Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prosím o zkušenosti zda má někdo tím,
Září ms v pohodě 5 dní ale přidalo se ke konci 3 dny hlen hnědý po ms, říjen zpoždění 4 den test negativní 5 den vynechání ráno pozitivní úplně slabá čárka, 6 den návštěva gynekologa odběr krev, ultrazvuk nic neviděla, zítra si mám zavolat, teď dorazilo krvácení jako při ms bolí pod bříšek nadýmání, prsa nebolí, chutě nevolnost mám taky.
Já nevím, jak dlouho se snažíte a co tě k tomu vede (možná zdravotní problém…???), ale opravdu jsi šla 6. den vynechání k doktorce? Já tam po vynechání ms a jasné pozitivním testu volala a objednali mě za 3 týdny, tzn. na nějaký 8. tt.
A k věci, aby jsi nebyla naštvaná, že píšu mimo… mohlo to být těhotenství, které odešlo s menstruací. Mohla jsi vidět ducha, kterého jsi viděla jen ty.
@NikcaNiky píše: Více
Nechtěně těhotná dvakrát do roka? Antikoncepce ti nic neříká?
Tak do sebe nenech cpát péro bez ochrany.
@karkarka Já nikoho nesoudim, nikdo na to nemá právo, když o nikom nic nevíš, žena ženu ponižuje, manžel musí být rád že má doma takovou pipku.
Krásný den. ![]()
Ano, manžel je rád, že nemá doma ženskou, která nechodí na potrat jak pro housky do krámu. ![]()
Prezervativ neznáš? Dobrá věc. A určitě levnější než ty potraty.
@Janli píše: Více
Nedráždí jí nebo ti taky napíše, že jsi kráva ![]()
@karkarka Nechápu proč tohle děláte vůbec, že to máte zapotřebí
@karkarka píše: Více
Já už se toho o sobě dneska dozvěděla tolik, že kráva mě nemůže rozhodit…. ![]()