Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím o radu .Dnes nám měli dovézt balík PPL.Ted jsem šla ven a sousedka říkala,že u nás zvonil chlápek s balíkem.Ale pak manž .zjistil ,že nefunguje zvonek.Nic nám do schránky nehodil .Doveze ten balík zítra ,nebo jak máme postupovat?Děkuji za odpovědi.
A nevolal ti předtím že přijede? Mně volá obvykle kolem 5,6 ráno
že přijede kolem 11h, přijede ve 13h a to mi volá, že už se blíží, ať vylezu ven…
mně taky PPL nikdy nic nehodil do schránky… když se nedostal, zase mi volal a domluvili jsme se na další rozvoz. Dvakrát je pokus, pak už se to myslím posílá zpět… ale jistá si nejsem ![]()
No pokud jste uváděli při objednávce mobil tak Vám měl volat, nebo bude volat. Mě když se doma nedozvonil ( kdo by tam v poledne byl) tak mě hned volal na mobil kam mi to má dovést.
me teda PPL taky vzdycky vola. A nebo poslou sms, ze vezou balik a at se ozvu ohledne doruceni.
PPLko vždycky když se nedozvoní, tak volají na mobil, který byl uvedený v objednávce. Pokud se jim nepodařilo zásilku doručit, tak vám zase zavolají a domluví si jiný termín.
No tak to musím zavolat manželovi, at se podívá jestli mu nevolali.Děkuju za odpovědi.Chlap si něco objedná a já to pak řeším.
To chce když tak zavolat na vaše depo a poptat se, pokud to řidič zvoral a nenechal lístek, tam se dozvíš víc.
Ahoj. Dnes nám má PPL doručit balík, ale nabudeme odpo doma a telefon je uvedený na manžela a ten je do večera v práci a mobil má vypnutej. Doručí nám balík v pondělí znovu?
Píšou zprávu ve které si mužete změnit ČAS i místo dodání..když je uveden kontakt na manžela který má vypnutý mobil
Co jim zavolat na nějakou zákaznickou linku?
Ahoj, měli by ti, resp. manželovi zavolat a domluvit se na doručení jiný den, popř. můžeš zavolat na centrálu a domluvit se přímo bez čekání na telefon.
A pokud by jste ho chtěla mít už dnes stačí, když zavoláte na centrálu a ti vám dají konkrétní číslo na kurýra který má váš balíček a s tím se domluvit že vám balík převezme sousedka nebo někdo z rodiny v tom městě do které měl být původně doručen ![]()
No jo, jenže to měla už ráno, touhle dobou bude řidič někde poblíž. Zavolat by měla, je to slušnost, ale když nezavolá, v pondělí to přivezou i tak.
Ja bych taky zavolala na zakaznickou linku…I kdyz neni problem, kdyz zrovna nejsem doma, tak mi to doruci nasledujici pracovni den…ale to se vzdy domlouvam telefonicky.