Povýšení v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Hotaru píše:
A co byste řekli jako negativní vlastnosti při pohovoru na místo prodavačky?Mě sice žádný pohovor nečeká, ale kdyby někdy v budoucnu…
Když o tom tak přemýšlím, nic mě nenapadá
Mě se kdysi ptali, ale už si nevzpomenu co jsem řeklaVšechny moje špatné co mě napadají se na pozici prodavačky zrovna nehodí
Tož záleží na jakou prodavačku. Do Globusu je to asi jedno. No, já bych nezmiňovala, že jsem třeba asociál, co nesnáší lidi, a že musím furt trajdat na záchod
myslím, že zejména dvojka by tě totálně diskvalifikovala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hotaru píše:
A co byste řekli jako negativní vlastnosti při pohovoru na místo prodavačky?Mě sice žádný pohovor nečeká, ale kdyby někdy v budoucnu…
Když o tom tak přemýšlím, nic mě nenapadá
Mě se kdysi ptali, ale už si nevzpomenu co jsem řeklaVšechny moje špatné co mě napadají se na pozici prodavačky zrovna nehodí
Tak jestli je to prodavacka potravin, tak „co vidim, sezeru“ by mozna mohlo byt dostatecne negativni.
Ono i ty negativni vlastnosti se pry maji podavat jako prevlecena pozitiva, tady bys mohla pouzit neco ve stylu, ze jsi az prilis hodna a kazdemu se snazis vyhovet.
Chvala bohu, ze me podobna saskarna v blizke dobe neceka! ![]()
- Citovat
- Upravit
@Hotaru - třeba že ráda nakupuješ - může to být i negativní vlastnost
a že se bojíš, že v tak skvělém obchodě necháš velkou část své výplaty, ale že to ráda riskneš..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanka1 píše:
Vetsinou nejaky posledni vetsi projekt typu, ale mam dost specificke odborne zamereni ve financich. Ale predtim jsem trochu rozhodila personalisty otazku, zda obecně nebo ciste v pracovni sfere…
Studium bych nezminovala ani jako cerstvy absolvent…
no jo já neprojektuju, takže takhle v uvozovkách jednoduché to nemám, za mnou ta práce není tak vidět no… ![]()
já bych tak možná mohla říct, že největším uspěchem bylo skloubit starost o děti s podnikáním
jinak když jsem chodila po škole na pohovory, tak jsem tu školu zminovala často, protože mě to fakt stálo nervy
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty jo, tak to by mě nenapadlo
Ale že utrácím hodně, to je pravda
a asi by to mohli vzít i tak, že utratim hodně i tam ![]()
Taky jsem četla, že je lepší pro těch negativních říkat něco co se dá vyložit i jako pozitivní
No píšu si to, kdybych to někdy potřebovala ![]()
Mě právě jako první napadlo, že jsem bordelar, což se v krámě opravdu nehodí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hotaru píše:
Ty jo, tak to by mě nenapadloAle že utrácím hodně, to je pravda
a asi by to mohli vzít i tak, že utratim hodně i tam
Taky jsem četla, že je lepší pro těch negativních říkat něco co se dá vyložit i jako pozitivníNo píšu si to, kdybych to někdy potřebovala
Mě právě jako první napadlo, že jsem bordelar, což se v krámě opravdu nehodí
Inteligent zvladajici chaos, ze by se nehodilo?
Za me dobry. ![]()
- Citovat
- Upravit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit