Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte snažilky ![]()
potřebovala bych s něčím poradit,,,s přítelem se už nějakou dobu snažíme o mimi a pořád nic..tak jsem vsadila na OVU testy..ale nevím, kdy se s přtelem milovat po pozitivním ovulačním testu (jestli hned nebo ne) v letáku píší jen to, že po pozitivním testu začíná OVU přibližně za 24-48 h..no ale jak to odhadnout??
moc se v tom nevyznám…děkuji za rady ![]()
No milovala bych se projistotu 2× denně ![]()
Vajíčko je možné oplodnit jeden den po ovolnění - ovulaci a spermie nějaký čas v tobě taky přežijí, takže když na to vlítnete hned po ovu testu a pak ještě po 48hod, tak si myslím, že by to mělo být pokryté
Take jsem pouzivala ovulacni testy. V den, kdy jsem myslela, ze je carka nejsilnejsi, tak jsme se ten vecer milovali. Druhy den jsem zkusila jeste test a carka byla jeste silnejsi
tak jsme na to vecer vlitli znovu a dalsi den uz slaba carka a uz jsme na to nevlitli. Mame krasnou holcicku.
Ale ja ty testy jeste potvrzovala merenim bazalni teploty, tak jsem si byla jista, kdy ovulace probehla.
Ahoj
já tě neodrzuji ale napíšu ti názor co mi řekl dr. na ovu testy. Chtěla jsem miminko a měla jsem nepravidelnou ms, tak jsem se ho zeptala jestli můžu zkusit ty ovulační testy a on řekl že můžu ale že jsou často falešný a nepřesný. Měl tam spoustu žen v ordinaci které chtěli miminko a řídili se podle ovu testů a pak prý tam brečeli že to nevyšlo a on se teda podíval utz a říkal vidíte jak vám to žluté tělísko krásně svítí? máte ovulaci! a pak tam žena přišla po pozitivním těhu testu. Já teda i když jsem měla velmi nepravidelnou ms (ale hormony v pořádku) po 17,38,45,50 dnech tak jsem měla styk jen o víkendu a otěhotněla jsem ihned a bez testů a zkoumání
. Tak přeju at se zadaří
![]()
No..minulý cykl jsme také s přítelem skusili ovulační testy..nicméně ačkoliv mi vyšel pozitivní, tak jsem se bála abych OVU nepromeškala tak jsme se milovali každý den, a bohužel nic
no snad se co nejdřív zadaří..
Nemyslete na mimčo to mi taky pomohlo, pořád sem si řikala jak to určitě nevyjde atd. tak sem to snažení nějak vypustila a přišlo to samo