Potřeba se opít :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5009
12.8.11 11:26

Tak já už rok nepařím..nejdřív těhotenství a teď kojení..musím říct, že odpočítávám dny až si dám svoje oblíbené cuba libre :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.11 11:30

tady zakladatelka
jen podotýkám, že to dělám jen, když mám hlídání do druhého dne třeba do dopoledne … taky si nedokážu představit, že bych ráno k malému vstávala s opicí :wink:

• Citovat
  • Upravit
5077
12.8.11 11:42
Anonymní píše:
tady zakladatelka
jen podotýkám, že to dělám jen, když mám hlídání do druhého dne třeba do dopoledne … taky si nedokážu představit, že bych ráno k malému vstávala s opicí :wink:

Zakladatelko, proč anonymně?
Jinak já si ráda dám. Třeba večer, když děti spí, tak si naliju skleničku vína nebo si dám malé pivko. A nějak víc se opít mě moc neláká. Jednou za dva měsíce vyrážím s kamarádkou z práce a to se většinou neuhlídám. Blbá jsou ta rána, kdy vstávám k dětem, ale nedá se nic dělat. Hlídání nevedeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
12.8.11 11:47

potrebu opit se nemam (a ani nikdy nemela) ale cas od casu me chytne chut na sklenicku dobreho vina… tak si obcas s muzem dame (vecer kdyz mladej usne, spi az do rana)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
12.8.11 11:51

Jé tak to já jsem asi teda alkoholička :-)

Doma pijeme bílý víno dost často - přinejmenším tak 3× týdně večer a podle typu jídla i k obědu. Nevypiju teda nějak moc naráz, občas se mi zadaří se „líznout“ (chudák manžel, pže se mi to projevuje slovníma průjmama a dojemnýma řečičkama :mrgreen: :oops: ), ale je fakt, že se na to nějak netřesu a nechybí mi to, když není.

Ale jsem „úklidová alkoholička“: když mám uklízecí den (vytírání 3+1, sociály, prach, dveře, poklidit borčus, dát do pořádku rozhrabošený skříňky :cert: atd.atd.), práce cca na 2-3hod 1× týdně, tak u toho teda pocucávám víno, páč jsem zjistila, že pak mi jde práce snáz od ruky a hlavně nejsem naštvaná, že to musím dělat :oops: Takže účelový pití pro odvrácení nějakých emocí - klasickej alkohlismus. Ale nestydim se za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
12.8.11 11:55

Jsem na tom stejně, taky mám někdy obrovskou chuť. Jenže večer, když už je konečně čas a klid a mám nalitou skleničku vína, tak u toho často po celodenním kolotoči usínám. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
12.8.11 11:58

Taky to ve svém okolí vidím. Matka rovná se světice. :mrgreen:
Já chodím každý týden do baru, neožeru se nikdy, ale pivko nebo víno si dám pokaždé. Je to super relax, jinak by mně z kolotoče okolo dětí a zaměstnání brzo kleplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
12.8.11 12:03

Rozhodne sama nejsi :mrgreen:
ja se si taky dma obcas do nosa i kdyz se snazim neozrat se,, nemam raa poopicne stavy :mrgreen: a kdyz jto tak hold trpim,, ale az budu mit dite tak sotva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
12.8.11 12:07
Anonymní píše:
Někdy mě tu udivuje, jak většina maminek zde nemá potřebu pít alkohol a ten kdo jí má vypadá jak alkoholik … před dítětem jsem často pařila, i dnes mám občas potřebu - lidově řečeno - se pořádně ožrat :mrgreen: (taky to občas udělám - samozřejmě, když mám hlídání přes noc) … jsem jediná???

Neboj,nejsi-i já mám tuhle potřebu,beru to jako vyčištění hlavy,i když je pravda,že já s tím před 4 měsícema sekla úplně-abstinent,rodiče jsou alkoholici-táta 19 let vyléčený a máti chlastá celý život,takže než abych skončila jak ona,tak jsem s tím radši sekla…Ještě dodám,že mě opravdu vždy stačila trocha 4-5 piv(já nejsem ani na víno ani na tvrdé) a byla jsem totál K.O.,takže než toto tak nic a je mi fajn,piju Birel a je mi dobře a jsem vysmátá…

Příspěvek upraven 12.08.11 v 12:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
12.8.11 12:11

Když mám chuť, dám si večer (nebo k jídlu) sklenku nebo dvě vína. Ožrat se jsem nikdy netoužila a netoužím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
12.8.11 12:23
Rampepurna píše:
Jé tak to já jsem asi teda alkoholička :-)

Doma pijeme bílý víno dost často - přinejmenším tak 3× týdně večer a podle typu jídla i k obědu. Nevypiju teda nějak moc naráz, občas se mi zadaří se „líznout“ (chudák manžel, pže se mi to projevuje slovníma průjmama a dojemnýma řečičkama :mrgreen: :oops: ), ale je fakt, že se na to nějak netřesu a nechybí mi to, když není.

Ale jsem „úklidová alkoholička“: když mám uklízecí den (vytírání 3+1, sociály, prach, dveře, poklidit borčus, dát do pořádku rozhrabošený skříňky :cert: atd.atd.), práce cca na 2-3hod 1× týdně, tak u toho teda pocucávám víno, páč jsem zjistila, že pak mi jde práce snáz od ruky a hlavně nejsem naštvaná, že to musím dělat :oops: Takže účelový pití pro odvrácení nějakých emocí - klasickej alkohlismus. Ale nestydim se za to.

Rampepurno já se tě opravdu nechci dotknout, ale přesně tenhle uklízecí alkoholismus byl jeden z projevů u mojí matky. Taky jí práce líp odcejpala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
12.8.11 12:24

Tak já si dám občas frisco nebo vodku s džusem, ale „bohužel“ ožrat se mi snad podařilo jednou, mám problém, že vypiju třeba dva panáky a už mi není moc dobře od žaludku, takže raději vždycky skončím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
12.8.11 12:25

Hm, nemám. Před dítětem jsem lítala po světě, vymetala mejdany a užívala si do syta min 15let, takže jsem vybouřená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
12.8.11 12:34

Tak potřebu opít se nemám, ale večer si dávám jako „šláftruňk“ jednoho panáka Baileys :-P :-P :-P :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
12.8.11 12:44
chatline píše:
Anonymní píše:
Někdy mě tu udivuje, jak většina maminek zde nemá potřebu pít alkohol a ten kdo jí má vypadá jak alkoholik … před dítětem jsem často pařila, i dnes mám občas potřebu - lidově řečeno - se pořádně ožrat :mrgreen: (taky to občas udělám - samozřejmě, když mám hlídání přes noc) … jsem jediná???

Neboj,nejsi-i já mám tuhle potřebu,beru to jako vyčištění hlavy,i když je pravda,že já s tím před 4 měsícema sekla úplně-abstinent,rodiče jsou alkoholici-táta 19 let vyléčený a máti chlastá celý život,takže než abych skončila jak ona,tak jsem s tím radši sekla…Ještě dodám,že mě opravdu vždy stačila trocha 4-5 piv(já nejsem ani na víno ani na tvrdé) a byla jsem totál K.O.,takže než toto tak nic a je mi fajn,piju Birel a je mi dobře a jsem vysmátá…

Příspěvek upraven 12.08.11 v 12:11

vytaj lucko :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová