Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, mám 1 den do ms a už jsem to nevydržela a dneska si udělala test.
Je to pozitivní nebo jen ryska? Je to hodně slaboučké tak jestli náhodou nemáte někdo zkušenost?
Moc děkuji ![]()
Příspěvek upraven 31.10.23 v 12:34
Taky jsem měla takový, manžel to tam neviděl, jen já.
za pár dní už viděl taky. držím palce
@Anik6 snad bude zítra víc pozitivní …🍀 🍀 🍀 a snad to nedostanu
Možná duch, já bych netestovala před MS. Zkus obden.
Já měla takový výsledek u kluka, clearblue ukázal 1-2tydny. Ale takhle na fotce je to těžko viditelne.
@xxprincesscz aha, no já včera měla Clearblue negativni a dokonce negativni i test od této značky a dnes tohle dopoledne …tak snad se zadarilo a ráno bude čárka z ranní moče silnější 🍀 🍀 🍀
@Market34444 píše:
@xxprincesscz aha, no já včera měla Clearblue negativni a dokonce negativni i test od této značky a dnes tohle dopoledne …tak snad se zadarilo a ráno bude čárka z ranní moče silnější 🍀 🍀 🍀
@Parenicka starejte se radši o sebe
nikdo vás nenutí odpovídat ![]()
@Market34444 píše:
@Parenicka starejte se radši o sebenikdo vás nenutí odpovídat
ja se staram o sebe, jen ty tak daleko nevidis ![]()
Nic tam nevidim. A kdybys byla tehotna, den pred MS by ti test ukazal uz alespon ducha, ne-li uplnou carku.
@Cullenova píše:
Nic tam nevidim. A kdybys byla tehotna, den pred MS by ti test ukazal uz alespon ducha, ne-li uplnou carku.
Nemusi. Ja mam lutealni fazi 11 dni. Den pred MS lovim duchy, nekdo kdo ma LF 14 dni, tak 13 DPO uz bude mit hezkou carku. A pro obe je to den pred MS.
@Market34444 píše:
Za Clearblue nevyhazuj penize. Maji mensi citlivost nez papirkove testy.
To si radeji zajdi na krev.