Práce a koronavirus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17111
15.4.20 12:05

@j.a.n.i1 - jj, já mám sice 100% platu, ale když ti řeknu, že mám za sebou dnes už 6 hodin u PC na HO(ted si dávám pauzu a jdu s děckama po o odpočívat :-D ) a padám na „hubu“.. Tak mi tohle téma přijde úsměvné.. :-)
Odpolko se věnovat dětem a večer si dát ještě 2 hodinky :-D

Pro zakladatelku - věř mi, že oni se postarají, abyste měli možná lepší ochrané pomůcky než zdravotníci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.20 12:08

Osobně doufám, že toho 27.už opravdu otevřou :zed: Manžel je taky škodovák. Jiná příbuzná zase dělá pro spediční firmu, co škodovce vozí ND a ti už začínají být dost v prčicích :-( Ale podle mě bude záviset na dostupnosti dílů a na tom, jestli se otevřou autosalony.

• Citovat
  • Upravit
11356
15.4.20 12:09

To je zase vychcanství tohle. Všichni ostatní makat, ale ty ne? Co jíš celé dny, kdo ti odváží odpad, kam chodíš k doktorovi? Co si o sobě vůbec myslíš? Naučila jsi se na zacházení jako s princeznou a jak máš přiložit ruku k dílu tak je to nezodpovědné? Tak se dohodni na odchodu. Jistě ti vyjdou vstříc, když je to tak nezodpovědné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Tak spousta lidí říká že odbory nedovolej aby jsme šli do práce když je takovýhle stav. Tak já nevím a další spousta zas říká že budeme doma minimálně do půlky května nebo až do června.

• Citovat
  • Upravit
1378
@Anonymní píše:
To neříkám že mi to vyhovuje, právě naopak jen prostě by mi přišlo jako blbost nahnat lidi do škodovky na linky když na lince pracuje několik lidí. A mají se dodržovat rozestupy a ve Škodovce dodržovat rozestupy opravdu nejde :think:

Myslíš že v jiných firmách kde pracují na linkách a normálně jedou rozestupy fungují? To by se ty fabriky z toho zachvilku museli zbláznit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3887
15.4.20 12:10

Manzel take chodi do prace, ja doma za 100% a vyhovuje mi to, ale kdyz mi napisou, ze mam jit do prace, tak jdu a nebudu delat drahoty. A predstav si, ze nas sedi v jedne kancelari 20 lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.20 12:12

A škodovka je údajně pojištěna a mají prý předvyrobeno.

• Citovat
  • Upravit
17111
15.4.20 12:13
@Anonymní píše:
Tak spousta lidí říká že odbory nedovolej aby jsme šli do práce když je takovýhle stav. Tak já nevím a další spousta zas říká že budeme doma minimálně do půlky května nebo až do června.

Jaký stav? Pokud vám dají ochrané pomůcky, tak kde je problém? Bez nich vás pracovat nenechají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
15.4.20 12:14
@Anonymní píše:
O to mi nejde
Spíše by bylo nezodpovědné v téhle situaci nahnat lidi do práce.

Ty asi moc nechapes souvislosti sveta okolo sebe, ze? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40719
15.4.20 12:15
@Anonymní píše:
Dobrý den
Myslíte že to ještě prodlouží alespoň do poloviny května?

Myslím, že ano, ale možná taky i ne! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16382
@Anonymní píše:
Osobně doufám, že toho 27.už opravdu otevřou :zed: Manžel je taky škodovák. Jiná příbuzná zase dělá pro spediční firmu, co škodovce vozí ND a ti už začínají být dost v prčicích :-( Ale podle mě bude záviset na dostupnosti dílů a na tom, jestli se otevřou autosalony.

Taky jsem slyšela, že malé firmy, které jsou na automobilový průmysl navázané, jsou totálně v háji. Škodovka to samozřejmě ustojí, ale každý den, kdy nepracují, likviduje ty firmy, které jsou na ní závislé. A tady se ukazuje, že vsadit všechno na to, že budeme montovna Evropy, nebylo nejšťastnější.
Osobně teď nevidím rozdíl v tom, jestli se to má rozšířit v květnu nebo červnu (a zastavit to všechno do září a doufat, že přes léto se ta breberka vysuší, je ekonomická sebevražda). Myslím, že kdyby byly Škodováci postaveni před volbu 60% mzdy a žádné bonusy, nebo otevřít, tak 90% z nich by chtělo otevřít. Co jsem slyšela od známých, tak ti lidé žijou hodně spotřební životy a jsou zvyklí opravdu utrácet a už dopředu počítají s tím, že se mzdy budou stále zvedat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

A ne já nemám problém jít do práce jen jsem si myslela že se aspoň dozvím víc… Asi si opravdu počkám co napíšou odbory

• Citovat
  • Upravit
11356
15.4.20 12:16
@Anonymní píše:

Ty jsi vážně sen každého zaměstnavatele. Taková 100% loajální. Když nedovolej, tak nedovolej, když dovolej, tak dovolej a co jako? Založíš další diskusi musím chodit do práce? To musíme všichni holčičko. Tak to chodí. Abys mohla platit své výdaje. To si piš, že je to celé vachrlaté, ale ještě chvilku a nebudeme se nikdo mít kam vrátit. To si neuvědomuješ? Kdo jako si myslíš, že se o tebe postará? Kdo si myslíš, že jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
15.4.20 12:18
@Anonymní píše:

Dej vypoved a ulevi se nejen tobe, ale i zamestnavateli - kdyby tusil, jaky netahlo tu pise neco o zodpovednosti. Styd se!

• Citovat
  • Upravit
19988
15.4.20 12:19

Alespoň se nedělej. Očividně ti vyhovuje že sedis doma a prachy mas za nic. A co ty statisíce lidí co do práce chodit musí, aby my jsme měli co jist, aby nas mě kdo chránit, léčit, prodávat, aby nam šel internet nebo televize? Ti mají taky zůstat doma? Prober se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí