Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj,
koupila jsem si Perlan misto vlhcenych ubrousku, chci ho i prat, jen nevim na kolik stupnu.
Namacite ho pred pouzitim jenom do vody nebo do ni jeste neco pridavate?
Diky
Ahoj, používám. Namáčím jen do vody, ale nikdy jsem ho neprala, tak v tom neporadím.
Používám ho s vodou nebo s olejíčkem Medvídek od Eone.
Peru s plínama na 60.
Já používám nejčastěji jen s vodou, když je malý pokakaný, použiju mycí gel Klorane. Taky peru s plenama. Ale hodně špinavý kousky (od hovína) vyhazuju.
používám ho jen večer na mytí místo žínky, po použití vyhazuju, resp. s nima třeba nahrubo vytřu chlupy a vlasy v koupelně nebo umeju záchod…
nějak mě ani nenapadlo, že bych ho mohla prát.
mám ty velký čtverce rozstřižený na 4kusy, mám to balení už nejmíň rok a pořád zněj nějak ani moc neubývá…
je to výborná záležitost ![]()
Ahoj, já ho používám jen na zadeček, namáčím pouze do vody, peru s plenkama na 60.
Baba píše:
Používám ho s vodou nebo s olejíčkem Medvídek od Eone.
Peru s plínama na 60.
Já taky. A hovínový jsem rovnou vyhazovala.
Používala jsem na mytí zadku místo ubrousků. Teď už ale meju pod kohoutkem a novoše plánuju taky pod kohoutek. Je to leší umyté.
Nejvíc pokaděné jsem vyhazovala. Ty dotírací prala.
Pak jsem ho dlouho používala místo žíňky. Po každém použití rovnou prala v pračce.
takze 60 staci aby se vse skodlive znicilo. manzel mi porad tvrdi, ze to je malo.
Prosím, kde jste ho koupili a kolik stojí? Dá se i někde v Praze v kamenném obchodě? Já měla balení od kamarádky, vydrželo dlouho, ale na novoše bych potřebovala koupit znova.
Gino - skladem asi ne. Ale na objednání v jakýchkoli zdravotnických potřebách. Mě to objednali i v lékárně.
Gina108 píše:
Prosím, kde jste ho koupili a kolik stojí? Dá se i někde v Praze v kamenném obchodě? Já měla balení od kamarádky, vydrželo dlouho, ale na novoše bych potřebovala koupit znova.
V lékárně, ane na netu je to levnější.
taky mam z lekarny, ale cenu nevim, me ho vzala svagrova za nakupku a nic nechtela
já perlan pužívám jak na zedek dceři nebo místo žíňky taky na úklid vyhazuju rovnou kupuju v lékařs.potřebách nikdy jsem neobj.vždy byl skladem stojí kolem 550,–
Já si ho objednala normálně u nás v lékárně, a že jsme prdelka světa ![]()
400ks čtverců stálo tuším 400,–. ale jak jsem psala, jsou velikýýý, stříhám je a z jednoho mám 4 ![]()
a daly by se ustříhnout i menší, jen na čištění zadečku, já na zadeček používám vlhčený pampers nebo huggies a perlan prostě jen místo žínky do vany.