Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, asi bych potřebovala poradit, nebo spíš trochu popostrčit.
Asi před 3 lety jsem se nějakou chvíli vídala s jedním chlapcem, říkejme mu třeba Adam. Adam byl skvělej, jen jsme se asi nepotkali v dobrou chvíli - oba chvilku po rozchodu a oba pracovně vytížený. Bylo to tak zamotaný, že jsme to ukončili, ale v dobrým.
Teď jsme se po dlouhý době potkali a jiskra tam lítá pořád a jaká.
Od našeho společného kamaráda jsem se dozvěděla, že by to rád zkusil znovu, ale je přesvědčen, že mi ublížil (🤔 🤷) a že ho odmítnu, tudíž to předem vzdal 🤦
Otázka je… Mám to nechat na něm, a nebo ho zkusit trochu nakopnout? Třeba mu napsat, že bychom se mohli vidět? Co myslíte? 😊
Oo booze. Tak kdyz vis, ze z jeho strany nic neprijde. Tak LOGICKY musis neco udelat ty. ![]()
Jednou nakopnes a pak to budes muset delat porad, kdyz chlap chce…
Podle mě se hlavně bojí, že mu to časem budeš vyčítat. Tak se do ničeho nehrne. Za zkoušku nic nedáš…
Tak kdyz to nechas na nem, tak se asi niceho nedockas, kdyz to vzdal ne? Pozvi ho na kafe a uvidíš. Max te odmítne no ![]()
@Hayleee Nakopni ho. Taková obyčejná sms, nebo ještě lépe rukou psaný vzkaz,,Ráda bych se s tebou prošla noční álejí, tam kde se použité kondomy válejí" udělá divy. A většinou úplně stačí napsat tu první část věty ![]()
Mu normálně napiš. Dneska je snad normální že i žena udělá první krok mě moje žena taky pozvala na rande.Byl jsem s kamarádem v baru a jedné holce jsem padl do oka i ona mě a když jsem odešel tak se kamaráda zeptala jestli někoho mám a chtěla po něm moje číslo a bylo to pozvala mě na rande a po roce byla svatba a dneska máme 3 letou holčičku. Proboha je 21. století
@Maria37 píše:
Podle mě se hlavně bojí, že mu to časem budeš vyčítat. Tak se do ničeho nehrne. Za zkoušku nic nedáš…
Co myslíš, že by mu měla časem vyčítat? Nechápu to. ![]()
Určitě ho nakopnout. Promluvit si o tom. Podle toho co čtu ty bys chtěla taky a chlapi jsou hold stydlivejsi atd…a někdy to tak je že musí žena udělat první krok i když se bojí. Ale máš tam tu jistotu z jeho strany že on chce takže běž do toho ![]()