Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Ahoj holky chce se zeptat zkušených jake máte zkušenosti přivýdělku s firmou Valentus. Nebudu tu ani psát o čem to je, protože zkušené jistě budou vědět. Děkuji předem
Nezkušení zagooglí ![]()
https://www.institutmodernivyzivy.cz/…uti-shrnuti/
Jako nezkušená jsem si to vygooglila.
První adresu mi zablokoval antivir jako spam a druhá byla o tom, že potravinová inspekce upozorňuje, že jejich káva škodí zdraví.
Asi už jen tohle by mi stačilo. ![]()
Opět podotýkám jen pro zkušené. Protože nepochopily. Ptám se Zkušených proto, aby se podělily. NEZKUŠENÝM=NEODPOVÍDÁM ![]()
@Bábrdl tak tak. Bože, čím se ti lidi ještě nenechají nachytat. Ale aspoň mám zas o něco větší přehled ![]()
A pro zakladatelku - myslím, že žádný aspoň minimálně soudný člověk si to nekoupí. Stačí trochu pogooglit a je jasný, že toto opravdu nee ![]()
@slivovickapalena píše:
Jako nezkušená jsem si to vygooglila.První adresu mi zablokoval antivir jako spam a druhá byla o tom, že potravinová inspekce upozorňuje, že jejich káva škodí zdraví.
Asi už jen tohle by mi stačilo.
Ja cekala nejake echt peprne sexualni dotazy, a ono nejake trapne potravin. doplnky nebo co, skooda.
@Anonymní píše:
Opět podotýkám jen pro zkušené. Protože nepochopily. Ptám se Zkušených proto, aby se podělily. NEZKUŠENÝM=NEODPOVÍDÁM
Ty uz jsi na ty jejich sracky najela, ze jsi tak agresivni? ![]()
Proboha nenaletěla já mám sama přivýdělek k RD, jen se ptám. A agresivní nejsem, jen nesnáším lidi, co nepochopí, že nemají odpovídat, když nejsou tázáni.
Já chci odpověď od zkušených lidi6. Dneska může jakýkoliv pitomé za prachy napsat recenzi o tom, jak je co skvělé a přitom ani neví o co se jedná. Taky se mi to stalo
Já chci odpověď od zkušených lidi6. Dneska může jakýkoliv pitomé za prachy napsat recenzi o tom, jak je co skvělé a přitom ani neví o co se jedná. Taky se mi to stalo
@Anonymní píše:
Proboha nenaletěla já mám sama přivýdělek k RD, jen se ptám. A agresivní nejsem, jen nesnáším lidi, co nepochopí, že nemají odpovídat, když nejsou tázáni.
učitelka? tohle možná platí ve třídě, ale ne na veřejném drbacím fóru ![]()
Mmch jestli to chceš prodávat, tak ti vůbec nezaškodí natrénovat si diskuzi s těmi, co už mají informace odjinud
nikdy nevíš… „no, já bych měla zájem, ale kamarádka četla, že…“
@Anonymní píše:
Vidis, ja zas nesnasim lidi, co maji pocit, ze muzou rozhodovat o tom, kdo se k cemu muze vyjadrit na internetu, holt kazdy jsme nejaky.
Navic dala jsi pomerne provokativni nazev diskuse, tak se nediv, ze sem lezou lidi, co by se ti jinak na nejake Valentusy vyprdli.
@Anonymní píše:
Hold tupí lidé. Nic juknu jinde
Jukni, HOLD nedosahujeme tve inteligence. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky chce se zeptat zkušených jake máte zkušenosti přivýdělku s firmou Valentus. Nebudu tu ani psát o čem to je, protože zkušené jistě budou vědět. Děkuji předem