Povedené barvení vlasů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3736
8.11.12 20:03

@kcechovka nemas fotku tve predchozi barvy? Ja jsem kadernice, ale nikdy jsem nevidela, ze by svetla barva chytla takhle. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
8.11.12 20:04
@Manhattan píše:
@kcechovka nemas fotku tve predchozi barvy? Ja jsem kadernice, ale nikdy jsem nevidela, ze by svetla barva chytla takhle. :nevim:

nejsem uplně totální blond, ale neměla jsem ani tak tmavou jako ted :( a foto mrknu ale asi nemám…
a co se stane, když si dáš na tmavý vlasy takovou blond co sem mela já koupenou? nemělo by se stát nic ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
8.11.12 20:49

@Manhattan ted to asi nijak nedám na světlejší že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
8.11.12 21:00

@kcechovka To bys musela stahovat a mela bys to dost poskozene a kdyz hodis na tak tmavou neco svetleho, tak to vetsinou chytne do zelena :think: Jen pokud se rozhodnes pro stahovani, tak urcite u kadernice a ne doma, to by zas bylo flekate a mohlo by ti to uletet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
8.11.12 21:01
@Manhattan píše:
@kcechovka To bys musela stahovat a mela bys to dost poskozene a kdyz hodis na tak tmavou neco svetleho, tak to vetsinou chytne do zelena :think: Jen pokud se rozhodnes pro stahovani, tak urcite u kadernice a ne doma, to by zas bylo flekate a mohlo by ti to uletet ;)

ja stahovala začátkem roku z černé na světlou a vlasy mám zničený hrozně :( takže ted smůla, budu tmavá… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
8.11.12 21:02

@Manhattan Ahoj mužu se zeptat? ja mnela krásne čokovlasy :lol: pak sem skoušela a už asi rok mam modročerne, ted chi naspatek me čokohnede vlasy, kaderníčka mne nechtela zesvetlit-stáhnout barvu že to ničí vlasy a at počkam kím se mne bude odrustat černa. Do kdy mam čekat? nemužu kupovat hnede a patlat to na tú černu že by se pak černa vymyvala? dekuju za odpoved :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
8.11.12 21:07

@Hana89 No cerna se moc nevymyje, to by ses nacekala. Kadernice by ti to mela stahnout. Mas zdrave vlasy nebo ponicene? Treba se boji, aby to neuletelo, ale nemusi stahovat hned 12% peroxidem, ale muze to zkusit devitkou treba na dvakrat a melo by se to stahnout v pohode a pak na to hodit cokoladu. Akorat bych prvni stahla a barvu bych tam dala nejdriv tak za 2 tydny, pokud tak vydrzis chodit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
8.11.12 21:09

@Manhattan ještě já :D mě ta tmavá fakt nesluší ale vlasy mam na jedne části dost zničený. MYslíš, že by stáhnutí byl dost risk? Chtěla bych nějakou světlejší hnedou alespon ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
8.11.12 21:25

@kcechovka Stahnout jo ale at to zkusi kadernice slabsim peroxidem treba smichat 6% a 9% dohromady, to neni tak silne, ponici to, to jo, ale nebude to takovy zahul pro ty vlasy. Po stahnuti bych nechala zastrihnout konecky. A ja mam milionkrat stahovane vlasy, tak si delam doma zabaly. Vlasy umyte samponem trochu vysusim rucnikem, nanesu masku (ne uplne k hlave, aby se hned nemastily), prikryju sackem nebo potravinarskou folii a zabalim do rucniku, treba na 2 hodiny. Pouzivam tohle je to super :palec: http://www.kaboodle.com/…sque--5.1-oz. A nebo keratin ve spreji po kazdem umyti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
8.11.12 21:28

@Manhattan jsem z toho fakt ne prášky :( ale ono by bylo asi nejlepší to stáhnout co nejdřív než mi kousek odroste ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
8.11.12 21:31

@kcechovka To asi jo, at pak nejsi tribarevna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
8.11.12 21:42

Já osobně bych to stáhla Efasorem ale ten je tuším jen u kadeřnice a docela se to prodraží a na to nanést barvu kterou chceš. A co se týče stahování tak 6% peroxid ti v životě vlasy nezezvětlá, začala bych na 9% peroxidu a rozhodně né s barvou s drogérky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
8.11.12 21:47
@Klárušek píše:
Já osobně bych to stáhla Efasorem ale ten je tuším jen u kadeřnice a docela se to prodraží a na to nanést barvu kterou chceš. A co se týče stahování tak 6% peroxid ti v životě vlasy nezezvětlá, začala bych na 9% peroxidu a rozhodně né s barvou s drogérky. :)

na kolik to tak vyjde? ted mám vlasy cca v urovni ramen, možná o dva cm níž ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
8.11.12 21:52

@Klárušek Pokud ma hnedou tak to da 6% na svetlejsi, to jsem delala uz milionkrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
9.11.12 00:10

Tak v uterý jdu na stažení a nebo melír, uvídíme co vymyslí kadeřnice na mateřské :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí