

@berry4 sorry ale já samozřejmě vím, že ZT a SP není interupce, mluvím o potratech všeobecně..nikde jsem nepsala o interupci.ale píšou se tam i interupce včetně roku!(navíc i měsíce)…mám 3.průkazku a až v této je na to přímo konkrétní políčko s tím vším, co jsem uvedla v předchozím příspěvku, nevím jakou jsi měla ty před víc jak 3 a půl rokama… :nevim: (ale asi stejnou nebo podobnou jako já 2.) každopádně teď se to tam píše…píšou se potraty všechny, nejen nechtěné…a kdyby tam psal jen rok, tak to nemusí tolik řešit, protože co bylo třeba měsíc dva před vztahem by mu mohlo být jedno, jenže tam píšou i měsíc…ale mohla by dohodnout s dr.aby tam napsal jen rok…což už dost spekuluju, protože oživovatelka ani neví jestli je těhotná… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M9
78
29.6.14 12:21

Mam v prukazce kolonku porody a potraty a u tech potratu je,,rok, ab. spont., ITP, komplikace" takze se to uvadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.14 12:23

@gatubela jednak nevi, zda je tehotna, navic nereaguje, no je vikend, je pekne, tak nejde trajda po venku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
29.6.14 12:30

Ten první potrat jsem měla v 2.průkazce také uveden, ale myslím, že na to přímo kolonka nebyla a pokud si dobře pamatuju, tak mi tam také psali rok a měsíc a typ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
29.6.14 12:33
@MilijonDolarBejby píše:
@gatubela jednak nevi, zda je tehotna, navic nereaguje, no je vikend, je pekne, tak nejde trajda po venku :D

no právě…je to zas diskuze o ho*ně :mrgreen: dělat vědu a stresovat se z něčeho, co je jen pravděpodobné :zed: podle mě „to“ dostala, tak už nereaguje… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.14 14:29

@gatubela to je taky mozny :mrgreen:
no prala bych ji to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.14 11:30

Ahoj holky. Bohužel jsem to furt nedostala, ale test jsem si dělala až dneska, tak jsem zatím nic novýho nevěděla. Vyšel negativní. Až to dostanu, spadne to ze mě teprve úplně. Možná si říkáte, že se teda nic nestalo a že celá tahle diskuse byla zbytečná.. no, tak úplně zbytečná ne. Pro mě to byla obrovská pomyslná „facka“ od života, už jenom ten strach… Hned jak půjdu kolem drogerie, koupím si kondomy i když je teď aktuálně nepotřebuju, ale abych se náhodou nedopatřením už nikdy nedostala do takový situace :mrgreen: Každopádně mi to dalo hodně silnej podnět k přemýšlení. Už nikdy nebudu takovej militantní odpůrce potratů jako jsem byla. Teď už vím co to je doopravdy nechtěný těhotenství… Jsou fakt těžký situace v životě, kdy každý rozhodnutí bolí, ať tak nebo tak a jako by se ani nedalo rozhodnout na 100% správně. Tak snad se mě to netýká a všem moc děkuju za citlivý a smysluplný reakce :hug:

• Citovat
  • Upravit
1311
1.7.14 00:58

No jsem „ráda“,že jsi alespoň prozřela, co všechno se může v životě přihodit…tím, že je ta debata o ničem jsem měla na mysli to, že se zbytečně stresuješ, protože jako první by mě napadlo kdyby nedorazila ms si udělat test. mě osobně vždy vyšel prozitivní už několik ní před termínem menstruace.kdy jsi měla poslední menstruaci a kdy došlo k tomu sexu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.19 09:12

Zdravim, holky prosim o radu.. prvni den posledni men.byl 25.cervna.. 7.srpna jsem sla na gyndu.. doktor mi rekl ze jsem 6+3 podle posl.mes. Velikost embrya 5mm.. ale muj problem je ten ze 9-10.cervence jsem spala s nekym jinym :(( a ted nevim zda je mozne ze by to bylo jeho a ne pritele.. nevim co mam delat.. 28.srpna jdu uz na odbery krve..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová