Pozitivní ovulační test - jak to odhadnout?

13
18.2.13 05:36

Pozitivní OVU test

Ahojte snažilky :mavam:
potřebovala bych s něčím poradit,,,s přítelem se už nějakou dobu snažíme o mimi a pořád nic..tak jsem vsadila na OVU testy..ale nevím, kdy se s přtelem milovat po pozitivním ovulačním testu (jestli hned nebo ne) v letáku píší jen to, že po pozitivním testu začíná OVU přibližně za 24-48 h..no ale jak to odhadnout?? :nevim: moc se v tom nevyznám…děkuji za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1695
18.2.13 06:31

No milovala bych se projistotu 2× denně :lol:
Vajíčko je možné oplodnit jeden den po ovolnění - ovulaci a spermie nějaký čas v tobě taky přežijí, takže když na to vlítnete hned po ovu testu a pak ještě po 48hod, tak si myslím, že by to mělo být pokryté

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
18.2.13 06:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
18.2.13 08:00

Take jsem pouzivala ovulacni testy. V den, kdy jsem myslela, ze je carka nejsilnejsi, tak jsme se ten vecer milovali. Druhy den jsem zkusila jeste test a carka byla jeste silnejsi :-D tak jsme na to vecer vlitli znovu a dalsi den uz slaba carka a uz jsme na to nevlitli. Mame krasnou holcicku.
Ale ja ty testy jeste potvrzovala merenim bazalni teploty, tak jsem si byla jista, kdy ovulace probehla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.13 09:15

Ahoj :) já tě neodrzuji ale napíšu ti názor co mi řekl dr. na ovu testy. Chtěla jsem miminko a měla jsem nepravidelnou ms, tak jsem se ho zeptala jestli můžu zkusit ty ovulační testy a on řekl že můžu ale že jsou často falešný a nepřesný. Měl tam spoustu žen v ordinaci které chtěli miminko a řídili se podle ovu testů a pak prý tam brečeli že to nevyšlo a on se teda podíval utz a říkal vidíte jak vám to žluté tělísko krásně svítí? máte ovulaci! a pak tam žena přišla po pozitivním těhu testu. Já teda i když jsem měla velmi nepravidelnou ms (ale hormony v pořádku) po 17,38,45,50 dnech tak jsem měla styk jen o víkendu a otěhotněla jsem ihned a bez testů a zkoumání :lol:. Tak přeju at se zadaří :) :hug:

• Citovat
  • Upravit
13
18.2.13 12:25

No..minulý cykl jsme také s přítelem skusili ovulační testy..nicméně ačkoliv mi vyšel pozitivní, tak jsem se bála abych OVU nepromeškala tak jsme se milovali každý den, a bohužel nic :nevim: no snad se co nejdřív zadaří..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.13 12:41

Nemyslete na mimčo to mi taky pomohlo, pořád sem si řikala jak to určitě nevyjde atd. tak sem to snažení nějak vypustila a přišlo to samo

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex