Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Jazmine proto si chci udělat ještě jeden test, než budu vůbec volat dr ohledně toho duphastonu co s ním a snažím se držet co nejvíc při zemi. Jen je to těžké, když člověk po 13ti letech už ani nedoufá, nikdy 2 čárka nebyla a najednou se tam takhle objeví 🤷🏻♀️
@Neboj já jsem právě spinila cca 3 dny po dobrani toho duphastonu (což je náhrada za progesteron) a potom ustalo. Občas se mi to stane ale pak na druhý den se MS rozjede. Tentokrát se nerozjela, špinění už se neobjevilo, křeče zůstávají a proto jsem se rozhodla testovat, tak snad se udrží 🤗
P. S. Taky gratuluji
![]()
@E.Rule90 píše: Více
Naprosto rozumím. Samozřejmě je ideální se na to moc neupínat, ale chtěla jsem ti prostě napsat, že křeče nebo špinění nemusí automaticky znamenat konec, ačkoliv samozřejmě - také může. Uvidíš, my ti tady budeme moc držet palce. Také děkuji! ![]()
@Neboj ano ano, zavřela jsem se do ateliéru a vypínám mozek 😁 děkuju za palečky ![]()
Ahoj,
kráááásná duchařina, nebála bych se test označit jako jasně pozitivní. Přeji, aby i nadále sílil ♥
Dělala jsem teď na večer ještě jeden, ať vím, s čím volat zítra doktorce… Takže je z večerní moči. Tady už asi není o čem pochybovat, že? 😁
Já jsem vždycky nejdřív testovala, až pak jsem věděla, že je bezpečné progesteron vysadit a čekat na MS.
@stín katedrál dobrala jsem druhou dávku už minulý týden v neděli, s tím, že mi doktorka dala jen tyto instrukce, proto jí budu hned zítra volat, zda nasadit zpět
ani mě nenapadlo, že by to mohlo vyjít. Rozjíždím byznys a ono asi jak člověk neměl čas na to ani myslet…
😁
Děvčátka, minulý týden 2× odběr krve, hcg se dvojnasobilo. Doktorka mi ten Duphaston zakázala a dala jinou variantu progesteronu k udržení. Zítra jsem objednaná a půjdu se podívat, zda už bude fazolka, tak držte palce ❤️ měla bych být 5+2, to už by něco mělo být vidět, i kdyby jen dutinka, ne?
Jojo, mělo by tam jít už vidět… dej vědět ![]()
Já včera také testovala…
@Michelle27 píše: Více
Tak to je krása, přeji, ať jde všechno dobře
jak daleko jsi ty?