Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Anonymní píše:
A ne já nemám problém jít do práce jen jsem si myslela že se aspoň dozvím víc… Asi si opravdu počkám co napíšou odbory
Pokud máš strach o sebe a svou rodinu, požádej si o neplacené volno.. Já ten strach dokážu pochopit, né, že ne.. Ale všechno má své meze.. ![]()
@Anonymní píše:
A škodovka je údajně pojištěna a mají prý předvyrobeno.
Vždyť ty víš údajně víc, jak kdokoliv jiný ![]()
@Anonymní píše:
A ne já nemám problém jít do práce jen jsem si myslela že se aspoň dozvím víc… Asi si opravdu počkám co napíšou odbory
Ty nemáš problem jít do práce a přitom píšeš jak je to nezodpovědné hnát tam lidi už v dubnu a že se nedají dodržet rozestupy.. Přečti si co píšeš. ![]()
@Anonymní píše:
To neříkám že mi to vyhovuje, právě naopak jen prostě by mi přišlo jako blbost nahnat lidi do škodovky na linky když na lince pracuje několik lidí. A mají se dodržovat rozestupy a ve Škodovce dodržovat rozestupy opravdu nejde
Tak je nedodržuj, dej výpověď a jdi se napást. ![]()
Buď ráda, že se budeš mít vůbec kam vrátit!!! Můj přítel chodí do práce celou dobu, má takovou pozici že jezdí po celý republice i teď. Dneska je zrovna v Praze, doma máme roční dítě ale co udělám? Nic, do práce chodit prostě musí, peníze potřebujeme aby jsme měli co jíst, kde bydlet. Nehledě na to že ten vir jsme už mohli dávno prodělat a nemuseli jsme mít tak fatální následky, průběhy… Pamatuju si, jak se na začátku roku taky umíralo tady v ČR na chřipku, i dítě umřelo. A co když to chřipka nebyla? Můžeme se nakazit kdykoliv a kdekoliv…
Tak to je dobrý vtip
Lékaři, prodavačky, hasiči, řídiči a všichni ostatní do práce chodit můžou, ale u dělníků by to bylo nezodpovědné, jo? Aha. Tady se člověk vždycky dozví zajímavých věcí ![]()
@Anonymní píše:
Tak spousta lidí říká že odbory nedovolej aby jsme šli do práce když je takovýhle stav. Tak já nevím a další spousta zas říká že budeme doma minimálně do půlky května nebo až do června.
Třeba se začne na jednu směnu. Nemůžou to nechat zavřené tak dlouho.
Manzel pracuje ve velke vyrobni tovarne a jedou celou dobu. Jenom zkratili směny o pul hodiny, aby se delnici nepotkavali pri stridani.
Sam mel jenom tyden HO.
@Hanka1 píše:
Dej vypoved a ulevi se nejen tobe, ale i zamestnavateli - kdyby tusil, jaky netahlo tu pise neco o zodpovednosti. Styd se!
To mě taky napadlo. Škoda, že netuší.
@Anonymní píše:
A škodovka je údajně pojištěna a mají prý předvyrobeno.
Já zas slyšela, že neexpedují auto, co není už objednáno. Spíš bude teď problém tolik aut udat. Lidi budou šetřit.
@Trojlístek píše:
Ty jsi vážně sen každého zaměstnavatele. Taková 100% loajální. Když nedovolej, tak nedovolej, když dovolej, tak dovolej a co jako? Založíš další diskusi musím chodit do práce? To musíme všichni holčičko. Tak to chodí. Abys mohla platit své výdaje. To si piš, že je to celé vachrlaté, ale ještě chvilku a nebudeme se nikdo mít kam vrátit. To si neuvědomuješ? Kdo jako si myslíš, že se o tebe postará? Kdo si myslíš, že jsi?
No tak, nepřehánějte. Trocha úcty k člověku, prosím.
Je hromada zamestnani, kde nelze zavřít a lidi do práce stále chodi. Takže o jaké zodpovědnosti mluvis? Dělám ve fabrice a každý třetí týden chodím do prace a jsem ráda. Nastoupila jsem v březnu. Fabrika jede na asi 10% celou dobu.
@Anonymní píše:
Dobrý den
Jsem zaměstnancem automobilky Škoda auto. 17.3. Kompletně celou Škodovku kvůli koronaviru zavřeli. Měli jsme jít do práce 6.4, pak volno zase prodloužili do 14.4, potom do 20.4. A nyní je to prodlouženo do 27.4. Myslíte že to ještě prodlouží alespoň do poloviny května? Ve Škodovce pracují tisíce zaměstnanců. Podle mě by bylo nezodpovědné kdyby nás 27.4. nahnali do práce.
Tady u nás taky ty provozy ještě nechali zavřené, prý když se prodlouží nouzový stav, tak to prodlouží, někde opravdu nemohou dodržet ani ty rozestupy mezi lidmi…
Myslím, že u vás to dopadne taky tak, s prodloužením nouzového stavu to prodlouží…
@Anonymní píše:
Dobrý den
Jsem zaměstnancem automobilky Škoda auto. 17.3. Kompletně celou Škodovku kvůli koronaviru zavřeli. Měli jsme jít do práce 6.4, pak volno zase prodloužili do 14.4, potom do 20.4. A nyní je to prodlouženo do 27.4. Myslíte že to ještě prodlouží alespoň do poloviny května? Ve Škodovce pracují tisíce zaměstnanců. Podle mě by bylo nezodpovědné kdyby nás 27.4. nahnali do práce.
Dokud nebude vakcína, a ta jen tak nebude, tak je úplně jedno, jestli půjdete do práce v dubnu, květnu, červnu, červenci nebo jindy.
Fakticky je to už o něčem jiném. Chceš ještě někdy chodit do práce? Do Škodovky? Chceš aby vyrobila auta a lidi měli za co si je koupit?
Víš, že Nošovice výrobu startují? Že tam přijali režimová opatření, která riziko přenosu minimalizují, když to stálo pekárnu - např. v jídelně na stoly instalovat krycí štíty?
Prostě buď začnou lidi chodit do práce, nebo nebudou mít co žrát. Jinak to dopadnout nemůže…
@Quertizop a zakladatelka tu úctu má? Vždyť ta dala naprosto jasně znát, že ona tedy má své představy, ale vůbec si neuvědomuje, jak tím zneuctila ostatní, kteří zajišťují jakýsi chod společnosti co jim síly stačí, přičemž ona se podílet moc nechce.