Používá se ještě injekce adrenalinu do srdce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.12.14 13:52

Je to otec meho ditete. Nezijeme spolu, neplati. Malou ma rad a vida ji. Vychazim mu vstric. Pomaham mu. A on ze me dela totalnoho de.bila. Tak co z toho mam vyvodit? Že jsem blba a že mě jen využívá? To bude asi pravdě sakra blízko.

• Citovat
  • Upravit
6721
15.12.14 15:43
@Anonymní píše:
@BellinkaX a v sanitce? Dekuju :kytka: S tim, ze by pak byl poslan jen s praskama domu… Je to podezrely i me laikovi.

v sanitce by ji nikdo nedával vůbec. a už vůbec by dotyčného nenechali doma. spíš pošlou domů z nemocnice, v sanitce není tolik vyšetřovacích možností k vyloučení různých příčin problému. ale stran intrakardiální injekce to by opravdu nikdo nedělal, ani to již není v žádných doporučených postupech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
15.12.14 15:45
@Anonymní píše:
Je to otec meho ditete. Nezijeme spolu, neplati. Malou ma rad a vida ji. Vychazim mu vstric. Pomaham mu. A on ze me dela totalnoho de.bila. Tak co z toho mam vyvodit? Že jsem blba a že mě jen využívá? To bude asi pravdě sakra blízko.

no bud z tebe dělá fakt vola s prominutím, ael taky nemusí. spousta laiků prostě některé věci nechápe a nerozumí jim. ikdyž jim lékař řekne, že se bude dít to a to, tak to přetočí jinak a pochopí jinak a jsou mnohdy vedeni SUPERlékaři ze seriálů a tak, že tam se cosi děje, že jsou zmagoření už jne z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí