Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den, zajímá mě zkušenost s povlečením od Tchibo, konkrétně materiál bavlna renforce, je toto povlečení kvalitní?
Děkuji za odpovědi
Prosím nemáte někdo povlečení z Tchiba? Zajímá mě, jestli ve standardní velikosti 135/200 není třeba reálná velikost větší, potřebovala bych to na přikrývku velikosti 140/220. U některých povlečení se mi stalo, že právě byly daleko větší než uvedená velikost, takže by se mi ta prodloužená délka vlezla i do standardní. Kdyby někdo měl a dal vědět, budu ráda. Dík ![]()
Jedno z Tchiba doma mám, mám v tom deky standardních rozměrů a tedy nevšimla jsem si, že by to nějak nesedělo.
Rozhodně rezervu 20 cm do délky nemají, to by mně pěkně štvalo:-)
Není zač. Ještě pro upřesnění, je to bavlna a už ho nějakou dobu mám, tedy pralo se už x-krát. Ale pokud mohu třeba podle zipu soudit, nevypadá to, že by se jeho rozměr nějak měnil.
Máte prosím někdo prostěradlo z Tchiba? Chci na klasickou manželskou postel. Na stránkách mají uvedeno, že je to na postel od 140×200cm, výška matrace 25cm. Větší jsem nenasla a formulace je taková, že by se to dalo asi i na klasické dvojlůžko. Da se natáhnout i na těch klasických 180cm nebo to pak klouže a nedrží? Moc diky ![]()
@Ughg to se teda asi nenatahne, kort na vyšší matraci,
koukám na to a mají jednolůžko, dvoulůžko (180-200) a nadměrná matrace (140-160)
@Káťa19 díky za reakci. Už sem objednala klasické dvoulůžko. Nevím, kam sem posledně dala oči, ale když sem koukala podruhé, tak tam normálně bylo
![]()