Těhotenství a dva partneři - interupce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Moňas.p
28.6.14 18:04
@hanka.br. píše: Že dělají lidi pitomosti, to se celkem pochopit dá. Ale proč to vytrubovat do světa a vlastnoručně se pověsit na pranýř, to fakt nechápu. Minulost si tě pravděpodobně vždycky dohoní v tu nejméně vhodnou dobu, s tím je třeba počítat vždycky.

Jaky to ma prinos pro tenhle dotaz?

• Citovat
  • Upravit
M9
78
28.6.14 18:05
@Leniczka23 píše:
Ahoj, nikdy jsem nebyla tak nevím..moralizovat tě nebudu, ale našla jsem tyto stránky http://interupce.info/…probiha-cena je to tam všechno popsané, a myslím si, že mini by se utajit dala a až budete chtít jednou spolu, myslím, že se to píše akorát na těhu průkazce..ale to se dá okecat, že to bylo dřív atd..z ultrazvuku to určitě poznat nejde a pochybuju že o tom doktor začne mluvit..

ale na tehu prukazce uvidi treba,,potrat cervenec 2014" (uvadi se tam i cca doba), to mu asi cvakne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
28.6.14 18:12
@M9 píše:
ale na tehu prukazce uvidi treba,,potrat cervenec 2014" (uvadi se tam i cca doba), to mu asi cvakne :nevim:

Já právě netušim jak se to tam píše, ale je na to docela malé okno a za další, můj manžel byl docela dost aktivní když jsem byla těhu, ale průkazku mi neprohlížel..pokud je chytrá tak se to dá utajit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
28.6.14 18:12
@M9 píše:
ale na tehu prukazce uvidi treba,,potrat cervenec 2014" (uvadi se tam i cca doba), to mu asi cvakne :nevim:

Ja teda na potratu nikdy nebyla, ale tehotna jsem byla 2× a v prukazce se jen psalo, kolikate je to tehotenstvi a jak skoncila ta predchozi. Casove urceni tam nebylo, takze asi zalezi na dr., co by tam napsal…a na utz se o tom urcite bavit nebudou, pokud by tazatelka jednou otehotnela…
Ja byt v takove situaci, tak doma jen reknu, ze potrebuju hlidani, ze musim na gynekologickou operaci (napr. neco s cipkem atd.) a vic bych to nerozebirala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
28.6.14 18:13
@Moňas.p píše:
:palec: :lol: žádný, ale není nad to poslat morál.. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
28.6.14 18:14
@Moňas.p píše:
Žádný. Ale mně se dost ulevilo a to je taky přínos.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
28.6.14 18:16

No jestli to dobře chápu, dítě je počaté pár dní předtím, než jste se dali dohromady..v tomhle případě bych možná vsadila na upřímnost, nic špatného jsi neudělala ne :nevim: takže bych to probrala s partnerem..třeba by tě dokonce překvapil, že by ti řekl, ať si miminko necháš ;) pokud by šlo o nevěru, tak chápu, že to budeš chtít ututlat, ale takhle, nevím no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
28.6.14 18:17
@hanka.br. píše: Žádný. Ale mně se dost ulevilo a to je taky přínos.
:mrgreen: :mrgreen: dobrá odpověď..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
28.6.14 18:25

Jak už tu někdo psal - nejschůdnější řešení mi přijde říct mu, že jdeš na gynekologickou operaci. Řekni mu něco o děložním čípku a určitě pátrat nebude, chlapi se o tomhle neradi baví a ani tomu většinou nerozumí.

Docela chápu, že nechceš jít s pravdou ven, tohle je hrozně nepříjemný a nedá se předvídat jeho reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M9
78
28.6.14 18:29

Ale zas na druhou stranu, vsadila bych na uprimnost. (alespon castecnou, detaily ze si prece daval pozor a ze to bylo par dni pred nim,.. casovou osu bych mu radsi nedavala)

uprimnost uz jen proto, ze nevis jak ti po tom bude,.. muze te to mrzet, budes z toho presla a kdyz mu to reknes az zpetne, bude to jeste horsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M9
78
28.6.14 18:31
@slavuska1 píše:
No jestli to dobře chápu, dítě je počaté pár dní předtím, než jste se dali dohromady..v tomhle případě bych možná vsadila na upřímnost, nic špatného jsi neudělala ne :nevim: takže bych to probrala s partnerem..třeba by tě dokonce překvapil, že by ti řekl, ať si miminko necháš ;) pokud by šlo o nevěru, tak chápu, že to budeš chtít ututlat, ale takhle, nevím no :nevim:

no ja si myslim ze se mu to vubec libit nemusi (bez ochrany kvuli nemocem a tez proto, ze s nekým spala a hledala uz si nekoho dalsiho…, muze to pochopit jakkoliv)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
28.6.14 18:32

V podstatě- jestli se to stalo předtím, než jste se poznali, tak v podstatě o nic nejde. Ale chápu, že by se asi na to všechno nedíval úplně „dobře“ :think:
Jak tak pátrám v paměti, tak jsem špinila cca týden. V podstatě jsem byla schopna čehokoli, ovšem na „styk“ si nepamatuji. Určitě to ale min. 3 týdny trvalo :think:
Každopádně doporučuji co nejdřív na gynekologii, jestli se těhotenství potvrdí, tak co nejdřív se objednat a provést.
Výmluva :think: Asi bych špinění svedla na MS a dál na zánět dělohy. To se stává ;)
Uvedení roku, nebo datumu interupce v TP se bát nemusíš, ten se tam nepíše, jen počet. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
28.6.14 18:32

@Moňas.p Podobny, jako kdyz nekdo na vsech moznych int. strankach zjistuje, jestli je dite manzela nebo milence.

• Citovat
  • Upravit
2418
28.6.14 18:40
@hanka.br. píše: Žádný. Ale mně se dost ulevilo a to je taky přínos.

A nebylo by lepsi to rovnou necist, kdyz vis, ze se ti pritizi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
28.6.14 18:43
@Janha píše:
A nebylo by lepsi to rovnou necist, kdyz vis, ze se ti pritizi?

Zas tak hrozný to není. Děkuju za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová