PPL a balíčky

22
11.2.22 11:12

Ppl a balicky

Ahoj, zase po dlouhe dobe tu pisu o radu.. Objednala jsem si shein ( na mamy jmeno ) a mel by prijit dnes pres ppl, nevim jestli mi ten balik daji, kdyby nedali, co se stane? je mi 12

Příspěvek upraven 11.02.22 v 11:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35415
11.2.22 11:20

Pravděpodobně ti ho vydají. Mě přebírá balíčky manžel. Je teda plnoletý, ale to asi řidič řešit nebude ;)
Kdyžtak v e-mailu je PIN kód, na který by ti měl být balíček vydán.
Pokud nebude vydán, nebudeš doma, zásilku řidič uloží na PPL Parcel shop v okolí. Přijde ti e-mail/SMS. Vyzvednete tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
11.2.22 11:20

Ještě teda kurýr před pokusem o doručení volá. Tak ať mamka řekne, že si balíček převezme dcera a je to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
11.2.22 11:22
@Fiducia píše:
Ještě teda kurýr před pokusem o doručení volá. Tak ať mamka řekne, že si balíček převezme dcera a je to :palec:

Nojoo, akorat mamka je v praci, ja jsem doma protoze jsem nemocna a vsechno jako cislo mail atd je moje akorat mamky jmeno, tak snad mi ho daji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
11.2.22 11:23
@Fiducia píše:
Ještě teda kurýr před pokusem o doručení volá. Tak ať mamka řekne, že si balíček převezme dcera a je to :palec:

a asi pred hodkou mi prisla sms ze doruci balik okolo 11-13 hod. A ten kod jeste, no vlastne jeste kontakt na ridice no tak doufam ze to bude vpoho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
11.2.22 11:30

Na kod ho vyda komukoli. Aspon takova je moje zkusenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
11.2.22 11:37

Rekni kod a vydaji ti ho. Moje trinactileta balicky prebira bez problemu i bez kodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
11.2.22 11:38

..

Tak preschvili tu byla Ta Dorucovatelka z pplka a nic nechtela, jenom mi ho dala na rychlo a hned odjela:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
11.2.22 11:47

Oni to dají každému, akorát když je cislo na mamku, tak budou volat jí, že to vezou, tak musí brát telefon a pak ti dát vědět. Kdyby vás nezastihli, tak to většinou nechávají na nejbližším parcel shopu nebo to dorucuji druhy den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
11.2.22 12:03
@enatalka píše:
Nojoo, akorat mamka je v praci, ja jsem doma protoze jsem nemocna a vsechno jako cislo mail atd je moje akorat mamky jmeno, tak snad mi ho daji

Tak jen řekni, že jsi doma, a je to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
11.2.22 12:04

No super, vyřešeno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...