Povýšení v práci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2349
21.7.20 15:31
@Hotaru píše:
A co byste řekli jako negativní vlastnosti při pohovoru na místo prodavačky? :D Mě sice žádný pohovor nečeká, ale kdyby někdy v budoucnu… :mrgreen: Když o tom tak přemýšlím, nic mě nenapadá :think:
Mě se kdysi ptali, ale už si nevzpomenu co jsem řekla :lol: Všechny moje špatné co mě napadají se na pozici prodavačky zrovna nehodí :lol:

Tož záleží na jakou prodavačku. Do Globusu je to asi jedno. No, já bych nezmiňovala, že jsem třeba asociál, co nesnáší lidi, a že musím furt trajdat na záchod :mrgreen: myslím, že zejména dvojka by tě totálně diskvalifikovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
21.7.20 15:44
@Hotaru píše:
A co byste řekli jako negativní vlastnosti při pohovoru na místo prodavačky? :D Mě sice žádný pohovor nečeká, ale kdyby někdy v budoucnu… :mrgreen: Když o tom tak přemýšlím, nic mě nenapadá :think:
Mě se kdysi ptali, ale už si nevzpomenu co jsem řekla :lol: Všechny moje špatné co mě napadají se na pozici prodavačky zrovna nehodí :lol:

Tak jestli je to prodavacka potravin, tak „co vidim, sezeru“ by mozna mohlo byt dostatecne negativni. :lol: Ono i ty negativni vlastnosti se pry maji podavat jako prevlecena pozitiva, tady bys mohla pouzit neco ve stylu, ze jsi az prilis hodna a kazdemu se snazis vyhovet. :nevim: Chvala bohu, ze me podobna saskarna v blizke dobe neceka! :lol:

• Citovat
  • Upravit
17001
21.7.20 15:44

@Hotaru - třeba že ráda nakupuješ - může to být i negativní vlastnost 8) a že se bojíš, že v tak skvělém obchodě necháš velkou část své výplaty, ale že to ráda riskneš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
21.7.20 15:46
@Hanka1 píše:
Vetsinou nejaky posledni vetsi projekt typu, ale mam dost specificke odborne zamereni ve financich. Ale predtim jsem trochu rozhodila personalisty otazku, zda obecně nebo ciste v pracovni sfere…
Studium bych nezminovala ani jako cerstvy absolvent…

no jo já neprojektuju, takže takhle v uvozovkách jednoduché to nemám, za mnou ta práce není tak vidět no… :-)

já bych tak možná mohla říct, že největším uspěchem bylo skloubit starost o děti s podnikáním :-) jinak když jsem chodila po škole na pohovory, tak jsem tu školu zminovala často, protože mě to fakt stálo nervy :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
21.7.20 16:19

Ty jo, tak to by mě nenapadlo :D Ale že utrácím hodně, to je pravda :mrgreen: a asi by to mohli vzít i tak, že utratim hodně i tam :lol:
Taky jsem četla, že je lepší pro těch negativních říkat něco co se dá vyložit i jako pozitivní :mrgreen: No píšu si to, kdybych to někdy potřebovala :lol:
Mě právě jako první napadlo, že jsem bordelar, což se v krámě opravdu nehodí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
21.7.20 16:23
@Hotaru píše:
Ty jo, tak to by mě nenapadlo :D Ale že utrácím hodně, to je pravda :mrgreen: a asi by to mohli vzít i tak, že utratim hodně i tam :lol:
Taky jsem četla, že je lepší pro těch negativních říkat něco co se dá vyložit i jako pozitivní :mrgreen: No píšu si to, kdybych to někdy potřebovala :lol:
Mě právě jako první napadlo, že jsem bordelar, což se v krámě opravdu nehodí :oops:

Inteligent zvladajici chaos, ze by se nehodilo? :think: Za me dobry. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1314
21.7.20 17:31
@Silverine247 píše:
Inteligent zvladajici chaos, ze by se nehodilo? :think: Za me dobry. :mrgreen:
:lol: No to je m celá já :mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek