Pouštíte malé děti sednout v MHD?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101878
7.1.22 16:14
@klamonožka píše:
@j.a.n.i1 @KimL Ale já neříkám, že je to nutně vždy lepší a horší varianta. Jen že je to další věc, která přispívá k tomu, že se spolu lidi nejsou zvyklí bavit a tak je pro čím dál více z nich hrozně nepříjemné někoho cizího oslovit, když to zrovna potřeba je.

Tak zrovna tohle sis akorát vycucala s prstu a s komunikací to nemá nic společného, fakt se nebudu ptát na něco, co si jednodušeji zjistím sama, je proto by měl někdo pocit, že je to lepší pro komunikaci.

Stejně jako o tom, zda pujdu k reznikovi nebo supermarketu nerozhoduje to, jestli musim komunikovat, ale to, zda tam mají hezke maso a za kolik, pripadne, zda potrebuju koupit jeste neco dalsiho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6671
7.1.22 17:48

@j.a.n.i1 Okej, v tom je zbytečné se přít, protože je to otázka dojmů, ne faktů. Já mám pocit tento - že se (cizí) lidi spolu čím dál méně baví a přisuzuji to mimo jiné tomu, co jsem psala. Ale je možné, že to vnímáme každý jinak, studii o tom, jak se snížilo množství komunikace po rozšíření používání chytrých telefonů, jsem nečetla, a tak píšu jen to, jak to na mě působí v mém okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí