Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Leniczka23 píše:
Ahoj, nikdy jsem nebyla tak nevím..moralizovat tě nebudu, ale našla jsem tyto stránky http://interupce.info/…probiha-cena je to tam všechno popsané, a myslím si, že mini by se utajit dala a až budete chtít jednou spolu, myslím, že se to píše akorát na těhu průkazce..ale to se dá okecat, že to bylo dřív atd..z ultrazvuku to určitě poznat nejde a pochybuju že o tom doktor začne mluvit..
ale na tehu prukazce uvidi treba,,potrat cervenec 2014" (uvadi se tam i cca doba), to mu asi cvakne ![]()
@M9 píše:
ale na tehu prukazce uvidi treba,,potrat cervenec 2014" (uvadi se tam i cca doba), to mu asi cvakne
Já právě netušim jak se to tam píše, ale je na to docela malé okno a za další, můj manžel byl docela dost aktivní když jsem byla těhu, ale průkazku mi neprohlížel..pokud je chytrá tak se to dá utajit…
@M9 píše:
ale na tehu prukazce uvidi treba,,potrat cervenec 2014" (uvadi se tam i cca doba), to mu asi cvakne
Ja teda na potratu nikdy nebyla, ale tehotna jsem byla 2× a v prukazce se jen psalo, kolikate je to tehotenstvi a jak skoncila ta predchozi. Casove urceni tam nebylo, takze asi zalezi na dr., co by tam napsal…a na utz se o tom urcite bavit nebudou, pokud by tazatelka jednou otehotnela…
Ja byt v takove situaci, tak doma jen reknu, ze potrebuju hlidani, ze musim na gynekologickou operaci (napr. neco s cipkem atd.) a vic bych to nerozebirala.
@Moňas.p píše:Žádný. Ale mně se dost ulevilo a to je taky přínos.
Jaky to ma prinos pro tenhle dotaz?
No jestli to dobře chápu, dítě je počaté pár dní předtím, než jste se dali dohromady..v tomhle případě bych možná vsadila na upřímnost, nic špatného jsi neudělala ne
takže bych to probrala s partnerem..třeba by tě dokonce překvapil, že by ti řekl, ať si miminko necháš
pokud by šlo o nevěru, tak chápu, že to budeš chtít ututlat, ale takhle, nevím no ![]()
Jak už tu někdo psal - nejschůdnější řešení mi přijde říct mu, že jdeš na gynekologickou operaci. Řekni mu něco o děložním čípku a určitě pátrat nebude, chlapi se o tomhle neradi baví a ani tomu většinou nerozumí.
Docela chápu, že nechceš jít s pravdou ven, tohle je hrozně nepříjemný a nedá se předvídat jeho reakce.
Ale zas na druhou stranu, vsadila bych na uprimnost. (alespon castecnou, detaily ze si prece daval pozor a ze to bylo par dni pred nim,.. casovou osu bych mu radsi nedavala)
uprimnost uz jen proto, ze nevis jak ti po tom bude,.. muze te to mrzet, budes z toho presla a kdyz mu to reknes az zpetne, bude to jeste horsi.
@slavuska1 píše:
No jestli to dobře chápu, dítě je počaté pár dní předtím, než jste se dali dohromady..v tomhle případě bych možná vsadila na upřímnost, nic špatného jsi neudělala netakže bych to probrala s partnerem..třeba by tě dokonce překvapil, že by ti řekl, ať si miminko necháš
pokud by šlo o nevěru, tak chápu, že to budeš chtít ututlat, ale takhle, nevím no
no ja si myslim ze se mu to vubec libit nemusi (bez ochrany kvuli nemocem a tez proto, ze s nekým spala a hledala uz si nekoho dalsiho…, muze to pochopit jakkoliv)
V podstatě- jestli se to stalo předtím, než jste se poznali, tak v podstatě o nic nejde. Ale chápu, že by se asi na to všechno nedíval úplně „dobře“ ![]()
Jak tak pátrám v paměti, tak jsem špinila cca týden. V podstatě jsem byla schopna čehokoli, ovšem na „styk“ si nepamatuji. Určitě to ale min. 3 týdny trvalo ![]()
Každopádně doporučuji co nejdřív na gynekologii, jestli se těhotenství potvrdí, tak co nejdřív se objednat a provést.
Výmluva
Asi bych špinění svedla na MS a dál na zánět dělohy. To se stává ![]()
Uvedení roku, nebo datumu interupce v TP se bát nemusíš, ten se tam nepíše, jen počet. ![]()
@Moňas.p Podobny, jako kdyz nekdo na vsech moznych int. strankach zjistuje, jestli je dite manzela nebo milence.
@hanka.br. píše: Žádný. Ale mně se dost ulevilo a to je taky přínos.
A nebylo by lepsi to rovnou necist, kdyz vis, ze se ti pritizi?
@Janha píše:
A nebylo by lepsi to rovnou necist, kdyz vis, ze se ti pritizi?
Zas tak hrozný to není. Děkuju za radu.
Jaky to ma prinos pro tenhle dotaz?